Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to jest jak się boci :) Możesz się wykręcać, ale boty były więc bez powodu nie dostałeś.

Być były skąd pewność że to on? :D Osobiście dodam że po IP nie banowali bo mam 4 konta zbanowane a 6 pozostąłych nie xD

22695116389755711104.gif

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to jest jak się boci :) Możesz się wykręcać, ale boty były więc bez powodu nie dostałeś.

@Miki349

Jak sam się przyznałeś i mówisz, że nie dostałeś po IP to zaraz ci załatwię o ile mówisz prawdę :)

Możesz łatwić tyle że na rynek już te blaski wyszły bo nie przekładałem tego na konta jak debil tylko oddawałem wszystko gildii xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Czy Twoja jedyna odpowiedź to "słabe prowo" ? Jak mnie wkurr takie dzieci.  :v

Odpowiedzi nie dostaniesz. Trzymaj się ciepło, bo zima idzie. 

Czemu strona nie działa?

­

Pracujemy nad stroną, małe problemy.

Hea-Tea brak dropu

Brak dropu zbroi do expa z Baronki 

- Okej

- Jest drop tylko bardzo mała szansa, po przerwie zwiększymy

skąd wezme zwoje egzo ? 

Metiny/Bossy/Misje

Ile ludzi online średnio ?

1.2-1.4k

16sPyTP.png

Opublikowano

Graczy ponad +1k, sklepów offine jeszcze więcej. Zarobek na niskich lvl to medale i łowienie ryb. Polecam wszystkim!

Opublikowano

Serwer jest bardzo przyjemny. Pograłem trochę i przestałem, bo straciłem humor, ale jutro wejdę poexpić, bo bardzo fajnie jest. Polecam.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Ciągle wywala mi błąd.

0e0ca741f8157.png

Ciekawe kiedy to naprawią, a nie jestem jedyny kto ma ten problem. Dodam jeszcze, że nie mam takiego błędu na żadnym innym serwerze.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

No, next post ode mnie co do serwera, a raczej co do poprawy.

1. Ulepszanie szarf

2. Dalej nie działa misja u beak-go(Legendarne zapiski #1)

3. Przedmioty do biologa nazywaja sie NoName (maja ikonki)

4. Łaczenie się automatyczne tych autopotek ze szkatułek do zrobienia bo denerwuje

5. Zamienienie/poprawienie tych metali z blasków bo nie da sie z nimi nic zrobić

6. Umożliwienie robienia tych kamieni heroicznych bo nie ma zadnej opcji u alchemika

7. Czasem wywala okno metina po teleporcie

8. Zwiekszenie ograniczenia poziomu w PT, by mozna bylo buffa na dungeony brać bez potrzeby expienia go.

9. Jak jest misja znaki, to gdy się odda jakąś księge to zeby juz ona nie leciala (mniej ważne, w sumie to jak wam sie bedzie chciało)

10. Te WO jeszcze niektórym nie działa, mi działa ale pisze w imieniu ludu

11. Tracze 61 dropią gdzieś? Mi jeszcze żadna nie poleciała z zadnego metina/bossa wiec do sprawdzenia (moze sie myle)

Póki co tyle :s 

Opublikowano

No, next post ode mnie co do serwera, a raczej co do poprawy.

1. Ulepszanie szarf

2. Dalej nie działa misja u beak-go(Legendarne zapiski #1)

3. Przedmioty do biologa nazywaja sie NoName (maja ikonki)

4. Łaczenie się automatyczne tych autopotek ze szkatułek do zrobienia bo denerwuje

5. Zamienienie/poprawienie tych metali z blasków bo nie da sie z nimi nic zrobić

6. Umożliwienie robienia tych kamieni heroicznych bo nie ma zadnej opcji u alchemika

7. Czasem wywala okno metina po teleporcie

8. Zwiekszenie ograniczenia poziomu w PT, by mozna bylo buffa na dungeony brać bez potrzeby expienia go.

9. Jak jest misja znaki, to gdy się odda jakąś księge to zeby juz ona nie leciala (mniej ważne, w sumie to jak wam sie bedzie chciało)

10. Te WO jeszcze niektórym nie działa, mi działa ale pisze w imieniu ludu

11. Tracze 61 dropią gdzieś? Mi jeszcze żadna nie poleciała z zadnego metina/bossa wiec do sprawdzenia (moze sie myle)

Póki co tyle :s

Legendarne zapiski dzialaja a tarcze 61 nie ma bo do expa sie robi u rzemielsnika a do pvp ponoc z eq na 1 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...