Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Kiedy k***a wkońcu będzie TS?!

2. Kiedy podjeżdzam pod WO klikam na NPC i nic się nie dzieje (tak mam przepustki i lvl)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

1. Kiedy k***a wkońcu będzie TS?!

2. Kiedy podjeżdzam pod WO klikam na NPC i nic się nie dzieje (tak mam przepustki i lvl)

Mi też nie działało a nagle stał się cud i dział

Opublikowano

Jak odebrać hajs z shopa ? Czy on sam się dodaje ? xD

Automatycznie Ci powinny yangi przychodzić. Jeżeli tak się nie stało, a ktoś coś kupił to relognij.

Opublikowano

Automatycznie Ci powinny yangi przychodzić. Jeżeli tak się nie stało, a ktoś coś kupił to relognij.

Okej dzięki :D Na razie nic nie zeszło, a wystawiłem cały sklep medali i chce wiedzieć jak hajs odebrać XDD 

Opublikowano

Serwer fajny ale jedna rzecz mnie wkurza. Ta ilość mobów ktore wypada z metkow buguje się że nie zadajemy obrazen zmiencie to na kilka grupek a nie na tyle mobow 

Opublikowano

Ej ziomy powiedzcie no czy biżu do pvp robi się z biżu z łęz czy z czego bo ta prezetnacja jest tak ujowo zrobiona ze pokazali tylko poprzerabiane biżu jak wyglada ale co z czego to juz kur.a nie łaska

Opublikowano

Ej ziomy powiedzcie no czy biżu do pvp robi się z biżu z łęz czy z czego bo ta prezetnacja jest tak ujowo zrobiona ze pokazali tylko poprzerabiane biżu jak wyglada ale co z czego to juz kur.a nie łaska

Po prostu idziesz do rzemieślnika, i tam masz crafting itemków

edit

Sry, nie doczytałem że chodzi o eq pvp a nie pvm

Opublikowano

Zero kontaktu z administracją ! ani ts3 ani żadnego online cały dzień.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

nie polecam banują za nic i nie chcą odbanować a nawet odpisać na PW nie polecam jeszcze raz  -.-

Za nic?  Za boty kumplu za BOTY :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Podrzuci ktoś sam plik metin2client? Patcher mi nie chce pobierać, co chwila pokazuje się brak odpowiedzi, ciągle się zawiesza. A inaczej nie ma jak wejść do gry.

Opublikowano

siema sory ze pytam ale nie mam czasu i checi szukac info kto co dropnal ze szkat blasku

dlatego pytam: co dropi ze szkat blasku?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Ciągle wywala mi błąd.

0e0ca741f8157.png

Ciekawe kiedy to naprawią, a nie jestem jedyny kto ma ten problem. Dodam jeszcze, że nie mam takiego błędu na żadnym innym serwerze.

"Wystarczy wejść w mój komputer, nacisnąć prawy przycisk myszy, wybrać "właściwości" przejść do zakładki menadżer urządzeń, znaleźć stację dyskietek A, rozwinąć to, kliknąć prawy przycisk myszy i usunąć/wyłączyć"

No, next post ode mnie co do serwera, a raczej co do poprawy.

1. Ulepszanie szarf

2. Dalej nie działa misja u beak-go(Legendarne zapiski #1)

3. Przedmioty do biologa nazywaja sie NoName (maja ikonki)

4. Łaczenie się automatyczne tych autopotek ze szkatułek do zrobienia bo denerwuje

5. Zamienienie/poprawienie tych metali z blasków bo nie da sie z nimi nic zrobić

6. Umożliwienie robienia tych kamieni heroicznych bo nie ma zadnej opcji u alchemika

7. Czasem wywala okno metina po teleporcie

8. Zwiekszenie ograniczenia poziomu w PT, by mozna bylo buffa na dungeony brać bez potrzeby expienia go.

9. Jak jest misja znaki, to gdy się odda jakąś księge to zeby juz ona nie leciala (mniej ważne, w sumie to jak wam sie bedzie chciało)

10. Te WO jeszcze niektórym nie działa, mi działa ale pisze w imieniu ludu

11. Tracze 61 dropią gdzieś? Mi jeszcze żadna nie poleciała z zadnego metina/bossa wiec do sprawdzenia (moze sie myle)

Póki co tyle :s

Dzięki za zgłoszenie :)

@Enaris.pl

Kiedy włączycie opcję support ? Nadal nie działa a mam kilka filmików z WH.

