Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu jakies bugi albo ataki DDOS, ciezko sie zalogowac, strona nie dziala, a moby w red lesie stoja i jednoczesnie zadaja dmg.

To akurat nie atak, to hosteam ma problemy i potwierdzili to jak do nich dzwoniliśmy czekamy na odpowiedź od nich :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek, mam problem. Wygrałem SMy w konkursie na FB i muszę napisać na forum żeby otrzymać je, ale nie jestem w stanie napisać PW na forum. Jest to spowodowane niemożliwością aktywacji konta na forum (brak maila aktywującego). Co począć??

Opublikowano

Mam jedną uwagę, wszystko jest okej ale ta regeneracja bossow jest za bardzo dojebana ... Nie moge archerem wysolować smoka na mapie 140 lvl bo dobijam mu do 20% i caly czas wraca do tych 20%..

Proszę poprawcie jakoś to . 

Opublikowano

Nawet bazy danych nie wyczyścili :D

http://screenshooter.net/102443110/egbelpy

A po co mieli usuwać ? Postacie, eq itp zostały usunięte. Tylko ludziom wygodniej bo kont zakładać nowych nie musieli ;d

ps: Mam problem z  wczytywaniem mobów, npctów dopiero po zejściu,wejściu na konia się pojawiają. Z innymi clientami nie mam takich problemów ;d

IDcncno.png

Opublikowano

A po co mieli usuwać ? Postacie, eq itp zostały usunięte. Tylko ludziom wygodniej bo kont zakładać nowych nie musieli ;d

ps: Mam problem z  wczytywaniem mobów, npctów dopiero po zejściu,wejściu na konia się pojawiają. Z innymi clientami nie mam takich problemów ;d

Ten kon z is jest zbugowany i jeszcze go nie naprawili dlatego.

Kappa.

Opublikowano

Z mapy 160

@SuReeK Podobno miało być tak, że przy małżeństwie można się tepać do swojego partnera, który jest na mapie od 105, podczas kiedy przykładowo na szamance mam 78 - szamanka powinna móc się tepnąć, a tu dupa, nie działa. Tepa na 2 sek i z powrotem do m1.

Nie wiem, czy nie zauważyłeś, czy co, ale podbijam.

Opublikowano

Ten kon z is jest zbugowany i jeszcze go nie naprawili dlatego.

Witaj chorągiewko. Co tam z twoim moderatorem na forum za 50zl??? :) Ty i kiken jesteście śmieszni jednym słowem. Jak można lizać dupę a potem płakać że ta sama administracja (info zapewne z dupy, tak samo jak ten smieszny film tego nooba). Jesteś ŚMIESZNY!!! Płakałeś że tu nie zagrasz to po co tutaj siedzisz i płaczesz??? Idź teraz gdzie indziej lizać dupę.
Opublikowano

Forum padło teraz czekamy na stronkę, wygląda to na problem z hostingiem

Ale jak tak dalej  będzie i nie będzie informacji to długiego żywota z tą ilością graczy nie wróże temu servowi

Opublikowano

Witaj chorągiewko. Co tam z twoim moderatorem na forum za 50zl??? :) Ty i kiken jesteście śmieszni jednym słowem. Jak można lizać dupę a potem płakać że ta sama administracja (info zapewne z dupy, tak samo jak ten smieszny film tego nooba). Jesteś ŚMIESZNY!!! Płakałeś że tu nie zagrasz to po co tutaj siedzisz i płaczesz??? Idź teraz gdzie indziej lizać dupę.

Nie zrób w spodnie z wrażenia. Ni ma gdzie grac więc tutaj można.

Kappa.

Opublikowano

Forum padło teraz czekamy na stronkę, wygląda to na problem z hostingiem

Ale jak tak dalej  będzie i nie będzie informacji to długiego żywota z tą ilością graczy nie wróże temu servowi

Cały hosteam miał problemy, już poprawione.

Jakiś problem znów z logowaniem? bo do wyboru postaci dochodzi bez oporów, a później stoi i stoi

Hosteam calutki ma problem Lan..., vest... i inne serwery też mają te same problemy albo "miały". :)

Serdecznie zapraszamy do gry

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...