Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamietam czy to pisałem już czy nie, ale...

Widzicie dalej sens w ustawianiu tego samego biologa? Rok wyjety z życia aby go oddać. Podejrzewam ze wasz serwer nawet tyle nie wytrzyma.

Dodatkowo ta zmiana bonusów u npc. W prezentacji ciekawa treść daliście ,,mnóstwo serwerów walczy z switchbotem,,

Jestem ciekaw kto walczy. Skoro wszystkie serwery maja wbudowanego bsa. A wiem, ze taka zmiana u npc i ta weryfikacja tylko będzie ludzi wkurwiala.

Ponadto, pragnę dodać, ze na tiverii w itemshopie (o ile ktoś chciał w ogóle kupować) kupowało się tylko militara lub bojowca, no i pakiety expa, dropu czy yang. Nic innego. Dodacie jeden item więcej to już nie będzie to Tiveria.

Pozdrawiam i weźcie sobie do serca te rady. Sam grałem na tiverii i miałem 100 lvl.

Jaki rok? Na nieudanej pierwszej oslonie był eliksir poszukiwacza.

Bylo również nawalone w item shop badziewia. Teraz pewnie będzie podobnie bo skoro zaplacil za domenę itd. to musi na czymś zarabiać.

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki rok? Na nieudanej pierwszej oslonie był eliksir poszukiwacza.

Bylo również nawalone w item shop badziewia. Teraz pewnie będzie podobnie bo skoro zaplacil za domenę itd. to musi na czymś zarabiać.

Nie było nawalonych badziewi w itemshopie na Tiverii, jeżeli ktoś chciał kupić coś w isie to ograniczało go tylko to, że mógł w nim kupić militara lub te pakiety, nic innego opłacalnego.

Nie wiem jak było na nieudanej pierwszej odsłonie, ale na oficjalnej Tiverii tego nie było.

Opublikowano

Nie pamietam czy to pisałem już czy nie, ale...

Widzicie dalej sens w ustawianiu tego samego biologa? Rok wyjety z życia aby go oddać. Podejrzewam ze wasz serwer nawet tyle nie wytrzyma.

Dodatkowo ta zmiana bonusów u npc. W prezentacji ciekawa treść daliście ,,mnóstwo serwerów walczy z switchbotem,,

Jestem ciekaw kto walczy. Skoro wszystkie serwery maja wbudowanego bsa. A wiem, ze taka zmiana u npc i ta weryfikacja tylko będzie ludzi wkurwiala.

Ponadto, pragnę dodać, ze na tiverii w itemshopie (o ile ktoś chciał w ogóle kupować) kupowało się tylko militara lub bojowca, no i pakiety expa, dropu czy yang. Nic innego. Dodacie jeden item więcej to już nie będzie to Tiveria.

Pozdrawiam i weźcie sobie do serca te rady. Sam grałem na tiverii i miałem 100 lvl.

Wlasnie najwazniejsze rzeczy jakie byly w is to te co wymieniłeś :)

Opublikowano

Nie było nawalonych badziewi w itemshopie na Tiverii, jeżeli ktoś chciał kupić coś w isie to ograniczało go tylko to, że mógł w nim kupić militara lub te pakiety, nic innego opłacalnego.

Nie wiem jak było na nieudanej pierwszej odsłonie, ale na oficjalnej Tiverii tego nie było.

nie zrozumiales.chodzi mi   o pierwsza odslone obecnych administratorow. nie o orginalna wersje.

w is byly blogoslawienstwa smokow,perly,metale i pelno podobnych rzeczy.

wydaje mi sie ze teraz moze byc podobnie bo na czyms musi odkuc co wydal na pliki.

ps. server mialbyc w piatek ale najprawdopodobniej nie wystartuje w tym tygodniu. moze boją sie konkurecji ktora rowniez ma startowac w piatek?

Opublikowano

Darujcie sobie te wróżby i pisanie informacji, które dostrzegliście w swoich szklanych kulach.

Serwer startuje w piątek i jest to potwierdzona informacja.

tydzien temu tez byla potwierdzona inforamacja :D

Opublikowano

tydzien temu tez byla potwierdzona inforamacja :D

A jaka to niby? Bo wcześniej nie padła żadna oficjalna data.

Cieszymy się, że tak żywo dyskutujecie na temat serwera, aczkolwiek własne przewidywania radzę zachować. ItemShop jest taki, jak był kiedyś, nie znajdziecie w nim żadnych pereł czy eliksirów do biologa.

Została ukończona nowa, bogatsza prezentacja. Zostanie wstawiona w dział prezentacji, jak już wszystko dopracujemy sobie na 101%.

Opublikowano

A jaka to niby? Bo wcześniej nie padła żadna oficjalna data.

Cieszymy się, że tak żywo dyskutujecie na temat serwera, aczkolwiek własne przewidywania radzę zachować. ItemShop jest taki, jak był kiedyś, nie znajdziecie w nim żadnych pereł czy eliksirów do biologa.

Została ukończona nowa, bogatsza prezentacja. Zostanie wstawiona w dział prezentacji, jak już wszystko dopracujemy sobie na 101%.

Skoro is wygląda jak kiedys to zagram. Pewnie wiele osób przyciągnie to,że is nie daje większej przewagi.

Jesli przetrwacie ataki będzie dobrze.

Opublikowano

Skoro is wygląda jak kiedys to zagram. Pewnie wiele osób przyciągnie to,że is nie daje większej przewagi.

Jesli przetrwacie ataki będzie dobrze.

Jak będzie taki is jak w cześniej to i ja zagram :)

PS ale jak postoi z miesiać lub dwa to dopiero zagram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...