Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znikąd tylu graczy się nie wzięło na ravii jak i starej tiverii <.<  Najwidoczniej po prostu tylko ty tak uważasz i również zapytam kiedy pojmiesz , że inni mogą mieć inne zdanie? Ja naliczyłem dopiero trzecią i irytują mnie hejterzy od siedmiu boleści :s

Ravia - od zje*a isamu;

Tiveria - jeden ze starszych serwerów, było ich mało to grali na tiverii, nowości tylu też nie było jak teraz.

Neutral, startuje teraz już 1 serwer hard.­

Nie nazwałbym ra*ena2 hardem, ale ok.

tenor.gif

Opublikowano

@Aqualite

Żeby stawiać serwer trzeba mieć pojęcie.

A nie walisz serwer jako odgrzewany kotlet z g*wnem a nie grafiką i myślisz że zarobisz.

A gadka "nie robimy tego dla hajsu" to dla dzieci które będą chciały załadować w ISa :D

Bo harda się nie robi dla przyjemności tylko dla zarobku, w sumie jak każdy serwer.

Akurat pojęcie mamy, więc wypraszam sobie. Gdyby serwer miał być tylko dla pieniędzy, to nie byłoby dziesiątek godzin poświęconych na detale, zwrotu SM dla poszkodowanych z poprzedniej edycji, tylko robota "byle było", inna nazwa i po miesiącu zawijamy biznes. Tak nie będzie, mogę zapewnić, a to czy w to uwierzysz to już zależy od Ciebie.

Nic się nie dowiedziałam, na chwilę obecną nie polecam.

Tak tylko dopytam, czego konkretnie się nie dowiedziałaś?

Tiveria na 40k to nie Tiveria Pozdrawiam

No tak, mocny argument. ;)
Opublikowano

Ravia - od zje*a isamu;

Tiveria - jeden ze starszych serwerów, było ich mało to grali na tiverii, nowości tylu też nie było jak teraz.

Nie nazwałbym ra*ena2 hardem, ale ok.

Nie chodziło mi o Ra*ena2

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Ravia - od zje*a isamu;

To były najzwyklejsze przykłady. Lecz nie zaprzeczysz , że chyba im się udało mimo , że to hardy? :lenny:

Opublikowano

Biolog..

Chyba kazdy wie, że robiło się go w c**j czasu

Zrobienie całego biologa zawsze było wyróżnieniem dla najlepszych i najwytrwalszych. Chyba nie ma tu co kombinować.
Opublikowano

Zaopatrzcie się w porządnych ytberów i powodzenia.

Wydaje mi się , że za dużo teraz medium-hard startuje. jednak ludzie czekają na jakiś easy ..

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Beta kiedy? 
40k vs Tiveria.. nie uśmiecha mi sie to.. :D Ale zobaczymy.. ja hejtować narazie nie będe :)

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na jego Administracje jak i nieudane starty w przeszłości.

Start chciałeś napisać, tak? Liczba pojedyncza i te sprawy. No i skoro nie polecasz całej administracji, to możemy wiedzieć czemu, jakiś konkretny powód? Wiesz, jesteśmy bardzo młodą ekipą (nie, nie chodzi o nasz wiek) i chcielibyśmy móc się poprawić w tych aspektach, które rzucają, według Ciebie, na nas negatywny cień. ;)

Beta kiedy?

Konkretnej daty nie chcę podawać, bo nie jestem pewien jej w 100%. Jak będę mieć pewność, to poinformuję.
Opublikowano

za captcha przy zmianie bonów propsuje, szykuje się bomba jesienii :)

Bomba? Taki powojenny nie wypał raczej. 

Nie przekonujecie do serwera chociażby tym że ciśniecie na nazwie Tiveria. 

@AW 

U kogo planujecie rekleme bo widzę większość ytberów zajęta chyba ze chcecie takich noname po 100/200 subów 

Opublikowano

Bomba? Taki powojenny nie wypał raczej. 

Nie przekonujecie do serwera chociażby tym że ciśniecie na nazwie Tiveria. 

@AW 

U kogo planujecie rekleme bo widzę większość ytberów zajęta chyba ze chcecie takich noname po 100/200 subów 

Pewnie Ciebie, skoro jesteś taki obeznany :D ile masz subów ?

