Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge sie zerejestrowac bo nie moze strona sie zaladowac.. nie ma kodu capatcha. nie wyswietla sie

Zmień przeglądarkę mi na chromie normalnie działa :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchaj ocenisz po starcie dobrze?

Okay. Ocenię po starcie i 3 tygodnie po. Jeśli rzeczywiście masz racje i wszystko będzie pięknie, to spoko, zwrócę honor i będę szczęśliwy, że będę miał w końcu gdzie grać. Jeśli będzie jak wcześniej, to jak jestem aktualnie do Ciebie w miarę neutralnie nastawiony, bo Cie nie znam, tak już nigdy nie tknę serwera od Ciebie.

No, to kiedy to forum?

Opublikowano

No ten exp od 105 jakiś najlepszy nie jest :P 

Te sztaby muszą lecieć na glebe?­

łatka na psy mam nadzieje że jest lub będzie bo spoty na mapie 105 sa wyjebane w kosmos xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Okay. Ocenię po starcie i 3 tygodnie po. Jeśli rzeczywiście masz racje i wszystko będzie pięknie, to spoko, zwrócę honor i będę szczęśliwy, że będę miał w końcu gdzie grać. Jeśli będzie jak wcześniej, to jak jestem aktualnie do Ciebie w miarę neutralnie nastawiony, bo Cie nie znam, tak już nigdy nie tknę serwera od Ciebie.

No, to kiedy to forum?

Chwilowo jest wyłączone pracujemy nad skinem i włączymy ;)

Zagram napewno *.*

Zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

nie chce mi sie cos client odpalic co jest grane ? patcher sie patchuje a client sie pozniej nie odpala ?

Pokaż błąd lub sprawdź czy na dysku D masz folder ymir work bo jeżeli próbujesz podpiąc cheaty to sorry nie tutaj ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Sorry nie tutaj? Surek, twoj Laneris jest caly w cheatach na v2. Bys sie nimi zajal;)

Na Erbi żaden cheat nie zadziała, na lanerisie wkrótce też nie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

bo wrzucili link do prezki na fb. Tez mi aktywnosc

Przy takiej aktywności powinno być minimum 800online, więc wiesz, ale będzie więcej ze względu na to że dużo youtuberów tutaj serie będzie kręcić. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak będzie z tp przez małżeństwo, do tp, cokolwiek, jeśli chodzi o buffa?

Czy np. na mapę od 105, będę mógł się tepnąć szamanką 75 do ninjy 105? Jest limit lvli do małżeństwa? Jeśli nie, to myśleliście nad wprowadzeniem czegoś takiego?

Opublikowano

Jak będzie z tp przez małżeństwo, do tp, cokolwiek, jeśli chodzi o buffa?

Czy np. na mapę od 105, będę mógł się tepnąć szamanką 75 do ninjy 105? Jest limit lvli do małżeństwa? Jeśli nie, to myśleliście nad wprowadzeniem czegoś takiego?

Tak, będziesz mógł tak jest specjalnie zrobione.

ZAPRASZAMY ^^

dc1HeKT.png

Zapraszamy! :)

czemu forum nie dziala?

Jest chwilowo wyłączone.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wbiję na start i zobaczę co i jak, mam nadzieję, że każdą klasą dam radę ubić bossa/metka bez większych problemów i bez tych kosmicznych przedmiotów z isa.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Wbiję na start i zobaczę co i jak, mam nadzieję, że każdą klasą dam radę ubić bossa/metka bez większych problemów i bez tych kosmicznych przedmiotów z isa.

Serdecznie zapraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Więc tak,po zapoznaniu z prezentacją,a za razem z komentarzami jestem skłonny wywnioskować,że może bym zagrał na serwerze ale to takie 50/50%.
Prezentacja ładna 8/10 lecz chyba powtarza się kilka rzeczy na niej.Kolejną rzeczą jest abyście zrobili dobre pierwsze wrażenie na serwerze czyli mówiąc zero bugów,cofek oraz padanie channeli jeśli dokonacie tego że start będzie bez problemowy i bez opóźnień to możliwe że macie sukces odnośnie liczby graczy,ale jeśli wam się nie uda to nie macie co liczyć już na 50% graczy gdyż jak wspomniałem liczy się pierwsze wrażenie jeśli nie uzyskacie go to po was :).
A co do grania poczekam jak rozwinie się sytuacja na serwerze,czytając komentarze i wywnioskuje czy zagram na serwerze,jedynie mogę polecić serwer komuś kto lubi takie typy serwerów.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...