Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać podejście administracji... Czekam już 2 dzień na zwrot sm'ów za 1 edycję pisałem już tu 2 posty. Kazali zgłosić mi się na fp napisałem swój login przeczytali i nie zrobili w tym kierunku nic w grze też napisalem do GM'a czy coś robią w tej sprawie nic nie odpisał. Administarcja kappa 2/10

235761444056892195480.gif

Opublikowano

@SuReeK Podobno miało być tak, że przy małżeństwie można się tepać do swojego partnera, który jest na mapie od 105, podczas kiedy przykładowo na szamance mam 78 - szamanka powinna móc się tepnąć, a tu dupa, nie działa. Tepa na 2 sek i z powrotem do m1.

Opublikowano

Nie mogę odpalić launchera. Wyskakuje takie coś: "Program nie mógł zostać prawidłowo uruchomiony.(code=5, msg='Odmowa dostępu. ' runAppPath='C:/Users/user/Deskop/Erbia/metin2client.bin') Help? xD

Opublikowano

Witam, ile osób gra na serwerze? Jaka profesja króluje w pvp, oraz gdzie najlepszy zarobek ?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Witam, ile osób gra na serwerze? Jaka profesja króluje w pvp, oraz gdzie najlepszy zarobek ?

Na servie nawet do 2k osob dochodzi, profki sa all dobre tylko trzeba umiec nimi grac a zarobek to sam nie wiem xD

mca.png
Opublikowano

Tak jak up, dochodzi do ok. 2k Każda profesja jest dobrze zbalansowana wg mnie.

A jeżeli chodzi o zarobek to jest bardzo szybki, a eq robi się raz dwa, maks średnie to chyba 80 z tego co wiem.

Serwer polecam.

Uczeń
Opublikowano

Ale mnie w*****a ten gargulec... Zmniejszycie jakoś to odpychanie? Archerem nie moge go ubic . .

moze bij pod sciana ? nie odpycha wtedy ^^

Opublikowano

Tak jak up, dochodzi do ok. 2k Każda profesja jest dobrze zbalansowana wg mnie.

A jeżeli chodzi o zarobek to jest bardzo szybki, a eq robi się raz dwa, maks średnie to chyba 80 z tego co wiem.

Serwer polecam.

max sr 100

Ale mnie w*****a ten gargulec... Zmniejszycie jakoś to odpychanie? Archerem nie moge go ubic . .

na marmurku wylacz auto poty i moment go ubijesz

Opublikowano

Na tym serwie jak gra 500-800 luda to max jest ;) Nie wierz w 2 k, bo to bujda na resorach ;D Dzisiaj kilka osób wywalało eq i rozdawało konta, ble ble ble. Ten serwer już od dawna  żyje swoim życiem i botami jak pandora, tym bardziej iż założyłem nowe konto żeby sprawdzić co zrobili - i znowu trzepię grube hajsy na bugach które dalej nie są naprawione ;D . 

Do tego mega aktualizacja i prezent od "Adminów" - zresetowali każdemu biologa do zera, i każdy musi robić go na nowo ( nawet lvl 80+ itp).

Do tego taka akcja znaleziona na ich forum:

http://prntscr.com/8qeg5t

No też jestem zdziwiony że niby tak gra 2k osób lecz co się dziwić na dobrą sprawę większość graczy nie zdaje sobie sprawy ile to jest 2k graczy :)

Opublikowano

No też jestem zdziwiony że niby tak gra 2k osób lecz co się dziwić na dobrą sprawę większość graczy nie zdaje sobie sprawy ile to jest 2k graczy :)

2k to tu nigdy nie było i nie bedzie ;) Mysle że gra ok 700 osób to raz , dwa to pełno bugow, trzy Administracja nie ogarnia, cztery wejdz zagraj moze eq od kogos dostaniesz bo duzo osob wywala ;)

Opublikowano

2k to tu nigdy nie było i nie bedzie ;) Mysle że gra ok 700 osób to raz , dwa to pełno bugow, trzy Administracja nie ogarnia, cztery wejdz zagraj moze eq od kogos dostaniesz bo duzo osob wywala ;)

Może i bym wszedł ale po tym co wy tutaj piszecie to po co ja będę miejsce na dysku marnował skoro pewnie za kilka dni będzie 200 osób a za kolejne 2 dni serwer zniknie z publikacji:)

Opublikowano

Znowu jakies bugi albo ataki DDOS, ciezko sie zalogowac, strona nie dziala, a moby w red lesie stoja i jednoczesnie zadaja dmg.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...