Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bo doladowalem PSC nie dostaje sm pisze do ciebie na gg pw i chu^ wie gdzie jeszcze ile mam na to czekac ? czytaj pw zalatw sprawe w 5 min i koniec bo dluzej ci to nie zajmie odpisz na gg albo na ts wejdz wkoncu bo marnuje czas przez to 

Ale nie ja jestem od płatności tutaj, nie do mnie to kieruj a na stronie masz wyraźnie napisane 48h. Ale z tego co widzę to Twój kod został odrzucony albo zaakceptowany bo aktualnie żadnego kodu nie ma w bazie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nie ja jestem od płatności tutaj, nie do mnie to kieruj a na stronie masz wyraźnie napisane 48h. Ale z tego co widzę to Twój kod został odrzucony albo zaakceptowany bo aktualnie żadnego kodu nie ma w bazie.

to mi powiedz kto jest od platnosci z kim moge pogadac daj kontakt cokolwiek bo nie chce tutaj spamic na taki temat .. 

Venum

Opublikowano

Nie polecasz bo ktoś Ci nie odpisał w SOBOTĘ przez godzine czy tam dwie?

Nie polecam ja również  bo ten serwer nie zmienił się ani trochę od poprzedniej odsłony, i jak poprzednia odsłona nawet to koło Pandory nie leżało, i nie ma nic wspólnego z serwerem Easy / PVP. Tym bardziej patrząc jak jest ustawiony drop, exp. Do tego niestety - sporo ludzi na wh, gdzie już spotkałem na atlantydach kilku takich, na pająkach, czy ognistej ziemi. Do twoich lanerisów nic nie mam , ale zanim ktoś nazwie serwer, da jego "poziom" w topicu, czy bierze się za rework - wymagało by wyebać całą tą żałosną administrację która ten serwer zrobiła na pierwszej odsłonie, i wpakować tam kogoś kto ma pojęcie o serwerach. Tymczasem postawiliście znowu coś co "reklamujesz" swoją firmą czyli Lanerisami , zapewne nie mając pojęcia o Erbii, jaka była i jaka jest teraz - taka sama :) 

Serwera nie polecam. Może i coś tam poprawili , ale dalej jest to ta sama zyebana, i bezsensowna Erbia jak na początku czyli jak jej pierwsza odsłona. Tym bardziej iż Team jest dokładnie ten sam - po za sponsorem Surkiem. 

I wiesz Surek , jedno byś mógł zrobić, jako ktoś kto ma pojęcie ( względne ) o serwerach - wywalić z prezki i nie obrażać Pandory i jej twórców, porównując Erbię do tego serwera. Bo Koło Pandory to to nawet nie lezało, a mowa o "odwzorowaniach" jest bądź co bądź śmieszna i żałosna :) 

Serwer wylądował w koszu. I zapewne znowu z tydzień - i bedzie tak samo jak poprzednio - 0 luda. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dusher jak ty miales problem ze zdobyciem 100k na fmsa a pozniej pisales, ze kupiles 200 szkat ripa więc nie kłam połmozgu i wypierdalaj do tematu antarisa .

Serwer coś wyjebao bao

Opublikowano

O ile w ogole dropią ;D Otworzyłem coś 200 szkat ripa - zero truty - powodzenia :D Jak był syf na tym serwie tak został :)

Co do balansu panie Surek - dobry serwer to taki gdzie nie trzeba wbijać max lvl żeby ten balans był zachowany, i na 120 lvl nie rozdupcał cię 40 lvl , BM , czy body ;D

nie no co to ma byc forum wylaczone gm nie ma zadnego na pw nie odpisuja na ts nie wchodza  olewacie totalnie zapytalem to olaliscie i olewacie dalej  nie polecam z mojej strony syf !

Hahahaah, jedyne 2 gimbusy, mające ból dupy nie wierze w typów :D Po prostu żałosne śmieszki ja pierdziele hahahhaha

Opublikowano

Hahahaah, jedyne 2 gimbusy, mające ból dupy nie wierze w typów :D Po prostu żałosne śmieszki ja pierdziele hahahhaha

Oni są anty rekamą dla ich przyszłego servera

Opublikowano

Ja mam takie pytanko.

Czemu mnie wywala praktycznie za każdym razem kiedy zejdę na pasek i potem już nie mogę włączyć klienta? -.-

Opublikowano

Pełno wirusów w tym launcherze...

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Mam 101lvl, i gdzie mam expić bo coś słabo w v2 leci.

Zostają jedynie ziny?

Mam 101lvl, i gdzie mam expić bo coś słabo w v2 leci.

Zostają jedynie ziny?

Metki 90 lv.

1 Metek= 1level.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...