Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale co ma poprzednia odsłona do tej? Idąc tym tropem przypomnij sobie ile stała pierwsza odsłona... Takie myślenie :)

Wcześniejsza wersja padła przez technika, który od samego początku działał na szkodę serwera. 

1 odslona niema z niczym porownania a to co teraz startuje ta tiveria to podróba ! :D nigdy nie bedzie tak jak wczesniej   :D a tak wogole to o ktorej jest start ?? bo nie jest nigdzie napisane :D

Opublikowano

No, no klasyka powraca.

Niepowiem sporo czasu poświęciłem na Wasz serwer jak byłem młodszy.

Grało mi się u Was wybornie, nie uważam tego czasu za stracony.

Jednak niestety nie zagram, powód tego jest prosty, gdy mnie ktoś raz zawiedzie, to nie ufam mu już nigdy więcej.

Wy przestaliście dbać o ten serwer pod koniec, a ten koniec długo trwał, mimo Waszego zlewania projektu, bo po prostu ludziom się grało dobrze i pogodzili się z tym, ze Was po prostu nie ma.

Wierze i licze na to, że tym razem będziecie dbali o swój projekt i go rozwijali, bo wiem dobrze, że potraficie.

Oczywiście projekt polecam, bo jest bardzo dobrze przemyślany i przyjemnie się na nim grało, a po tych zmianach wypisanych tutaj stwierdzam, że napewno będzie grało się Wam jeszcze lepiej.

Powodzenia na starcie i oby Wam obecna scena prywatnych serwerów przychylną była, życze Wam jak najlepiej.

Tak poza tym, nie zapomnijcie o reklamie, teraz trzeba trochę $$$ poświęcić, żeby się wybić.

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano

­

No, no klasyka powraca.

Niepowiem sporo czasu poświęciłem na Wasz serwer jak byłem młodszy.

Grało mi się u Was wybornie, nie uważam tego czasu za stracony.

Jednak niestety nie zagram, powód tego jest prosty, gdy mnie ktoś raz zawiedzie, to nie ufam mu już nigdy więcej.

Wy przestaliście dbać o ten serwer pod koniec, a ten koniec długo trwał, mimo Waszego zlewania projektu, bo po prostu ludziom się grało dobrze i pogodzili się z tym, ze Was po prostu nie ma.

Wierze i licze na to, że tym razem będziecie dbali o swój projekt i go rozwijali, bo wiem dobrze, że potraficie.

Oczywiście projekt polecam, bo jest bardzo dobrze przemyślany i przyjemnie się na nim grało, a po tych zmianach wypisanych tutaj stwierdzam, że napewno będzie grało się Wam jeszcze lepiej.

Powodzenia na starcie i oby Wam obecna scena prywatnych serwerów przychylną była, życze Wam jak najlepiej.

Tak poza tym, nie zapomnijcie o reklamie, teraz trzeba trochę $$$ poświęcić, żeby się wybić.

Przecież oni tylko odkupili projekt i chcą go reaktywować, lol.

tenor.gif

Opublikowano

­

Przecież oni tylko odkupili projekt i chcą go reaktywować, lol.

Cóż, cały czas myślałem, że to oryginalny team.

Szczerze to nie znałem ich po nickach, mimo, że na Tiverii sporo ograłem.

W takim razie jak nie dorobili bugów i będą dbać o ten projekt, to będzie się grało przyjemnie.

Zdania nie zmieniam i nadal polecam, zobaczymy jak będzie z tym wszystkim po starcie.

Dzięki za informacje :)

426681409786981247153.png

"Wszyscy Jeb**my Na Jednego Alfonsa

Któremu Dano Wdzięczne imię Rzeczypospolita Polska"

Opublikowano
Rework Shivamt2

Rework Alucard

Rework Tiveria

Rework NetMetin

Rework Ascarial

Rework TemidaMT2

Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

Opublikowano

Rework Shivamt2
Rework Alucard
Rework Tiveria
Rework NetMetin
Rework Ascarial
Rework TemidaMT2
Rework Erbia

No ładnie społeczność "techników" lub "sponsorów" metinowych ostatnio pojebało, aż śmiać mi się już z tego chce.