Opublikowano

To już nasza broszka. U kogo dowiecie się, gdy przyjdzie na to czas. ;)

@AW

Do + ile 100% ?

Masz ładnie wypisane w zapowiedzi.
Opublikowano

Nie polecam , startujecie po raz kolejny . Ile razy będziecie jeszcze startować ?. Grałem na Tiveri 2 lata i wielokrotnie wracałem ale to co tu się dzieje całkowicie zgasiło mój zapał na ponowna grę u was .  

ZAUFAJ DOBRYM RADOM !!!

Opublikowano

Zawsze się zastanawiałem po ki ch kombinować z tymi zmiankami? Co to da? Otoczony handlarz, przypadkowe wyrzucanie na graczy i siedzenie 10h w mieście. Tak to sobie chociaż można zmiankę walnąć jak się na resp czeka. Bs przeszkadza to dodajcie drop zmianek i handel się rozwinie. Przez tą głupotę ucieknie połowa graczy, będą się wkur, że ktoś ich trolluje i stawia na NPC sklep, albo staje tak, żeby na niego wyrzucać itemy. Postawicie go w kółku to nikt tych co blokują nie zabije, postawicie gdzieś indziej to jakiś pro elo koks, będzie zabijał tych co bonują.

Opublikowano

Zawsze się zastanawiałem po ki ch kombinować z tymi zmiankami? Co to da? Otoczony handlarz, przypadkowe wyrzucanie na graczy i siedzenie 10h w mieście. Tak to sobie chociaż można zmiankę walnąć jak się na resp czeka. Bs przeszkadza to dodajcie drop zmianek i handel się rozwinie. Przez tą głupotę ucieknie połowa graczy, będą się wkur, że ktoś ich trolluje i stawia na NPC sklep, albo staje tak, żeby na niego wyrzucać itemy. Postawicie go w kółku to nikt tych co blokują nie zabije, postawicie gdzieś indziej to jakiś pro elo koks, będzie zabijał tych co bonują.

Nie szukaj na siłę problemu tam gdzie go nie ma. Nigdy nie przytrafiło mi się nic z wymienionych przez ciebie rzeczy, a na serwerze spędziłem bardzo dużo czasu. Poza tym gra nie toczy się na jednym kanale i zawsze możesz go zmienić. Nie sądzę też, że w związku z npc ucieknie połowa graczy. Rozwiązanie to dobrze funkcjonowało na pierwszej odsłonie, a ludzie narzekali tylko na początku, bo byli przyzwyczajeni do czegoś innego. Drop zmianek całkowicie zmieniłby ten serwer. Myślę, że nie ma realnych szans na wprowadzenie tego.

Opublikowano

Nie polecam , startujecie po raz kolejny . Ile razy będziecie jeszcze startować?

Tak jak już pisałem - raz a dobrze.

Takie zabezpieczenie całkowicie eliminuje bonusswitchera, który przyczynił się do podupadania starej Tiverii. My stawiamy na uczciwą rozgrywkę i zdrową rywalizację. Poza tym chyba lekko dramatyzujesz, wszak żaden problem wycelować itemem w NPC, nawet jakby obok stały dziesiątki graczy.
Opublikowano

Stara tiveria, to tylko sui.

Wcześniej spieprzyliście start, to dlaczego ma się udać akurat teraz?

Mam nadzieję, że nie będzie jakichś niespodzianek z teamem.

Nie powiem że nie polecam, ale tak 5/10

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Wcześniej spieprzyliście start, to dlaczego ma się udać akurat teraz?

Mam nadzieję, że nie będzie jakichś niespodzianek z teamem.

Dlaczego uda nam się? Stanowimy 3-osobową ekipę, której zależy na stworzeniu profesjonalnego serwera. Wcześniej nie można było o tym mówić, głównie przez osobę technika, który chciał tylko doprowadzić do upadku serwera. Wszystkie decyzję są dokładnie przemyślane i wiemy, że nie możemy sobie pozwolić na choćby najmniejszą wpadkę, co obliguje nas do dotrzymania każdej obietnicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...