Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Już nie można wchodzić z niższym levelem niż mapka.

to powywalaj te postacie ktore sa na tej mapie juz ;d

Opublikowano

Nosz kur*a mac surek odpisz na PW albo w grze chce cos z IS zrobic za euro nie bede czekal tydzien !

Venum

Opublikowano

Gdzie najlepiej dropią sztabki ? 

O ile w ogole dropią ;D Otworzyłem coś 200 szkat ripa - zero truty - powodzenia :D Jak był syf na tym serwie tak został :) 

Co do balansu panie Surek - dobry serwer to taki gdzie nie trzeba wbijać max lvl żeby ten balans był zachowany, i na 120 lvl nie rozdupcał cię 40 lvl , BM , czy body ;D

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

O ile w ogole dropią ;D Otworzyłem coś 200 szkat ripa - zero truty - powodzenia :D Jak był syf na tym serwie tak został :)

Co do balansu panie Surek - dobry serwer to taki gdzie nie trzeba wbijać max lvl żeby ten balans był zachowany, i na 120 lvl nie rozdupcał cię 40 lvl , BM , czy body ;D

A w tej bajce smoki, rozumiem?

@topic

serwer polecam.

Opublikowano

Ale mi chodziło o sztabki a nie o trute XDD 

Opublikowano

nie no co to ma byc forum wylaczone gm nie ma zadnego na pw nie odpisuja na ts nie wchodza  olewacie totalnie zapytalem to olaliscie i olewacie dalej  nie polecam z mojej strony syf !

Venum

Opublikowano

nie no co to ma byc forum wylaczone gm nie ma zadnego na pw nie odpisuja na ts nie wchodza  olewacie totalnie zapytalem to olaliscie i olewacie dalej  nie polecam z mojej strony syf !

Nie polecasz bo ktoś Ci nie odpisał w SOBOTĘ przez godzine czy tam dwie?

PS: Forum dzisiaj będzie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecasz bo ktoś Ci nie odpisał w SOBOTĘ przez godzine czy tam dwie?

PS: Forum dzisiaj będzie.

nie bo doladowalem PSC nie dostaje sm pisze do ciebie na gg pw i chu^ wie gdzie jeszcze ile mam na to czekac ? czytaj pw zalatw sprawe w 5 min i koniec bo dluzej ci to nie zajmie odpisz na gg albo na ts wejdz wkoncu bo marnuje czas przez to 

Venum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...