Nie mogę polecić serwera przez zabawę w mikrofalówkę i odgrzewanie zimnego schabu. T_T

Z tego co wiem reaktywacja Tiverii była zapowiadana już dawno temu (pliki wystawiono na sprzedaż w maju) , więc wrzucanie jej do jednego worka do tych wszystkich innych projektów jest według mnie nie na miejscu. 

Opublikowano

Z tego co wiem reaktywacja Tiverii była zapowiadana już dawno temu (pliki wystawiono na sprzedaż w maju) , więc wrzucanie jej do jednego worka do tych wszystkich innych projektów jest według mnie nie na miejscu.

Jak widać pliki jakie mają ludzie to jest jakiś fake a nie prawdziwe pliki Tiverii więc plis.

Opublikowano

­

Jak widać pliki jakie mają ludzie to jest jakiś fake a nie prawdziwe pliki Tiverii więc plis.

Zaczynasz mnie wkurwiać, skąd k***a możesz wiedzieć takie rzeczy, Sui jakby się wypowiedział, to bym jeszcze zrozumiał. A ty ni stąd ni z zowąd dodajesz swoje 2 grosze..

Opublikowano

­

Zaczynasz mnie wkurwiać, skąd k***a możesz wiedzieć takie rzeczy, Sui jakby się wypowiedział, to bym jeszcze zrozumiał. A ty ni stąd ni z zowąd dodajesz swoje 2 grosze..

Logicznie myśląc gdyby mieli prawdziwe pliki Tiverii nie było by takich błędów jakie pojawiły się na "reworku". To wystarczający argument na to, że nie są to oryginalne pliki.

ps poluzuj się trochę bo wszędzie tylko rzucasz kurwami na lewo i prawo, stawiasz się nad każdym a tak nie jest ;p

Opublikowano

A no tak się składa, że jednak mamy prawdziwe pliki Tiverii. ;)

Opublikowano

­Tak i Blador by napisał zmiane bonów NPC, ty czasem myślisz ?

Co innego wartego uwagi było na Tiverii ?

Przecież z libami dostępnymi na internecie do starych game zrobienie zmiany bonusów jak Tiveria (wyswietlanie bonusów w say i zmiana po select) to nie jest problem.

ps (znowu hehe) wyjmij grabie z dupy bo spięty jesteś jak baranie jaja.

Opublikowano

­

Przecież z libami dostępnymi na internecie do starych game zrobienie zmiany bonusów jak Tiveria (wyswietlanie bonusów w say i zmiana po select) to nie jest problem.

ps (znowu hehe) wyjmij grabie z dupy bo spięty jesteś jak baranie jaja.

Jeżeli na starcie nie potrafił podłączyć gotowej strony i dał tą od pieczary to nie przeceniaj jego możliwości :)

Lubie konstruktywną krytykę, nie myślenie i gdybanie.

Opublikowano

­

Jeżeli na starcie nie potrafił podłączyć gotowej strony i dał tą od pieczary to nie przeceniaj jego możliwości :)

Lubie konstruktywną krytykę, nie myślenie i gdybanie.

W czym jest napisane www Tiverii? Coś innego niż php ich przerosło zapewne dlatego kupili nową stronę xD

Opublikowano

Rework Shivamt2
Rework Alucard
Rework Tiveria
Rework NetMetin
Rework Ascarial
Rework TemidaMT2
Rework Erbia

w kazdej zapowiedzi to dajesz ogarnij troche :D

Opublikowano

­

W czym jest napisane www Tiverii? Coś innego niż php ich przerosło zapewne dlatego kupili nową stronę xD

Wiesz, przyjdzie czas do pokazania potencjału Tiverii, byle ruszyć z dobrym poczatkiem. Te wszystkie Harnasie powinni zacząć studiować dokumentacje a nie stawiać serwery z tutow.

Opublikowano

­

Wiesz, przyjdzie czas do pokazania potencjału Tiverii, byle ruszyć z dobrym poczatkiem. Te wszystkie Harnasie powinni zacząć studiować dokumentacje a nie stawiać serwery z tutow.

