Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak już pisałem - raz a dobrze.

Takie zabezpieczenie całkowicie eliminuje bonusswitchera, który przyczynił się do podupadania starej Tiverii. My stawiamy na uczciwą rozgrywkę i zdrową rywalizację. Poza tym chyba lekko dramatyzujesz, wszak żaden problem wycelować itemem w NPC, nawet jakby obok stały dziesiątki graczy.

Zdrową srową przez to jestem pewny że padniecie szybciej niż wystartujecie. A dlaczego ? Bo nikt nie będzie siedział i wpisywał jakiego kodo żeby raz zamieszać. Tak samo jak było na prawdziwej Tiveri. To też zredukowało liczbę graczy. Nie pozdrawiam. 

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdrową srową przez to jestem pewny że padniecie szybciej niż wystartujecie. A dlaczego ? Bo nikt nie będzie siedział i wpisywał jakiego kodo żeby raz zamieszać. Tak samo jak było na prawdziwej Tiveri. To też zredukowało liczbę graczy. Nie pozdrawiam. 

A ja jestem pewien , że gadasz brednie. Mi to wpisywanie nie przeszkadzało i dodatkowo byłem pewny , że przynajmniej przez jakiś czas będzie spokój z itemami z bs'a (jak wiadomo wszystko idzie złamać).

Opublikowano

Captcha będzie do wpisania co x zmian, a udzielenie odpowiedzi to jakieś 5 sekund. Ten, kto lubi zdrową rywalizację z pewnością to doceni. Tiveria słynęła z dobrych zabezpieczeń i tak pozostanie.
Opublikowano

Captcha będzie do wpisania co x zmian, a udzielenie odpowiedzi to jakieś 5 sekund. Ten, kto lubi zdrową rywalizację z pewnością to doceni. Tiveria słynęła z dobrych zabezpieczeń i tak pozostanie.

A co to za zabezpieczenie? Trochę tak nie

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

W sumie zapowiada się całkiem obiecująco, tylko cała ta prezentacja jakoś taka niepokojąco pustawa. Dodalibyście chociaż jakiś system ulepszeń, czy coś. Przeglądając prezentacje/zapowiedzi serwerów spodziewam się chociaż minimalnej informacji na jego temat. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Akurat pojęcie mamy, więc wypraszam sobie. Gdyby serwer miał być tylko dla pieniędzy, to nie byłoby dziesiątek godzin poświęconych na detale, zwrotu SM dla poszkodowanych z poprzedniej edycji, tylko robota "byle było", inna nazwa i po miesiącu zawijamy biznes. Tak nie będzie, mogę zapewnić, a to czy w to uwierzysz to już zależy od Ciebie.

Tak tylko dopytam, czego konkretnie się nie dowiedziałaś?

No tak, mocny argument. ;)

Drugi argument przytoczę dzień/dwa po Starcie :v

Kappa

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W sumie zapowiada się całkiem obiecująco, tylko cała ta prezentacja jakoś taka niepokojąco pustawa. Dodalibyście chociaż jakiś system ulepszeń, czy coś. Przeglądając prezentacje/zapowiedzi serwerów spodziewam się chociaż minimalnej informacji na jego temat.

To jest tylko zapowiedź, więc umieściliśmy to, co niezbędne. Podstawowe informacje są, całej reszty niedługo się dowiecie.

Jak się dobrze postawi to " stoi i stoi"

Ale niestety jak ktoś nie potrafi a się bierze to 1 słowem ch... z tego będzie nawet po 4 próbach.

Oczywiście masz rację, dlatego staramy się postawić najlepiej jak się da, by serwer stał, stał i stał. ;)
Opublikowano

Aqualite pamiętam jako bodajże moderatora na forum Tiverii i gracza więc w końcu stawia Tiverie ktoś kto ma jakiś związek z 1 odsłoną. Nie rozumiem jednej rzeczy, Tiveria to priv gdzie chyba najtrudniej było wbić maxa, a Wy zmniejszacie exp w WW ?

Opublikowano

Aqualite pamiętam jako bodajże moderatora na forum Tiverii i gracza więc w końcu stawia Tiverie ktoś kto ma jakiś związek z 1 odsłoną. Nie rozumiem jednej rzeczy, Tiveria to priv gdzie chyba najtrudniej było wbić maxa, a Wy zmniejszacie exp w WW ?

