Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra chłopaki... teraz przyznać się - który z Was to P->A->T->R->Y->K?

Serwer słaby jak na te czasy i nie ma prawa żeby grało tutaj dużo ludzi.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O to nice tylko teraz każdy będzie pisał że to nie stara Tiveria :) .

A powiedz mi co z bugowaniem pieczęci

Również zablokujemy możliwość bugowania pieczęci.

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do polubienia naszego fanpage'a na facebooku.

Znajdziecie tam zawsze najnowsze informacje, jak i konkursy z nagrodami.

(kliknij na logo poniżej, aby przejść na stronę fanpage'a)
90184865757149445471.jpg

(lub kliknij tutaj)

PS. Wieczorem mały konkurs. ;)

Opublikowano

Podchodzę do serwera trochę sceptycznie, jednak zagram. Na pewno będzie sporo ludzi (ostatnio chyba bez żadnej reklamy było ich wielu, sama nazwa jest reklamą więc jak doda się choćby kilku youtuberów to powinno być fajnie).

Opublikowano

Dwa facebook'owe konkursy już za nami! Frekwencja dopisała, a zwycięzcy wykazali się dobrą pamięcią i lekkim piórem.

Już niedługo kolejne mini-konkursy. Lajkujcie nasz fanpage, by żadnego nie przegapić i być zawsze na bieżąco ze wszystkimi informacjami.

Opublikowano

Dodaliśmy małą zmianę, która ułatwi handel.

Zaklinacz Dusz

Bezpieczeństwo graczy jest dla nas sprawą priorytetową. Chcemy mieć pewność, że na serwerze będzie jak najmniej przykrych incydentów, dlatego też postaraliśmy się ułatwić nieco handlowanie. Od teraz handel postacią nie będzie stanowić problemu. Zaklinacz Dusz to starożytny artefakt, który pozwala nam na przypisanie danej postaci do naszego konta. Zasada działania jest prosta: zdobywamy Zaklinacz Dusz i używamy go na jednej z postaci znajdujących się na koncie. Kolejnym krokiem będzie wybranie postaci z naszego konta, której chcemy się pozbyć, a następnie autoryzowanie całego działania w postaci wpisania kodu usunięcia postaci. Po przejściu całego procesu wybrana postać jest zabierana z naszego konta. Zaklinacz Dusz pobiera ID postaci i wyświetla je w swoim opisie, by kupujący miał pewność co do kupowanej postaci (ID można sprawdzić u Uriela, który poda nam szczegóły dot. postaci bądź na stronie Tiverii: tiveria.pl/IDENTYFIKATOR-nick/), dzięki czemu nie ma mowy o kupnie kota w worku. Po otrzymaniu gotowego Zaklinacza Dusz wystarczy go użyć i przypisać zakupioną postać do konta. Proste, co nie?

47254353460457356142.png

Opublikowano

Dodaliśmy małą zmianę, która ułatwi handel.

Zaklinacz Dusz

Bezpieczeństwo graczy jest dla nas sprawą priorytetową. Chcemy mieć pewność, że na serwerze będzie jak najmniej przykrych incydentów, dlatego też postaraliśmy się ułatwić nieco handlowanie. Od teraz handel postacią nie będzie stanowić problemu. Zaklinacz Dusz to starożytny artefakt, który pozwala nam na przypisanie danej postaci do naszego konta. Zasada działania jest prosta: zdobywamy Zaklinacz Dusz i używamy go na jednej z postaci znajdujących się na koncie. Kolejnym krokiem będzie wybranie postaci z naszego konta, której chcemy się pozbyć, a następnie autoryzowanie całego działania w postaci wpisania kodu usunięcia postaci. Po przejściu całego procesu wybrana postać jest zabierana z naszego konta. Zaklinacz Dusz pobiera ID postaci i wyświetla je w swoim opisie, by kupujący miał pewność co do kupowanej postaci (ID można sprawdzić u Uriela, który poda nam szczegóły dot. postaci bądź na stronie Tiverii: tiveria.pl/IDENTYFIKATOR-nick/), dzięki czemu nie ma mowy o kupnie kota w worku. Po otrzymaniu gotowego Zaklinacza Dusz wystarczy go użyć i przypisać zakupioną postać do konta. Proste, co nie?

47254353460457356142.png

Bardzo przydatne pomyśleliście :)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie do Aqualite czy będzie otwarta beta dla graczy pare dni przed startem? Jeśli tak to kiedy?

P.S Myślę,że mógłbyś podać datę kiedy będzie beta :)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie do Aqualite czy będzie otwarta beta dla graczy pare dni przed startem? Jeśli tak to kiedy?

P.S Myślę,że mógłbyś podać datę kiedy będzie beta :)

Beta będzie, właśnie trwają przymiarki do niej. Raczej zamknięta, dla wybranych graczy, ale jeszcze się okaże.

Kiedy start ? 

Na dniach podamy oficjalną datę. Chcemy mieć pewność co do niej.

Opublikowano

To lipa Ci Co się na forum tylko zgłosili powinna byc dla wszystkich graczy no ale jak uważacie .

Lipa? Pamiętasz co się ostatnio działo na becie? Według mnie jest bardzo dobrze. :)

Opublikowano

Lipa? Pamiętasz co się ostatnio działo na becie? Według mnie jest bardzo dobrze. :)

W sumie to masz racje zgodze sie z toba, właśnie sobie przypomniałem :D

Opublikowano

Na naszym facebook'owym fanpage'u zawitał zwiastun kolejnej nowości. Obserwujcie go, by być na bieżąco ze wszystkimi aktualizacjami i nowościami.

No i Co tak wszystko ucichlo ? xD

Weszliśmy w fazę udoskonalania tego, co zostało wdrożone, przez co jest nieco mniej czasu na publikacje. Wiemy, że czas nas goni, dlatego zagęszczamy ruchy, by jak najszybciej włączyć beta testy.

Beta dla tych co na forum się zgłosili?

Zapisy przeprowadzimy na 99% na nowo, na naszym nowym forum.

Opublikowano

Ok, a kiedy forum i strona?

Musimy dokończyć kilka rzeczy, by mieć pewność co do poprawnego funkcjonowania. Włączymy, jak już się z nimi uporamy.

Opublikowano

Musimy dokończyć kilka rzeczy, by mieć pewność co do poprawnego funkcjonowania. Włączymy, jak już się z nimi uporamy.

To w takim razie czekamy !

Opublikowano

A oficjalny start kiedy ? Mam chrapkę na ten serwer nie grałem 2 lata w metka ! :O

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

A oficjalny start kiedy ? Mam chrapkę na ten serwer nie grałem 2 lata w metka ! :O

Póki co serwer jest w 90% gotowy na betę. Gdy dokończymy to czego brakuje, przeprowadzimy beta testy i jeżeli będzie konieczność, to wdrożymy poprawki. Całość to zapewne kwestia maksymalnie tygodnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...