Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko działa mi normalnie losuje i daje przedmiot sprawdź dobrze, Jak przywołujesz w m2 to się nie pojawi

Dziś będzie przerwa i powinno działac już wszystkim.

Da rade tylko trzeba czasu 

O ktorej ta przerwa ma być?

Opublikowano

Tak są 2 sprawy jak na moje tak k***a nie wygląda afro przepraszam i do tego nie poprawcie też wchodzenie na pieczęcie na CTRL+G/H bo wchodzenie przez menu kostiumu jest k***a bardzo niewygodne.

zdnvuo.jpg

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ja to nie rozumiem jednej rzeczy tych ezot przyw, jest na dolinie orków od zaje...a a wodza orków od początku gry chyba jeszcze nie widziałem

Jak na tyle ludzi respów powinno być dużo więcej

Opublikowano

- katakumby zbugowane... 2 razy poszedlem i 2 razy bug w tym samym miejscu.. Mianowcie po rozwaleniu wszystkich metkow nie przenosi wyzej...

- bronie 75 leca z szkat ripa/smierci czy dropia od razu po zabiciu tylko rzadko tak jak zbroja azreala?

- dlaczego tylko jedno konto w dt moze ulepszac...

- reszta wszystko mi sie podoba ( nie liczac tych miast w ktorych nic nie idzie znalesc:P)

Ogolnie serwer na +

EDIT

A i skile konne mi nie dzialaja a mam juz 30lvl konia...

Opublikowano

jesli macie lagi na mapie handlowej to wylaczcie nazwy i odrazu 60 fps :)

stary ja probowalem wszysko podmieniac tekstury sklepow tobolkow wszysko a to takie proste

by miec p[lynne na mapie handlowej.dziewki

Opublikowano

Losowanie za pomocą tajemniczego losu u Uriel jest zbugowane losowałem 2x wyosowalem 1 egzo i coś tam jeszcze i nic z tego do nie dostalem nie ma tego w magazynie ani nigdzie :) prosze to naprawić tak samo przywoanie metinów IV jest zbugowane nie przywoluje zadnego metina

Działa, sam testowałem - może Ci połączyło do innych, które miałeś w eq?

kilka błędów:

- po wystawieniu w sklepie 10x zielony pieprz (biolog 30) w oknie sklepu pokazała mi się 1 sztuka a więc po wystwieniu 30sztuk wystawilo 3

- przycisk biolog nie działa w pasku bocznym

- nie mozna rozstackowac pd/rekawica/moneta

- po zamknieciu sklepi all przedmioty ida do eq (gdy mamy full eq znikaja) proponuje przekazywac all przedmioty do magazynu IS aby nie znikały

mi działa dobrze

Dzisiaj poprawimy większość błędów :)

No fajnie, wo jeszcze przed przerwa mi działało, a teraz już nie. Wie ktoś jak to rozwiązać? 

Po przerwie technicznej powinno działać każdemu

Wie ktoś co ile respi się wódz orków? Tych maczug nie idzie wydropić, a potrzeba minimum 12 na całe eq.

około 15minut, drop dodamy do bossa z WO, ponieważ widzimy że ciężko z tym ulepszaczem.

Maczuga dropi tylko z wodza w dolinie.

PS. W red lesie i na górze sohan nie ma podłoża.  Czarna ziemia.

Tylko u Ciebie występuje ten problem

O ktorej ta przerwa ma być?

Za jakieś 2h

Tak są 2 sprawy jak na moje tak k***a nie wygląda afro przepraszam i do tego nie poprawcie też wchodzenie na pieczęcie na CTRL+G/H bo wchodzenie przez menu kostiumu jest k***a bardzo niewygodne.

zdnvuo.jpg

Wiemy o tym, zostanie poprawione

Ja to nie rozumiem jednej rzeczy tych ezot przyw, jest na dolinie orków od zaje...a a wodza orków od początku gry chyba jeszcze nie widziałem

Jak na tyle ludzi respów powinno być dużo więcej

Dodamy jeszcze 2 respy wodza

- katakumby zbugowane... 2 razy poszedlem i 2 razy bug w tym samym miejscu.. Mianowcie po rozwaleniu wszystkich metkow nie przenosi wyzej...

- bronie 75 leca z szkat ripa/smierci czy dropia od razu po zabiciu tylko rzadko tak jak zbroja azreala?

- dlaczego tylko jedno konto w dt moze ulepszac...

- reszta wszystko mi sie podoba ( nie liczac tych miast w ktorych nic nie idzie znalesc:P)

Ogolnie serwer na +

EDIT

A i skile konne mi nie dzialaja a mam juz 30lvl konia...

Poprawione będą

Ze szkaty ripera/nieb. śmierci

16sPyTP.png

Opublikowano

Po przerwie technicznej 5 listopada (03:10), zwiększenie ataku u heallera nie działa nadal.

@Edit Coś musiało wyskoczyć. Już działa.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Droga administracjo na błędzie można było dodać oto te bony do 3ch itemów kiedy je usuniecie z itemów? Bo połowa serwa je ma a 2ga nie może ich dodać :)

post-1420893-0-32303400-1446713609_thumb.png

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Mam parę pytań.
1) Na jaki okres czasu są kostiumy za kryształy?

2) W jaki sposób można zdobywać kryształy?
3) Można zakupić gdzieś fioletowe mikstury (te na szybkość ruchu)?

maybenow.png

Opublikowano

Mam parę pytań.

1) Na jaki okres czasu są kostiumy za kryształy?

2) W jaki sposób można zdobywać kryształy?

3) Można zakupić gdzieś fioletowe mikstury (te na szybkość ruchu)?

1.7 dni

2.Bossy/metiny chyba za wbijanie lvli też jest.

3.Jak nie za kryształ/handlarka to tylko szkata serwerowa.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ja juz dawno odpuscilem sobie gre na Enaris , poniewaz bylo za duzo rzeczy jeszcze do zrobienia , co widac po postach w temacie ;).

Proponuje nazwac to beta , naprawic wszystko i wystartowac jeszcze raz , bo serwer po prezentacji wydawal sie kozacki. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Bug na SM panowie jak to wyjaśnicie? :D

attachicon.gife9ffb66644337.jpg

Taki pisanie to sobie można wsadzić w D.. :) Ja tez napiszę z innym gościem że podostawałem eq od Administracji też uwierzysz? :)

Jak nie masz dowodów to nie rób nie potrzebnego spamu pierdołami bo w takie głupoty i tak Ci nikt nie uwierzy, pozdro ;)

Opublikowano

Taki pisanie to sobie można wsadzić w D.. :) Ja tez napiszę z innym gościem że podostawałem eq od Administracji też uwierzysz? :)

Jak nie masz dowodów to nie rób nie potrzebnego spamu pierdołami bo w takie głupoty i tak Ci nikt nie uwierzy, pozdro ;)

DObra wyjaśnij mi nieudolność administracji która pisze na forum że usuneła bonusy w tych itemach a one są nadal xD

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...