Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A forum będzie włączone kiedy ruszy start czy pare dni przed startem ?

Skoro chcą na nim przeprowadzić rekrutację do bety można założyć , ze przed startem.
Opublikowano

Nie zawiedziemy, dlatego też staramy się oddać w pełni działający i gotowy serwer już na beta testy. Mamy drobne komplikacje, które staramy się jak najszybciej przezwyciężyć, by zamknąć ostatnią fazę prac.

Opublikowano

Nie zawiedziemy, dlatego też staramy się oddać w pełni działający i gotowy serwer już na beta testy. Mamy drobne komplikacje, które staramy się jak najszybciej przezwyciężyć, by zamknąć ostatnią fazę prac.

No ja w was wierze, tylko nie wiem kto to jest ten Infinity bo tak naprawde to zrobicie dobra prezentacje na forum dobra reklame itp to naprawde bedzie dużo graczy na serwerze :)

Opublikowano

Ruszamy z zapisami na beta testy!

Poszukujemy grupy testerów, którzy sprawdzą serwer przed jego oficjalnym startem. Wymagania mamy spore, więc zaprezentuj się jak najlepiej, opisz swoje doświadczenie i zostań testerem!
Ilość miejsc ograniczona!

Co trzeba zrobić?
1. Zarejestruj się na forum pod adresem www.tiveria.pl
2. Zgłoś się w odpowiednim dziale (należy stworzyć temat z prezentacją swej osoby)
3. Testuj razem z nami!

Opublikowano

Nie polecam nie macie szans na obecnym rynku MT2 to ewidentnie, pomijając fakt na te przekręty. Gardzę fałszywymi ludźmi, jesteście jak The ze spotli** on tez otwierał wiele razy, za każdym padał.
Finalnie nie wypali wam. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Nie polecam nie macie szans na obecnym rynku MT2 to ewidentnie, pomijając fakt na te przekręty. Gardzę fałszywymi ludźmi, jesteście jak The ze spotli** on tez otwierał wiele razy, za każdym padał.

Finalnie nie wypali wam. ­

A to jeszcze się możesz zdziwic co do serwera :)

Jak najbardziej polecam ;)

Opublikowano

­

Niedługo trzeci tydzień od wstawienia prezentacji a wy dopiero z beta testami, zero zorganizowania - nie polecam.

bo prezentacja wcześniej wystawiona ? xD

Opublikowano

Niedługo trzeci tydzień od wstawienia prezentacji a wy dopiero z beta testami, zero zorganizowania - nie polecam.

Z A P O W I E D Ź - wiesz co to jest ?

Opublikowano

Z A P O W I E D Ź - wiesz co to jest ?

A Ty wiesz? Przed wstawieniem prezentacji (przynajmniej ja) muszę być pewny że mam serwer w 100% gotowy do oddania na beta testy, a tutaj po 3 tygodniach dają z dupy info. że będzie beta, więc proszę, jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz.  ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A Ty wiesz? Przed wstawieniem prezentacji (przynajmniej ja) muszę być pewny że mam serwer w 100% gotowy do oddania na beta testy, a tutaj po 3 tygodniach dają z dupy info. że będzie beta, więc proszę, jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz.  ;)

Zapowiedź a prezentacja to dwie różne kwestie. W zapowiedzi oznajmiliśmy, że serwer powraca, ale że jest ciągle robiony, więc nie wiem w czym problem. Gdy skończymy wszystkie prace i serwer będzie gotowy w 100%, to wstawimy oficjalną prezentację w dziale prezentacji.

Opublikowano

Zapowiedź a prezentacja to dwie różne kwestie. W zapowiedzi oznajmiliśmy, że serwer powraca, ale że jest ciągle robiony, więc nie wiem w czym problem. Gdy skończymy wszystkie prace i serwer będzie gotowy w 100%, to wstawimy oficjalną prezentację w dziale prezentacji.

Zapowiedź a prezentacja? Czy Ty wiesz co to jest prezentacja? 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zapowiedź a prezentacja? Czy Ty wiesz co to jest prezentacja? 

Wybacz, nie będę się kłócić. Jesteś jedyną osobą, która ma z tym problem.

ludzie nie dajcie się nabrać.Serwer padł raz i za drugim razem tez tak bedzie.... Po co w gole tworzyć hardy 80% graczy żyga expieniem......

Wszystko kiedyś padnie, kwestia czasu, aczkolwiek my mamy zamiar wytrzymać minimum tyle, ile stara Tiveria.

Opublikowano

ludzie nie dajcie się nabrać.Serwer padł raz i za drugim razem tez tak bedzie.... Po co w gole tworzyć hardy 80% graczy żyga expieniem......

Ziomek c***a wiesz o serwerze i wiedziales wiec napisze grzecznie wypierdalaj :)

P.S nie no najlepiej tyko teraz żeby byly same easy/medium itp z samymi nowymi zbrojami eq itp gdzie prawie kazdy gracz zyga wlasnie tym:)  Jak lubisz takie serwery to idz na takie graj zerowcu a nie placzesz bo 80% graczy zyga expem? hahah jeblem zygam ale na widok twojej mordy. Siema Nara.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...