Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 536
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak teraz, to 2k nie ma, ale serwer jest naprawdę dobry. Pograłem na nim trochę i powiem że przyjemniej mi się gra na nim niż na lanerisie S2. Nie ma botów, hackerów (a zwłaszcza tylu co na laneris). Wg mnie serwer super i polecam.

Opublikowano

Serwer mega fajny, ale ubijanie bossów to porażka. :D
Nie wspominając o ksuciu, każde ch jest obstawione, chcesz bossa? Bij się :D
Poza tym serwer świetny pod każdym aspektem.

Opublikowano

Zaczynam się denerwować na serwer. GM pisze że już wszystko będzie okey. Cofnęło mi 3 poziomy jak większości graczy dlatego też ludzie pisali że chcą raty. GM nic na to nie zareagował a znów serv wywaliło. Nwm co jest ale jakaś info o czymś takim na forum by się przydała. Kochana Administracjo... Tak banalne błedy...

@Na forum na zadane pytanie czemu wywala CH odpowiedz jest taka:

Czyli że mogą ogarnąć serwer ale nie chcą. No powodzenia na przyszłość...
Opublikowano

Serwer mega fajny, ale ubijanie bossów to porażka. :D

Nie wspominając o ksuciu, każde ch jest obstawione, chcesz bossa? Bij się :D

Poza tym serwer świetny pod każdym aspektem.

@1373230489-U611928.pngrawrHarper

Kiedy Mories?

A co do serwera,jak wyglada balans?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mam pytanko szybko dropi sie tu yangi ? Po ile leci z moba ? Wiem głupie pytanie 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Mam pytanko szybko dropi sie tu yangi ? Po ile leci z moba ? Wiem głupie pytanie 

Po 90k w red lesie reszta to 150/300+ bony itp jeszcze sztabki 10,5,2 kk.

Kappa.

Opublikowano

Co zrobić jak się ma 3kkk hp na -? :v

Już mam kappe? Bo autopote mi zjada jak ją włączę xD

Zabij się i rozpocznij tutaj. HP powinno wskoczyć do ~50/max hp.

Opublikowano

Moglibyście zrobić aby "anty-exp" działał również na metki..... ;/

edit: No ku**a co to za robota jak mam dropka 75lvl, ide na DT i od kowala do ripka wbijam 85lvl (bo przecież metki) na włączonym anty-expie...

Opublikowano
Dnia 16.10.15 23:45 odbyła się przerwa wprowadzająca następujące zmiany:

- Każdy kto nie dostał skilli na P od teraz po zalogowaniu je dostanie.

- Dungi można robić solo.

- Można już użyć przepustek na dungach by przywołać bossa(można przywoływać bossa klikając na przepustkę w dungeonie).

- Naprawiono Wojny Gildii.

- Poprawiono bomby Yang, od teraz będą dropić tylko z bossów.

- Dodano autopodnoszenie sztabek.

- Naprawiono zmianę królestwa.

- Dodano Kołczan Grześ (nieskończone strzały).

- Dodano zmianę profesji.

- Usunięto bonusy: orki, zwierzęta, odp. wiatr, odp. błyskawice, odp. ogień, max pe, regeneracja pe.

- Dodano sklep z fryzurami u Starszej Pani. 

PS: zapomniałem tego tutaj dodać.

Pozdrawiamy, Wasz Team!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Na razie na tym serwie grać się nie da. Takie lagi, że jak zaczynam expić to za chwilę wyrzuca z gry. A w załączniku macie dowód na wywalanie channeli i na lagi. Kiedy będzie to naprawione?

post-199651-0-07890600-1445420069_thumb.jpg

post-199651-0-40739500-1445420092_thumb.jpg

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Na razie na tym serwie grać się nie da. Takie lagi, że jak zaczynam expić to za chwilę wyrzuca z gry. A w załączniku macie dowód na wywalanie channeli i na lagi. Kiedy będzie to naprawione?

Zaczełem grę 3 dni temu ani razu mnie nie wywaliło i nie miałem lagów . Może twoje lagi są nie spowodowane serwerem lecz twoim komputerem lub łączem internetowym xdd

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Zaczełem grę 3 dni temu ani razu mnie nie wywaliło i nie miałem lagów . Może twoje lagi są nie spowodowane serwerem lecz twoim komputerem lub łączem internetowym xdd

Wejdz do gry po 00:00 to zobaczysz co sie dzieje ;)

Opublikowano

Mam mały problem znikła mi z ekwipunku pelerynka Da rade jakoś ją kupić ?

Mój komputer:

Opublikowano

Fajnie się gra jesli chodzi o start ;)

Pytanie: Gdzie można wydropić broń na 65 i tarcze na 61?

tarcza 61 z pajaków mi wyleciała bron pewnie tez tamn poleci 

Mój komputer:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...