Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

duzo osob biega z full is bo byly kupony ze szkat? szkoda mi cie :P

Szkoda mi to serwera , bo trochę ludzi się wbzogaciło na tym i lata ful is, sekretem bugu jest zbindować i wywalić drop, to Ci cofa los i losujesz na jednym tajemniczym losie aż wylosujesz SM, a później sprzedajesz 50 sm za 90 kk i masz 4 kupony i tak się bawisz :) Właśnie teraz szkoda to mi Ciebie. :p

x

Opublikowano

Haha.. na serwerze jest bug na SM, szkoda że mało kto wie o nim.. powodzenia.. żegnam .. :)

Gratuluję administracji, ciekawe jak to teraz zrobicie? -.-

No na tym błędzie naprawdę dużo zyskali :)

Błąd zostanie poprawiony po tej krótkiej przerwie

16sPyTP.png

Opublikowano

No na tym błędzie naprawdę dużo zyskali :)

Błąd zostanie poprawiony po tej krótkiej przerwie

Tylko ten 1 błąd ? Przydało by się jak najszybciej naprawienie Katakumb i szkatuły berana, azraela i przede wszystkim drop klucza zin na większy ...

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

I administracja będzie udawać, że wszystko jest dobrze. :) Polecam !!!!

Wypowiedziałeś się 5 postów wczesniej i git znamy twoje zdanie teraz jak nie masz nic do dodania jeszcze to żegnaj bo jak ja czegoś nie lubie to tego nie robie tak samo tyczy się serwa nie polecam napisze post i ide grać/robić co innego.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

kilka błędów:

- po wystawieniu w sklepie 10x zielony pieprz (biolog 30) w oknie sklepu pokazała mi się 1 sztuka a więc po wystwieniu 30sztuk wystawilo 3

- przycisk biolog nie działa w pasku bocznym

- nie mozna rozstackowac pd/rekawica/moneta

- po zamknieciu sklepi all przedmioty ida do eq (gdy mamy full eq znikaja) proponuje przekazywac all przedmioty do magazynu IS aby nie znikały

No fajnie, wo jeszcze przed przerwa mi działało, a teraz już nie. Wie ktoś jak to rozwiązać? 

mi działa dobrze

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Losowanie za pomocą tajemniczego losu u Uriel jest zbugowane losowałem 2x wyosowalem 1 egzo i coś tam jeszcze i nic z tego do nie dostalem nie ma tego w magazynie ani nigdzie :) prosze to naprawić tak samo przywoanie metinów IV jest zbugowane nie przywoluje zadnego metina

Opublikowano

Serwer dobry, ale nie działa mi WO od niedawna. Pisałem własnie na forum i gracz ten od wczoraj nie może wbić na WO. Na forum też pare tematów, że ludzie mają z tym problem. Wszystko ma być naprawione, ale kiedy. Tak naprawde bez wo stoimy z eq, bo z tej wyprawy są wszystkie prawie ulepszacze. 

Opublikowano

Losowanie za pomocą tajemniczego losu u Uriel jest zbugowane losowałem 2x wyosowalem 1 egzo i coś tam jeszcze i nic z tego do nie dostalem nie ma tego w magazynie ani nigdzie :) prosze to naprawić tak samo przywoanie metinów IV jest zbugowane nie przywoluje zadnego metina

Wszystko działa mi normalnie losuje i daje przedmiot sprawdź dobrze, Jak przywołujesz w m2 to się nie pojawi

Serwer dobry, ale nie działa mi WO od niedawna. Pisałem własnie na forum i gracz ten od wczoraj nie może wbić na WO. Na forum też pare tematów, że ludzie mają z tym problem. Wszystko ma być naprawione, ale kiedy. Tak naprawde bez wo stoimy z eq, bo z tej wyprawy są wszystkie prawie ulepszacze.

Dziś będzie przerwa i powinno działac już wszystkim.

Wie ktoś co ile respi się wódz orków? Tych maczug nie idzie wydropić, a potrzeba minimum 12 na całe eq.

Da rade tylko trzeba czasu 

post-127260-0-38086400-1446671765.png

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...