Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie panikuje,ale nie miło człowiek chciałby pograć,a tu lag oczywiście to nie oznacza że od razu skreślam serwer z listy itd,po to go pobrałem aby pograć a nie aby usuwać od razu.

Spokojnie nasz technik od serwera dedykowanego już kończy poprawiać zabezpieczenia, ktoś się uparł na nas po prostu nie powinny już zajść podobne sytuacje. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przed przerwą było 1200+ :P

@SuReeK

powiedz mi gdy była przerwa zalogowałem się i podczas wczytywania mapy wyrzuciło mi klienta, teraz gdy włączam luncher to nie włącza misię w ogóle klient(wiem, że jest przerwa, ale czy po niej mi sie zacznie klient włączać czy coś się zjebało)

Opublikowano

zalogowałem się na chwilkę minutke temu, wywaliło mi klienta podczas ładownia mapy i teraz klient się nie włącza WTF

też tak mam dosyć często jak wezmę clienta do paska i robie coś na przeglądarce i nie wiem czemu, zwykle czekam do 1min i włączam, ewentualnie sprawdz czy client jest już odpalony (koło pasku z godziną i datą ;p).

image.png

Opublikowano

@SuReeK

powiedz mi gdy była przerwa zalogowałem się i podczas wczytywania mapy wyrzuciło mi klienta, teraz gdy włączam luncher to nie włącza misię w ogóle klient(wiem, że jest przerwa, ale czy po niej mi sie zacznie klient włączać czy coś się zjebało)

Podaj sysser.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Podaj sysser.

@SuReeK

sysser jest czystym po prostu klient się nie chce włączyć, wiesz pokazuje się klepsydra, że coś się włącza, ale po chwili nic sie nie dzieje i klient się nie włącza(żadnego klienta nie mam odpalonego) wszystko działało do póki nie wypierdzieliło klienta i teraz się nie odpala

Opublikowano

Serwer po przerwie został włączony mieliśmy problem z serwerem dedykowanym ale wszystko wróciło do normy! Zapraszamy do gry!

Do Takiej normy ze stracilem miecz na 105 :)

Opublikowano

prosze mi powiedziec czy statystyki sa zbugowane czy jakos zmienione?? 

na 51lv udalo mi sie za punkty jedynie nabic sila 77... a gdzie reszta pkt?

zresetuj statystyki zwojem odzyskasz wszystkie punkty. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...