Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ziomek c***a wiesz o serwerze i wiedziales wiec napisze grzecznie wypierdalaj :)

P.S nie no najlepiej tyko teraz żeby byly same easy/medium itp z samymi nowymi zbrojami eq itp gdzie prawie kazdy gracz zyga wlasnie tym:)  Jak lubisz takie serwery to idz na takie graj zerowcu a nie placzesz bo 80% graczy zyga expem? hahah jeblem zygam ale na widok twojej mordy. Siema Nara.

Kolego nie żyjemy w średniowieczu każdy może się wypowiadać co do drugiej części tego pana masz racje .

Co prawda Tiveria startuje po raz 3 i zobaczymy co to będzie. 

PS : A ty co niby wiesz ? [ to że grałeś ja też grałem na 1 odsłonie , a może jesteś kimś z administracji.] 

Opublikowano

Kolego nie żyjemy w średniowieczu każdy może się wypowiadać co do drugiej części tego pana masz racje .

Co prawda Tiveria startuje po raz 3 i zobaczymy co to będzie. 

PS : A ty co niby wiesz ? [ to że grałeś ja też grałem na 1 odsłonie , a może jesteś kimś z administracji.] 

No startuje po raz 3 dokladnie tez mnie zastanawia Co bedzie no ale pozyjemy zobaczymy :)

PS napewno wiem więcej od Ciebie :) Ty grałeś tym wojem 102 lv nick ArQeL? co zawsze padal na 2 skile ? :)

Opublikowano

Nie polecam nie macie szans na obecnym rynku MT2 to ewidentnie, pomijając fakt na te przekręty. Gardzę fałszywymi ludźmi, jesteście jak The ze spotli** on tez otwierał wiele razy, za każdym padał.

Finalnie nie wypali wam. ­

Te F7 co ty gadasz wogóle? Ten serwer z reklamą może mieć ludzi... To że ty startujesz z niewypałem livionem to kogo to obchodzi... To "Twój" serwer nie ma prawa bytu :/ Nie hejtuj każdego serwera pokolei bo Twój nie będzie najlepszy. Co do tematu Tiveria na tamte czasy była dobra bez reklamy jeżeli teraz mają być ludzie to tylko z reklamą.

Opublikowano

aqualite, kiedy jakieś informacje?

Przepraszamy za ten chwilowy brak informacji, ale nasze pełne skupienie jest skoncentrowane na poprawianiu błędów, które wychodzą na jaw podczas beta testów. Wszystko nieco się nam przedłuża i dlatego nie możemy podać precyzyjnej daty startu serwera. Powoli zbliżamy się ku końcowi i gdy będzie to już możliwe, to zamieszczę newsa ze wszystkimi informacjami.
Opublikowano

Serwer, który nawet nie wiadomo czy ruszy... Zapowiedź jest słaba, bardzo. Nic w niej nie ma prócz tego, że teleport pod TAB...

Wybijanie się na tej nazwie nie pomoże, Tiveria nie wróci, bo gracze oczekują teraz czegoś innego niż za starych czasów. :)

No nic, nie polecam, ale życzę powodzenia, przyda Wam się, bo po tym co widzę w tym temacie, nie wróżę dobrej przyszłości.

Opublikowano

Serwer, który nawet nie wiadomo czy ruszy... Zapowiedź jest słaba, bardzo. Nic w niej nie ma prócz tego, że teleport pod TAB...

Wybijanie się na tej nazwie nie pomoże, Tiveria nie wróci, bo gracze oczekują teraz czegoś innego niż za starych czasów. :)

No nic, nie polecam, ale życzę powodzenia, przyda Wam się, bo po tym co widzę w tym temacie, nie wróżę dobrej przyszłości.

Serwer ruszy napewno, ale Co do prezentacji przydało by się lepsza zrobic bo tą to za specjalnie nie popisaliscie się :D

Opublikowano

Nie polecam,odgrzewany kotlet,nie odwzoruje starych czasów serwera i nie ma szans na zaistnienie na dzisiejszym rynku

Nie odwzorowuje starych czasow metina? haha . Owszem alez ma szanse na zainstnienie na dziesiejszym rynku :)

Opublikowano

o jezu, dawno nie było takiego serwera, 1 epik, klasyk, miodzio.

wiadomo coś nowego? jak tam ida prace, kiedy przwidywany start/otwarta beta? chetni pogralbym na starym dobrym metinie:D

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić, że serwer Tiveria już nigdy nie wróci. Wróci imitacja, nigdy nie znajdziemy tam tego klimatu. Grałem na tiverii jak jeszcze nazywała się Tradica(?). Ten serwer tworzyło głównie PvP i ekipa ludzi którzy trzymali ten serwer. Przykro mi, że ten serwer wraca, możne zniszczyć tylko wszystkim miłe wspomnienia. 

Powodzenia z serwerem. 

Opublikowano

Z przykrością muszę stwierdzić, że serwer Tiveria już nigdy nie wróci. Wróci imitacja, nigdy nie znajdziemy tam tego klimatu. Grałem na tiverii jak jeszcze nazywała się Tradica(?). Ten serwer tworzyło głównie PvP i ekipa ludzi którzy trzymali ten serwer. Przykro mi, że ten serwer wraca, możne zniszczyć tylko wszystkim miłe wspomnienia. 

Powodzenia z serwerem. 

Szczerze to mnie Ciekawi co z tego będzie, jak serwer postoi z miesiąc lub dwa to dopiero wejde i zagram.

Opublikowano

Czemu lipa? nie wiesz na którym serwie zagrac? :D

myslalem tak i pozostaje przy alucard wydaje mi sie bardziej doswiadczony administrator  a tiveri juz niebedzie takiej jaka byla te tiverie co teraz wychodza to niewydaje misie :D poprzednia odslona pandla po chwili nie bede czasu marnowal taka jest szczera prawda niechce nikogo obrazac ale sorry :D

porownanie miesięcznych projektów z Tiverią smieszne :D

to nie czas jest srodkiem na dobry serwer ale wykonanie ;)

Opublikowano

ciekawe gdzie będziesz jak serwer padnie a tiveria będzie miała się dobrze ;D Infiniti jest sto razy pojętniejszy niz terenzo wiec smieszny jestes ze swoimi obliczeniami :D

przypomnij mi wczesniejsza odslone tiveri ile to bylo pare dni  <beka>

Opublikowano

przypomnij mi wczesniejsza odslone tiveri ile to bylo pare dni  <beka>

Ale co ma poprzednia odsłona do tej? Idąc tym tropem przypomnij sobie ile stała pierwsza odsłona... Takie myślenie :)

Wcześniejsza wersja padła przez technika, który od samego początku działał na szkodę serwera. Ile razy można to powtarzać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...