Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się co w stosunku do poprzedniej wersji zostało zmienione ?? Bo jak dla mnie nic... 

Wbiłem 70 lvl, wyszedłem - ceny jak z dupy jak na poprzedniej wersji, do tego drop yang jak na dobrym medium / hardzie nawet na kd do fmsa mnie nie stać , a do tego biolog - ceny jak z kosmosu. Już pominę kwestię expa. 

Jeśli - jak to ktoś fajnie napisał na czacie w grze - jeśli to jest Easy / PVP to ja jestem papież. 

P.S - dodam do tego jeszcze ulepszanie podstawowego eq ( bizu itp itd...) .... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Zapraszamy, chwalą sobie ludzie serwer ;)

Pobrałem klienta i nie mogę go odpalić. W sysser tylko 1010 16:18:00095 :: RunMain Error. Windows 10.  Była jakaś łątka na to, czy coś?

Opublikowano

a czy szaman smok da radę ubić bosy niż taki Body/WP odnośnie mniejszej ilości wartości ataku bo body i wp mają skilla co daje 600/1k +dmg ...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Pobrałem klienta i nie mogę go odpalić. W sysser tylko 1010 16:18:00095 :: RunMain Error. Windows 10.  Była jakaś łątka na to, czy coś?

Musisz usunąć z dysku D folder Ymir Work  i cheaty wyłączyć, inaczej Ci się nie odpali.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I ta w ogóle - tu ni ema żadnego balansu ;) Więc ja się pytam Surek co było zrobione / poprawione na tym serwie :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I ta w ogóle - tu ni ema żadnego balansu ;) Więc ja się pytam Surek co było zrobione / poprawione na tym serwie :)

Ale jak Ty chcesz mówić o balansie grając 2h na serwerze?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...