Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tiveria.pl

Aqualite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Jeszcze za drugim razem pomysł był dobry, ale po co robić rework trzeci raz? Po drugim razie raczej 'Tiveria' nie ma czego szukać na Polskim Rynku, za dużo bugów było więc sama nazwa spowoduje brak ludzi na serwerze, ponadto na Tiverii grało zawsze mało ludzi więc teraz stawianie tego jest nieopłacalne.

Druga rzecz zapowiedź, jest zrobiona bardzo słabo wszystko w jednym ciągu, brak dużo ważnych informacji, bardzo mało jest w niej umieszczonych informacji.

Opinie mam negatywną i nie zagram, lecz życzę powodzenia :)

6222704500-1434194730.png

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt się nie podszywa.

Jak to nie? Koleś ma nick byłego administratora. Co on twórczy nie jest,że przywłaszczył sobie właśnie tą nazwę a nie inna? Swoją drogą ciekawe,że właśnie taką sobie wybrał  :)

Co do samego projektu. G*wno będzie a nie stara tiverii. Przyznam. Od początku pomysłu nad reworkiem byłem na tak,lecz widząc teraz co się dzieje z dobrym wizerunkiem pierwszej wersji to aż mi się płakać chcę. HASKI to osoba,która dużo piszę/mówi a mało robi lub dobiera sobie takie osoby do teamu,że szkoda czasu na ten serwer. Na początku twierdziliście,że będzie to 'stara' tiveria. A teraz co? Source? Strony w ekwipunku,jakieś dungeony? To jak twierdzicie 'malutkie zmiany głównie polepszające rozgrywkę' Nie sądzę.Powiedźcie,że zrobiliście nowy serwer pod taką nazwą a nie inaczej. Nie wprowadzajcie w błąd graczy.

Nie polecam bo szkoda Waszego czasu i miejsca na dysku. Tutaj jest tylko nazwa nic po za tym.

PS: Powtórzę to ponownie. Dziwię się,że Aqua uczestniczy w tym pośmiewisku.

@GTFO szkoda mi nowego postu na Twoją osobę,więc edytuję.

Jak nie masz nic mądrego do napisania to milcz chyba,że lubisz pisać pierdoły. Nie jest to opinia z Twojej strony tylko zbędne pierdolamento. A co to tego przygłupa to nie musisz mi się przedstawiać. Nie potrzebne mi to. Bez odbioru :v

#rein

Opublikowano

­

Jak to nie? Koleś ma nick byłego administratora. Co on twórczy nie jest,że przywłaszczył sobie właśnie tą nazwę a nie inna? Swoją drogą ciekawe,że właśnie taką sobie wybrał  :)

Co do samego projektu. G*wno będzie a nie stara tiverii. Przyznam. Od początku pomysłu nad reworkiem byłem na tak,lecz widząc teraz co się dzieje z dobrym wizerunkiem pierwszej wersji to aż mi się płakać chcę. HASKI to osoba,która dużo piszę/mówi a mało robi lub dobiera sobie takie osoby do teamu,że szkoda czasu na ten serwer. Na początku twierdziliście,że będzie to 'stara' tiveria. A teraz co? Source? Strony w ekwipunku,jakieś dungeony? To jak twierdzicie 'malutkie zmiany głównie polepszające rozgrywkę' Nie sądzę.Powiedźcie,że zrobiliście nowy serwer pod taką nazwą a nie inaczej. Nie wprowadzajcie w błąd graczy.

Nie polecam bo szkoda Waszego czasu i miejsca na dysku. Tutaj jest tylko nazwa nic po za tym.

PS: Powtórzę to ponownie. Dziwię się,że Aqua uczestniczy w tym pośmiewisku.

Równie dobrze mogli postawić serwer ze zmienioną nazwą, a ty przygłupie byś nie wiedział. Zachowaj troche szacunku do czyjejś roboty.

Opublikowano

I co , że ma nick? Na fanpage'u było konkretnie napisane , że nim nie jest więc o co masz problem? Znajdę gdzieś w internecie osobę z Twoim nickiem ( która ma go dłużej) i też będę mógł napisać , że się pod niego podszywasz? :lenny:

Opublikowano

ponadto na Tiverii grało zawsze mało ludzi więc teraz stawianie tego jest nieopłacalne.

Z tym sie nie zgodze :) 

Swego czasu Tiveria (pierwsza) miala sporo graczy w m1 ciezko bylo przejsc. 

Wiem bo gralem tam kilka miesiecy wtedy bylo minimum 800 osob online i to widac bylo a max okolo 1800 w godzinach popołudniowych takze moim zdaniem to spora liczba :)

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

Opublikowano

­Jeszcze za drugim razem pomysł był dobry, ale po co robić rework trzeci raz? Po drugim razie raczej 'Tiveria' nie ma czego szukać na Polskim Rynku, za dużo bugów było więc sama nazwa spowoduje brak ludzi na serwerze, ponadto na Tiverii grało zawsze mało ludzi więc teraz stawianie tego jest nieopłacalne.

Trzeba rozróżnić jedno - to co tworzymy teraz nie ma żadnego powiązania z (jak to nazwałeś) "drugim razem". Inne pliki, inna obsada. O żadnych bugach nie ma mowy. Chcemy zmazać z Tiverii tą plamę, która powstała, robiąc tak profesjonalny serwer, jak to miało miejsce kiedyś.

Jak to nie? Koleś ma nick byłego administratora. Co on twórczy nie jest,że przywłaszczył sobie właśnie tą nazwę a nie inna? Swoją drogą ciekawe,że właśnie taką sobie wybrał :)

Stary administrator o którym mówisz to był Sui. To, że kiedyś też miał nick Infinity coś zmienia? Tysiące ludzi używa tego nicku. Zostało na samym początku wyjaśnione, że Infinity to nie Sui, więc nie ma mowy o podszywaniu się. Dla mnie ten temat jest jasny.