Możesz na forum wysłać do którego z administratorów (Sayl/Elsar/Nasten/Endurin). Support niedługo będzie dostępny.

Skąd dropi eq do expa?

Z czego sie ulepsza eq do pvp?

Tak btw. cięcie z siodła nie działa i zapisywanie kordów na drugiej stronie.

Eq do expa wytwarzasz u rzemieślnika, eq do pvp z biżu na 54.

Z cięciem siodła jest mały problem, ale postaramy się to naprawić.

ile online?

1,2-1,4k.

z czego robi sie to eq do Expa i do pvp? 

Wytwarzasz u rzemieślnika

nie polecam banują za nic i nie chcą odbanować a nawet odpisać na PW nie polecam jeszcze raz  -.-

Dostałeś bana zapewne za postawione boty w m1/m2.

Zero kontaktu z administracją ! ani ts3 ani żadnego online cały dzień.

Chyba sobie żartujesz, cały czas jak jesteśmy na forum to odpisujemy na każde PW, w grze jeżeli ktoś piszę że ma problem/buga etc. również do niego piszemy.

siema sory ze pytam ale nie mam czasu i checi szukac info kto co dropnal ze szkat blasku

dlatego pytam: co dropi ze szkat blasku?

Ulepszacze, kupon 50SM, kupon kryształów 100, autopotki itp.

16sPyTP.png

Opublikowano

"Wystarczy wejść w mój komputer, nacisnąć prawy przycisk myszy, wybrać "właściwości" przejść do zakładki menadżer urządzeń, znaleźć stację dyskietek A, rozwinąć to, kliknąć prawy przycisk myszy i usunąć/wyłączyć"

Dzięki za zgłoszenie :)

Możesz na forum wysłać do którego z administratorów (Sayl/Elsar/Nasten/Endurin). Support niedługo będzie dostępny.

Eq do expa wytwarzasz u rzemieślnika, eq do pvp z biżu na 54.

Z cięciem siodła jest mały problem, ale postaramy się to naprawić.

1,2-1,4k.

Wytwarzasz u rzemieślnika

Dostałeś bana zapewne za postawione boty w m1/m2.

Chyba sobie żartujesz, cały czas jak jesteśmy na forum to odpisujemy na każde PW, w grze jeżeli ktoś piszę że ma problem/buga etc. również do niego piszemy.

Ulepszacze, kupon 50SM, kupon kryształów 100, autopotki itp.

Wyznacz tam kogoś do bieganie po m1/m2 i banowania botów lepiej, bo troche ich jest mimo progu poziomowego na szkatułki.  No i proponuje zablokowac wystawianie sklepów na tym respie bo tragedia, niech obowiązuja one tylko w tym obszarze co jest dla sklepów bo laguje przy wejsciu czasem.

A no i  dziś jakiś typek zlurował wilki na resp w m1 i nie mozna było sie ruszyc z tym tez mozecie cos zrobic by nie robili takich rzeczy, tak samo na mapie wypraw bossy respią ktorych ubic sie nie da 

Opublikowano

gdzie dropia kawalki zepsutej zbroi i zardzewiale ostrza?

mam 30lvl bije moby w m2 i nic mi nie leci z metków tez lipa albo mam pecha mega

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

gdzie dropia kawalki zepsutej zbroi i zardzewiale ostrza?

mam 30lvl bije moby w m2 i nic mi nie leci z metków tez lipa albo mam pecha mega

Zardzewiałe m2 a kawałki z metków 30/35, mini bossy m2 

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...