Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest to napisane w prezentacji - czy kostium i fryzura tylko z ISa?

Fryzury podstawowe u handlary a kostium masz za punkty osiągnięć na 7dni 

Opublikowano

­

Moze w koncy ktos pobanuje te boty zasrane? 3/5 jakich widze z bota napierdzielaja....

To prawie cały serwer musieliby zbanować xD.

Multi Kierwa.

AND

Sielu Pozdrawia xD.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Przeczytałem 3 strony i wszędzie komentarze o bugach. No Lourt, jak to tak? Była wgl. beta, skoro nawet bossów nie umiecie ogarnąć?

tenor.gif

Opublikowano

Przeczytałem 3 strony i wszędzie komentarze o bugach. No Lourt, jak to tak? Była wgl. beta, skoro nawet bossów nie umiecie ogarnąć?

Idealnie o bossach powiedziane, masakra jakaś normalnie, Azraela się nie da ubić on jakis zbugowany jest to samo z beranem zbuffowany strasznie. Wg. mnie mam przeczucie, że więcej graczy zgłasza wh niż sam GM lata po mapach. Ehh... Cięcie z siodła nadal nie działa, biolog z panelu to samo. Na chwilę obecną klapaaaaaa.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Na tym serwerze powinno być wbudowane wh w cliencie bo i tak jest dozwolone :D Nikogo nawet nie banują masakra! 

Ps. Sielu pozdrawia xD

Multi kierwa 

Hahaha 

Opublikowano

Na 15 przepustek na WO, tylko 6 razy  udało mi się zrobić....client ciągle się wypie*ala!

Do tego tyle ścierwa na Wh popierdala.

Ja odpuszczam gre, dopóki to się nie ogarnie.

Opublikowano

Idealnie o bossach powiedziane, masakra jakaś normalnie, Azraela się nie da ubić on jakis zbugowany jest to samo z beranem zbuffowany strasznie. Wg. mnie mam przeczucie, że więcej graczy zgłasza wh niż sam GM lata po mapach. Ehh... Cięcie z siodła nadal nie działa, biolog z panelu to samo. Na chwilę obecną klapaaaaaa.

Ja nie wiem jaki ty masz problem z tymi bossami, ja latam normalnie ubijam z palcem w D.. A ty płaczesz tu że ubić nie możesz. To albo ty grać nie potrafisz albo ja mam jakaś zbugowana klase :)

Opublikowano

Bossy+95 Smok Azrael 

Nw kto wymyślił zeby wzmocnienie ich 

Radze przemysleć te zmiany obecnie na 95lvl zostaje nam dt i tylko dt bossy na mapie 95 maja ogromne dmg mimo 39k hp padam na 1 skila 

Opublikowano

Na 15 przepustek na WO, tylko 6 razy  udało mi się zrobić....client ciągle się wypie*ala!

Do tego tyle ścierwa na Wh popierdala.

Ja odpuszczam gre, dopóki to się nie ogarnie.

Ja dzisiaj 20 WO i 20 WO zrobilem, jak Ci wywala to jest problem z Twojej strony, a nie administracji.

#Ile online?

Bardzo duzo, 1k+ na 100%

Naprawcie zniszczone metiny w statystykach.

Pobanujcie wreszcie boty/wh.

201dzc.png

Opublikowano

Dalej Legendarne Zapiski #3 nie działają (nie wszystkich bo ktoś pisał ze zrobił). Zabiłem wiedzme, mam ten przedmiot, wracam do beak-go i nie mam zadnej opcji. Zróbcie coś z tym :s 

Opublikowano

wywala przy wyborze postaci. tez tak macie?

edit. wywala tylko na wh:D cos zmienili bo wczoraj latało?

Zabezpieczenia wgrali ponieważ Sielu zrobił dmg marmur hack :)

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...