Jeżeli chodzi o sam serwer. Nikogo nie wprowadzamy w błąd. To jest właśnie oryginalna Tiveria. Pliki nad którymi pracowali Balon z Tomaszem, pliki które miały zastąpić s1. Source, strony w ekwipunku, dungeon, to wszystko miało być wprowadzone. To są właśnie zapowiadane kiedyś nowości, więc argument, że tworzymy inny serwer pod nazwą Tiverii uważam za obalony.

Opublikowano

Prezentacja marna, server już dawno temu miał wystartować 

Nie polecam 

Opublikowano

Ciekawe czy znowu dacie do teamu jakąś bombę. #LENY

Oryginalne pliki tiverii czy jakieś odwzorowanie?

Powiedział ten z Nukeyem xD

Wszędzie teraz te hard/mediumy, chyba z 6 serwerów startuje w wrześniu/na początku października, ten niczym nie przykuł mojej uwagi.

Opublikowano

Nie rozumiem w ogóle  na jaki  ..uj robić serwer hard. Kieedy w końcu pojmiecie, że jak ktoś chce ciężej pograć to idzie na pla a nie na prywatny serwer 

Odsłona x 10000 która padnie po 2 dniach  

Nie zagram i nie polecam  

Opublikowano

Ciekawe czy znowu dacie do teamu jakąś bombę. #LENY

Oryginalne pliki tiverii czy jakieś odwzorowanie?

Team jest zamknięty. Pliki oryginalne, pisałem już co i jak. ;)

Nie rozumiem w ogóle na jaki ..uj robić serwer hard. Kieedy w końcu pojmiecie, że jak ktoś chce ciężej pograć to idzie na pla a nie na prywatny serwer

Każdy ma jakąś własną wizję. Jak na moje rozumowanie, to jednak na PLu o wiele ciężej o wysoki poziom, wymarzone EQ itp. Tworzymy kompromis pomiędzy serwerem globalnym, a serwerami typu łatwego.
Opublikowano

Nie rozumiem w ogóle  na jaki  ..uj robić serwer hard. Kieedy w końcu pojmiecie, że jak ktoś chce ciężej pograć to idzie na pla a nie na prywatny serwer 

Odsłona x 10000 która padnie po 2 dniach  

Nie zagram i nie polecam  

Znikąd tylu graczy się nie wzięło na ravii jak i starej tiverii <.<  Najwidoczniej po prostu tylko ty tak uważasz i również zapytam kiedy pojmiesz , że inni mogą mieć inne zdanie? Ja naliczyłem dopiero trzecią i irytują mnie hejterzy od siedmiu boleści :s

Opublikowano

Tyle innowacji!

Tyle rzeczy które przyciągną tłumy graczy!

Przewiduję tu miliony graczy! Tyle ludzi na spotach że serwer będzie miał obciążenia po 90%!

A tak serio...

Kolejne g*wno za przeproszeniem.

Opublikowano

Jedna z gorszych prezentacji jakie widziałem :) Wcale mnie nie zachęciła prócz nazwy serwera, ale z tego co widzę to dodaliście jakieś gui teleportacji i inne takie duperele to lepiej jakbyście usuneli nazwę Tiveria bo to tylko oczernia ten elitarny serwer, nie zagram.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

­

Jedna z gorszych prezentacji jakie widziałem :) Wcale mnie nie zachęciła prócz nazwy serwera, ale z tego co widzę to dodaliście jakieś gui teleportacji i inne takie duperele to lepiej jakbyście usuneli nazwę Tiveria bo to tylko oczernia ten elitarny serwer, nie zagram.

Patrząc na Twój avatar miałem troche gorsze zdanie. Tiveria nie była przepchana cudaśnymi rzeczami, więc czego Ty chłopie oczekujesz ? Jest dużo ciekawsza prezentacja, nazywa się życie i jest w HD, wyjdź tylko na dwór i zobacz.

Opublikowano

Tyle innowacji!

Tyle rzeczy które przyciągną tłumy graczy!

Ironię trzeba umieć stosować w odpowiednim momencie. Siłą Tiverii zawsze była zrównoważona rozgrywka, bez setek nowości. My to kontynuujemy i będziemy dodawać tylko to, co uznamy za niezbędne.

Niestety poprzednia "Tiveria" zjebała już dobre imię serwera, teraz nawet wiele godzin prac nad nim nie pomorze przyciągnąć ludzi.

Mamy nadzieję, że będzie inaczej! Dołożymy wszelkich starań, aby nie zawieść i spełnić oczekiwania tych, którzy tęsknią za starą dobrą Tiverią.
Opublikowano

Ta prezentacja wygląda jak rzygi za przeproszeniem, jest tak pomieszana wgl nie jest dobrze ułożona, te napisy jakieś dziwne ( chodzi o te odstępy ) .. Co do reszty po raz kolejny startujecie i znów będzie to co zawsze. Nic się nie dowiedziałam, na chwilę obecną nie polecam.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

@Aqualite

Żeby stawiać serwer trzeba mieć pojęcie.

A nie walisz serwer jako odgrzewany kotlet z g*wnem a nie grafiką i myślisz że zarobisz.

A gadka "nie robimy tego dla hajsu" to dla dzieci które będą chciały załadować w ISa :D

Bo harda się nie robi dla przyjemności tylko dla zarobku, w sumie jak każdy serwer.

Opublikowano

Jak postoi pół roku polece póki co nie polecam bo HASKI i poprzednia odsłona każdy wie jaka była a nicki to ja moge też zmienić a być tą samą osobą także :)

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...