Wbić maksymalny poziom było i będzie trudno, owszem, lecz ilość zdobywanego doświadczenia na WW była za duża. Wiedziała to stara administracja, wiemy i my, dlatego chcemy to nieco lepiej dopasować.
Opublikowano

Nie wiem co was tutaj ciągnie na ten syf, przecież to gotowy pl i najjeeebane pare zbędnych rzeczy a prezka normalnie z NASA nie polecam ;) kolejny serwerek po to zeby zarobic na buciki zimowe a potem kolejny rework lub kolejny start.

Opublikowano

@michalxiix

Nikt ciebie o zdanie nie pyta :D graczom sie podoba, tobie nie musi . That's a shame xD

Masz racje nikt o zdanie mnie nie pyta bo nie musi, bo to jest forum gdzie może się wypowiedzieć każdy na dany temat ;)

Opublikowano

Nie wiem co was tutaj ciągnie na ten syf, przecież to gotowy pl i najjeeebane pare zbędnych rzeczy a prezka normalnie z NASA nie polecam ;) kolejny serwerek po to zeby zarobic na buciki zimowe a potem kolejny rework lub kolejny start.

Stary dobry pl i do tego kilka rzeczy nie zmieniających zbytnio rozgrywki. Masz już odpowiedź czemu tu ludzi ciągnie. :yay:

Opublikowano

Stary dobry pl i do tego kilka rzeczy nie zmieniających zbytnio rozgrywki. Masz już odpowiedź czemu tu ludzi ciągnie. :yay:

TO że ktoś napisał tu 10 komentów pozytywnych nazywasz tym że tu ciągnie ludzi o.O

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi.

Mówienie, że to gotowy PL ze zbędnymi rzeczami jest małą przesadą. Owszem, nie znajdziecie tu zwierzaków, latających smoków i dziesiątek broni, bo to nie byłaby stara Tiveria, ale właśnie brak tych rzeczy i udoskonalenie całej reszty tworzy klimat serwera. Klimat, który odpowiadał tylu osobom i do których głównie jest kierowany ten serwer.

A zarzut, że serwer na chwilę jest absurdalny. Już pisałem, że zbyt dużo pracy i zbyt duże ambicje, by po chwili zamknąć serwer.

PS. Na buciki zimowe nas stać, nie musisz się martwić. ;)

TO że ktoś napisał tu 10 komentów pozytywnych nazywasz tym że tu ciągnie ludzi o.O

Krytyka jest dobra, gdy jest konstruktywna, ale taki już urok tego forum. Codziennie dostaję wiadomości dot. serwera i mogę zapewnić, że osób żywo zainteresowanych startem i wyczekujących Tiverii jest o wiele więcej, aniżeli mogłoby się co niektórym wydawać. ;)

Opublikowano

Każdy chętny zagrania na Tiverii musiał tu pisać komentarz? Zastanów się.

Opublikowano

weź wypierdalaj

Nie będziesz mi życia układał twoje słowa rozbijają się o mnie jak o ściane możesz dalej spamić obrażać a ja i tak będe robił co chce bo moge.

Każdy chętny zagrania na Tiverii musiał tu pisać komentarz? Zastanów się.

Jak byś wiedział napisałem komentarz do cytatu a nie bezsensowny kom, także wiesz mam swoje zdania i moge je tu wyraźić i nikt mi tego NIE ZABRONI.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Który to już start tego dennego serwera ? Pls.

Nie polecam.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Prosimy o zachowanie kultury wypowiedzi.

Mówienie, że to gotowy PL ze zbędnymi rzeczami jest małą przesadą. Owszem, nie znajdziecie tu zwierzaków, latających smoków i dziesiątek broni, bo to nie byłaby stara Tiveria, ale właśnie brak tych rzeczy i udoskonalenie całej reszty tworzy klimat serwera. Klimat, który odpowiadał tylu osobom i do których głównie jest kierowany ten serwer.

A zarzut, że serwer na chwilę jest absurdalny. Już pisałem, że zbyt dużo pracy i zbyt duże ambicje, by po chwili zamknąć serwer.

PS. Na buciki zimowe nas stać, nie musisz się martwić. ;)

Krytyka jest dobra, gdy jest konstruktywna, ale taki już urok tego forum. Codziennie dostaję wiadomości dot. serwera i mogę zapewnić, że osób żywo zainteresowanych startem i wyczekujących Tiverii jest o wiele więcej, aniżeli mogłoby się co niektórym wydawać. ;)

Nie ma co się przyrównać do starej Tiverii , jest to nowa odsłona i tego trzeba trzymać ( po ostatniej odsłonie wszyscy będą podchodzić do tego z dystansem ).Pytanie : został naprawiony expa na 100 lvl w pt ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...