Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raty 100% Doświadczenia oraz 100% Podwójnego dropu zostały aktywowane na 24 godziny !

Nie przesada troche? na 6h max bym takie raty dał, jak nie wogóle. ;)

­

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
@DarkSince.

Ja bym tam prosił swój nick w prezentacji jako głównego pomysłodawce, chyba, że jesteście tak bezczelni żeby j**** moje pomysły i udawać, że są wasze.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Serwer przypadł mi do gustu. Sety broni na szamana są cudne, aż się pokusze o pobranie :D

A tak z innej beczki, healler radzi sobie z expem i dropem?

Opublikowano

Serwer przypadł mi do gustu. Sety broni na szamana są cudne, aż się pokusze o pobranie :D

A tak z innej beczki, healler radzi sobie z expem i dropem?

Radzi jak każda inna klasa, tylko body wp bardziej :D Ale każdą klasą ogarniesz expa i drop.

Może jakieś info dlaczego serwer off ? Bo tak z dupy go wyłączyliście xD

­

Opublikowano

Jak z online na serwerze?

Jeszcze jako tako sporo osób gra. Ale jak Dark tak dalej będzie robić to ten serwer się wyludni. Np. Wyłącza serwer na 2h i nie ma żadnego info.

­

Opublikowano

Kolejny serw darka pod kase potem znów będzie się żalił co on tam nie odjebał i nie miał czasu NIE POLECAM TAM GRAĆ A TYM BARDZIEJ WYDAWAĆ NA IS'A

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Wielki update z soboty który tak obiecał @DarkSince nie nastąpił a na serwerze dalej są bugi:

- Nie dropi Wu-zi, dowodzenie max m1.

- Nie da się użyć ros od biologa (tych przeciwko wygnańcom i karjiangom).

- U kowala nie da się wymienić 5x magiczny kamień na zwój duchowy bo robi się podręcznik kowala.

- Blokada doświadczenia w eq, klikam i nic.

- Zbugowany quest od myśliwego, mamy zabić potwory których nie ma na serwie.

Teraz nie bugi ale moje obserwacje:

- Za duży drop. Bossów wszędzie pełno, metinów trzy razy więcej a drop z nich jest za duży.

- Tickety - po co to jest skoro nikt tego nie czyta?

- Rękawica złodzieja i pd ze wszystkiego, dosłownie lecą one ze wszystkiego: szkata serwerowa, metki, bossy. Każdy je wywala albo magazynuje jak ja bo nie ma opcji żeby je zużyć.

Dodatkowo dungeon na 80lvl:

Wejście niby od 80lvl ale żeby dojść do smoka trzeba mieć 92lvl. Może jakieś info by ktoś o tym dał?

Ulepszanie średnich w ołtarzu to parodia, mam posiadać beryl obrażeń, księżyc obrażeń, spinel obrażeń i diament obrażeń. O ile te dwa ostatnie da rade zdobyć to na te dwa pierwsze muszę specjalnie dropa robić, parodia... (dla tych co mogą nie kumać potrzeba kd +1, +2, +3, +4 a mi dropią tylko +3, +4)

Opublikowano

Wielki update z soboty który tak obiecał @DarkSince nie nastąpił a na serwerze dalej są bugi:

- Nie dropi Wu-zi, dowodzenie max m1.

- Nie da się użyć ros od biologa (tych przeciwko wygnańcom i karjiangom).

- U kowala nie da się wymienić 5x magiczny kamień na zwój duchowy bo robi się podręcznik kowala.

- Blokada doświadczenia w eq, klikam i nic.

- Zbugowany quest od myśliwego, mamy zabić potwory których nie ma na serwie.

Teraz nie bugi ale moje obserwacje:

- Za duży drop. Bossów wszędzie pełno, metinów trzy razy więcej a drop z nich jest za duży.

- Tickety - po co to jest skoro nikt tego nie czyta?

- Rękawica złodzieja i pd ze wszystkiego, dosłownie lecą one ze wszystkiego: szkata serwerowa, metki, bossy. Każdy je wywala albo magazynuje jak ja bo nie ma opcji żeby je zużyć.

Dodatkowo dungeon na 80lvl:

Wejście niby od 80lvl ale żeby dojść do smoka trzeba mieć 92lvl. Może jakieś info by ktoś o tym dał?

