Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Ankieta  

402 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      291
    • Nie
      111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Sky

Na globcu się respia 30min, a tu 40, pzdr.. gdzie będziesz grał? :v

@DedX

Wejdziesz do red lasu to zobaczysz, na standardowych mapach wiesz co się respi gdzie, a tu nie. 

I bardzo dobrze większość osób w tym ja którzy grają w to kilka lat rzygają już tymi mapami z podstawy .

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Sky

Na globcu się respia 30min, a tu 40, pzdr.. gdzie będziesz grał? :v

@DedX

Wejdziesz do red lasu to zobaczysz, na standardowych mapach wiesz co się respi gdzie, a tu nie. 

No i wlasnie o to chodzi?

W grach mmorpg chodzi o eksploracje, szukanie nowosci, zbieranie informacji szybciej niz rywale i to wlasnie powinno dawac topce przewage, a nie to kto ile przesiedzial bez snu i bez wstawania z fotela.

rYD9JSA.png

Opublikowano

No i wlasnie o to chodzi?

W grach mmorpg chodzi o eksploracje, szukanie nowosci, zbieranie informacji szybciej niz rywale i to wlasnie powinno dawac topce przewage, a nie to kto ile przesiedzial bez snu i bez wstawania z fotela.

Jednemu to przypadnie do gustu, drugiemu nie. Wyraziłem tylko swoje zdanie, jeśli cie to zabolało to sorry  :((

g0Tef.jpg

Opublikowano

I co to w ogóle ma być? Na c*** wgrywać jakąś łatkę do bety, skoro client jest dostępny od godziny czasu? Każdy by zdążył pobrać. Co za totalne bez myślenie. Teraz start przełoży się o ile? 3h? czy 2?

sds.jpg

Opublikowano

Od godziny czy tam dwóch wrzucają łatkę...

No to ładnie, miejmy nadzieję, że później będzie już tylko lepiej, w sumie co można bardziej spaprać jak start?

Będzie jakiś bonusik za tą wpadkę? :) 

Opublikowano

Jednemu to przypadnie do gustu, drugiemu nie. Wyraziłem tylko swoje zdanie, jeśli cie to zabolało to sorry  :((

To nie miało zabrzmieć ofensywnie.

Opinia za opinie :D

Ja wlasnie od dawna tego szukalem, najlepiej wspominam poczatki w metinie wlasnie dlatego ze niczego nie znałem i pytałem ludzi skąd mają taką niebieską obramówke pod nogami (mental).

Są gusta i gusciki wiadomo.

A i tak btw. jesli ktos ma tu plakac o start czy o cokolwiek innego to niech poprostu wyjdzie z tematu,

rYD9JSA.png

Opublikowano

administracja 0 info ciągle, ponadto ts podany na stronie nie działa.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Ja pier... co to ma być jest nowy klient ja go pobrałem w 4 min(... z tym ), ale co kogo interesuje że ktoś jeszcze klienta nie pobrał bo ma neta z ... . Może lepiej było zrobić zapisy na start i dopóki każdy zgłoszony na start się nie pojawi to server nie ruszy no naprawde ... bo to różnica wielka czy ktoś wejdzie 10 min czy pół h po starcie na server .

Opublikowano

Ja pier... co to ma być jest nowy klient ja go pobrałem w 4 min(... z tym ), ale co kogo interesuje że ktoś jeszcze klienta nie pobrał bo ma neta z ... . Może lepiej było zrobić zapisy na start i dopóki każdy zgłoszony na start się nie pojawi to server nie ruszy no naprawde ... bo to różnica wielka czy ktoś wejdzie 10 min czy pół h po starcie na server .

SKoro nie robi Ci to roznicy to co sie tak srasz o start. CO za roznica czy wejdziesz 10 min wczesniej czy pozniej?

Hehe, mogę się założyć, że większość przez ten zrypany start w ogóle na serwer nie wejdzie. :)

A jakie to ma znaczenie, jak komus nie pasuje to niech nie gra.

Atmosfere i klimat na serverze tworzy jakość graczy a nie ilość.

rYD9JSA.png

Opublikowano

230kb/s i spada... Brawo... Normalnie patchowanie na innych serwach leciało pełną prędkością łącza (10-12,5MB/s...)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Hehe, mogę się założyć, że większość przez ten zrypany start w ogóle na serwer nie wejdzie. :)

nie grać na serwerze, bo wystartował kilka godzin później, ja pie*dole

idźcie na dwór, czy coś, znajdźcie sobie kolegów, a nie tylko siedzicie przed komputerem i się wku*wiacie, bo nie możecie w metina pograć

­

tenor.gif

Opublikowano

4,3mb wrzucane prawie godzine? :D To dobry net tam musicie mieć...Ogarnijcie patchera bo nei mam zamiaru znowu czekac godziny zanim to sie pobierze...

Opublikowano

4,3mb wrzucane prawie godzine? :D To dobry net tam musicie mieć...Ogarnijcie patchera bo nei mam zamiaru znowu czekac godziny zanim to sie pobierze...

W godzinę się możesz nie wyrobić. 8minut 20%, ale szło 260. Teraz spadło do 130 i dalej spada ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...