Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy istnieje taka, możliwość, że wezmę ślub z 105lvl i będę mógł się tp na mapę od 105?

Po prostu zrób sobie zwoje powrotu i przenieś na buffa, ja tak przynajmniej robię. 

Opublikowano

pierwsze moje  wrażenie z serwera to lagi że oi .... i sobie pograłem,oczywiście nie lagi sprzętowe z mojej strony i internetu,tylko lag serwera.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Uczeń
Opublikowano

pierwsze moje  wrażenie z serwera to lagi że oi .... i sobie pograłem,oczywiście nie lagi sprzętowe z mojej strony i internetu,tylko lag serwera.

perwsze lagi od startu a ty juz panikujesz :D

Opublikowano

Spoty zajęte bo na mapie 75 expisz do 105 a od 105 do 140 od 140 do 160 od 160 do 200 dlatego tyle ludzi na spotach siedzi bo reszta lvl nie wbiła na kolejne mapy. A przy tych lagach mogą se teraz redtube odpalić jedynie.

Opublikowano

Spoty zajęte bo na mapie 75 expisz do 105 a od 105 do 140 od 140 do 160 od 160 do 200 dlatego tyle ludzi na spotach siedzi bo reszta lvl nie wbiła na kolejne mapy. A przy tych lagach mogą se teraz redtube odpalić jedynie.

chyba tylko ty expisz na mapie 75 do 105 :D do 100 ujdzie ale dalej to jedynie metki szkoda czasu w av2 :P

Opublikowano

DDOS pewnie, a wy panikujecie.

noz ku*****.... po kazdym zalogowaniu przejde pare metrow i koniec ... zero mobow wszystko stoi

wczoraj polecalam gre dzis przez to juz nie

Ty już w ogóle hahah, pojebana jesteś?

Opublikowano

perwsze lagi od startu a ty juz panikujesz :D

Niestety nie panikuje,ale nie miło człowiek chciałby pograć,a tu lag oczywiście to nie oznacza że od razu skreślam serwer z listy itd,po to go pobrałem aby pograć a nie aby usuwać od razu.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...