Ulepszanie średnich w ołtarzu to parodia, mam posiadać beryl obrażeń, księżyc obrażeń, spinel obrażeń i diament obrażeń. O ile te dwa ostatnie da rade zdobyć to na te dwa pierwsze muszę specjalnie dropa robić, parodia... (dla tych co mogą nie kumać potrzeba kd +1, +2, +3, +4 a mi dropią tylko +3, +4)

+ nie dropi Opaska Kryształu Dusz ( ta do pvp )

A drop z bossów jest za duży, sypie z każdego w sumie to samo, tylko czym dalej w las tym tego więcej :)

A graczy coraz mniej jest ;v

­

Opublikowano

+ nie dropi Opaska Kryształu Dusz ( ta do pvp )

A drop z bossów jest za duży, sypie z każdego w sumie to samo, tylko czym dalej w las tym tego więcej :)

A graczy coraz mniej jest ;v

­

A dziwisz się jak tydzień temu mroźne eq +0 po 40-50kk było a teraz po 5kk jest?

Wszystko ze wszystkiego to samo leci tylko głowy i odłamki inne.

Admina nie ma praktycznie na serwie.

Opublikowano

A dziwisz się jak tydzień temu mroźne eq +0 po 40-50kk było a teraz po 5kk jest?

Wszystko ze wszystkiego to samo leci tylko głowy i odłamki inne.

Admina nie ma praktycznie na serwie.

Wiem jak jest mam 130+ i tam leci mroźne +8 itp. i rzadko kiedy to zbieram.

A z bossa mam tyle zmianek że taki 90lv będzie to dropić z 1h :>

A co do admina to czasami da jakieś info na sb i tyle tego jest :P I zamiast naprawić bugi, niedociągnięcia to szykuje update do 160 :D

­

Opublikowano

proszę o dodanie bs do gry,  ręcznie mieszając 2 temy wydałem 400zmianek i nadal nie zrobiłemnasiora i butów do expa z 4 bonami które chciałem, a gdzie reszta eq i do pvp, przecierz to trzeba cał dzien mieszać porażka, na priwach bs to podstawa gdzie jest ponad 1k zmianek w eq

Opublikowano

@  DarkSince : (26 października 2015 - 23:01 )

dopracowujemy cały czas pliki serwerowe malygosa postarmy się was zaskoczyć update który szykuje jest on na prawde mega rozbudowany bo praktycznie cała rozgrywka ulega wielkiej zmiane od handlarzy po dungeony, exp i przedmioty będziemy chcieli wgrać to tutaj jeśli wam będzie odpowiadało jeśli nie to pomyślimy o reworku serwera w wersji EASY bo chyba to mi najlepiej wychodzi

DarkSince Wspominał ze sprawdza 4/5 Razy dziennie support  

27352998645892134743.jpg

Opublikowano

proszę o dodanie bs do gry,  ręcznie mieszając 2 temy wydałem 400zmianek i nadal nie zrobiłemnasiora i butów do expa z 4 bonami które chciałem, a gdzie reszta eq i do pvp, przecierz to trzeba cał dzien mieszać porażka, na priwach bs to podstawa gdzie jest ponad 1k zmianek w eq

czy administracja wgl czyta tutaj posty, w grze nieda się wogóle mieszać itemów jest 6 bonów ale żeby wbić 4x +1 to jest nie możliwe, bs to jest podstawa przy takiej ilości zmianek, gdzie w innych serwerach jest nawet wbudowany bs 

Opublikowano

za pare dni zamykaja serwer wiec ci co wplacili kase to wspólczuje

Opublikowano

Złodziejstwo, Oszustwo, Zlewanie graczy to Podstawy serwera Odradzam grania na serwerach DarkSince Jest zwykłym oszustem 

PS: Dzieki za nagrode za top2 której nie dostałem 19 Latek który próbuje rozwiązać problem Milczeniem Proponuje Dorosnąć 

Opublikowano

Złodziejstwo, Oszustwo, Zlewanie graczy to Podstawy serwera Odradzam grania na serwerach DarkSince Jest zwykłym oszustem 

PS: Dzieki za nagrode za top2 której nie dostałem 19 Latek który próbuje rozwiązać problem Milczeniem Proponuje Dorosnąć 

Nadal wierzycie w coś za darmo? zarobił i spierdoli zaraz i to jest pewne :>

banner5.gif

Opublikowano

Wielu graczy zraziło się do serwera przez to że był Medium, dobry medium potrzebuje sporej liczby graczy aby biznesy rynkowe kręciły się w odpowiedni sposób. Będzię Rework w wersji easy 220lvl z bardzo szybkim expem i zmieniona całkowicie rozgrywką, pracujemy już 2 tydzień nad projektem, więcej informacji pojawi się na kolejnym etapie prac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...