Pragnę Ci przypomnieć, bo widzę, że nie ogarnąłeś jak juz raz Ci pisałem, że nie mam żadnego powiązania z Tiverią ani nie miałem, więc sobie daruj. ;) Jedyne powiązanie miałem z jej administratorem bo mnie poprosił o wstawienie tematu w "Pomoc na serwer" jak dostał bana.

Serwer jak serwer, na aktualną chwile nic nowego i zbyt długiej kariery Wam nie wróżę, no ale moze się myle. Powodzenia ;)

Opublikowano

Pragnę Ci przypomnieć, bo widzę, że nie ogarnąłeś jak juz raz Ci pisałem, że nie mam żadnego powiązania z Tiverią ani nie miałem, więc sobie daruj. ;) Jedyne powiązanie miałem z jej administratorem bo mnie poprosił o wstawienie tematu w "Pomoc na serwer" jak dostał bana.

Serwer jak serwer, na aktualną chwile nic nowego i zbyt długiej kariery Wam nie wróżę, no ale moze się myle. Powodzenia ;)

No no wypierac każdy głupi się potrafi Co mialeś zrobić to juz zrobiłeś ale Ci troche nie wyszło no niestety życie :(

Opublikowano

W django, kupili nową stronę, a Balon tak się napracował, mieli dużo fajnych 'administracyjnych' patentów i funkcjonalności dla gracza przyzwoite. :)

Ciekawe czy dacie radę postawić ten serwer na nogi, ale ze wsparciem starych wyjadaczy z serwera nie powinno być problemu, powodzenia.

Opublikowano

Co jak co ale ta wasza zmiana bonusów to mnie rozwaliło całkowicie  prehistoryczne czasy przenoszenia itemu na npc  ( Bony chociaż maxy wchodzą  czy są 5 levelowe )

Opublikowano

­

Co jak co ale ta wasza zmiana bonusów to mnie rozwaliło całkowicie  prehistoryczne czasy przenoszenia itemu na npc  ( Bony chociaż maxy wchodzą  czy są 5 levelowe )

Przypuszczam że nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz.

Opublikowano

­

Przypuszczam że nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz.

Rozumiem, że dla ludzi z ćwierć mózgowiem trzeba wytłumaczyć dokładniej o co mi chodziło w poście wyżej i bardziej obrazowo 

Bony na serwerze macie ustawione  tak

Czy tak

Ty k***a ćwierć mózgu, piszesz o NPC a zaraz o wartościach bonów, jesteś k***a imbecylem.

Czytałeś w ogóle tą prezentacje ?

masakra.jpg

Z Npc chodziło mi o to że przenoszenie itemu na npc to prehistoria i zapytałem czy chociaż wchodzą max bony  
Opublikowano

Ty k***a ćwierć mózgu, piszesz o NPC a zaraz o wartościach bonów, jesteś k***a imbecylem.

....

Prehistoria, to przenoszenie zmianki na item, w rzeczywistości w oknie bonuje się SZYBCIEJ. A Wartości bonów z pewnością takie, jakie były na Tiverii

Opublikowano

Nie pamietam czy to pisałem już czy nie, ale...

Widzicie dalej sens w ustawianiu tego samego biologa? Rok wyjety z życia aby go oddać. Podejrzewam ze wasz serwer nawet tyle nie wytrzyma.

Dodatkowo ta zmiana bonusów u npc. W prezentacji ciekawa treść daliście ,,mnóstwo serwerów walczy z switchbotem,,

Jestem ciekaw kto walczy. Skoro wszystkie serwery maja wbudowanego bsa. A wiem, ze taka zmiana u npc i ta weryfikacja tylko będzie ludzi wkurwiala.

Ponadto, pragnę dodać, ze na tiverii w itemshopie (o ile ktoś chciał w ogóle kupować) kupowało się tylko militara lub bojowca, no i pakiety expa, dropu czy yang. Nic innego. Dodacie jeden item więcej to już nie będzie to Tiveria.

Pozdrawiam i weźcie sobie do serca te rady. Sam grałem na tiverii i miałem 100 lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...