Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamknij pysk pajacu, jedyne co od początku robisz to narzekasz.

Mogę i mam takie prawo, gram - wymagam kompetencji od tego kto go tworzy a nie kompletnej głupoty i idiotyzmu przy jego stawianiu. Nie zabronisz mi tego i zmień ton dzieciaku, chyba ze liczysz na darmowe SMy za pisanie takich bezmyślnych postów . Skoro ktoś tak nieudolnie stawia serwer że łaskawie teraz , godzinę po starcie informuje iż :

Powoli pracujemy nad tymi lagami zmieniamy maszynę.

To znaczy ze serwer powinien wylądować w koszu. I właśnie to zrobiłem - delete i kosz. Podziękuję. 

Dno, kompletne nieogarnięcie administracji. Zero. Serwera nie polecam. 

P.S - tym bardziej iż na starcie nawet forum nie mają. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę i mam takie prawo, gram - wymagam kompetencji od tego kto go tworzy a nie kompletnej głupoty i idiotyzmu przy jego stawianiu. Nie zabronisz mi tego i zmień ton dzieciaku, chyba ze liczysz na darmowe SMy za pisanie takich bezmyślnych postów . Skoro ktoś tak nieudolnie stawia serwer że łaskawie teraz , godzinę po starcie informuje iż :

To znaczy ze serwer powinien wylądować w koszu. I właśnie to zrobiłem - delete i kosz. Podziękuję. 

Dno, kompletne nieogarnięcie administracji. Zero. Serwera nie polecam. 

P.S - tym bardziej iż na starcie nawet forum nie mają. 

ok nikt nie tęski, pa:)

Opublikowano

Więc tak, wbiłem prawie 30 grając z przerwami, bo przecież ddosy i zmienianie maszyny, blabla.

Po pierwsze, tam są gotowe misje z PLa, po kiego pierona są misje i Strażnika na 10 dzikich psów, obiad u handlarki, pustą butelkę itp.? Już nie lepiej było zrobić jakieś ciekawsze, a nie odgrzane te questy?

Po drugie, na start dostałem drewniane EQ +9, a co dostałem z pierwszej misji? Tak jest, DREWANIANE EQ+9! Do tego, dostałem pelerynkę, mimo to, ze na start dostałem już jedną, nieskończoną. No, ładnie.

Po trzecie, administracja sobie konkretnie leci w c***a, bo już inaczej tego nazwać nie można. Forum miało być przed startem, tymczasem tego nie ma do teraz. Na TS wejdzie, powie, że serwer zaraz wystartuje i wraca gdzieś tam na swojego.

Ten serwer ogólnie wygląda jak ctrl+c ctrl+v starego Moriesa... oh wait, przecież tak jest. Mimo to, dam jeszcze jedną szansę, wbiję później, ale już jestem konkretnie sceptyczny. Na ten moment odradzam grania tutaj na 100%, tylko zajmuje miejsce na dysku.

@down

I to chyba jakimiś słabymi xD

Opublikowano

Czy wy chcecie z ludzi debili robić? Przecież to jest identyczna kopia co do starego moriesa, wystarczy spojrzeć po questach i nagrodach.

A tak btw, nie działa wam forum i strona główna + serwer pada co chwile.

@ up

XDXDXD

Opublikowano

@GallAnonim1429

A co ty masz do Proboszcza?

To nie jest jego serwer i tym bardziej to nie on go atakuje.

Nie pozdrawiam

Do proboszcza nic nie mam, wzorowy technik i administrator. Rozumiem, że uwierzyłeś również w to, że zlodziej Małysz nie dostał posady gma?

Srij9JT.png

Opublikowano

Do proboszcza nic nie mam, wzorowy technik i administrator. Rozumiem, że uwierzyłeś również w to, że zlodziej Małysz nie dostał posady gma?

Kolego tu male sprostowanie bo az mnie rozsmieszyles jezeli myslisz ze to jest serwer Proboszcza to jestes w duzym bledzie. Znam Proboszcza, Malysza oraz Lemona. Proboszcz nie ma nic wspolnego z tym serwerem juz predzej SuReK. A co do posady GMa malysza to nie mam pojecia jak to jest. 

Kolejne sprostowanie nawet gdyby to byl serwer proboszcza to malysz i tak nie mialby gma bo na alucardzie go nie mial np.

Opublikowano

Serwer już jest ON przepraszamy za utrudnienia, jeżeli komuś nie działa niech włączy Patchera od nowa.

po spatchowaniu nie można odpalić gry. żadnej reakcji

Opublikowano

Proboszcz coś ostatnio nie radzi sobie z ddosami.

Ani ProBoszcz.... Ani Małysz... a tymbardziej Surek który to wszystko sponsoruje :D

Nie polecam serwera ofc ze względu na tego złodzieja Małysza, który znowu sobie na Was hajs zarobi i za pare tygodni postawi kolejny serwer i będzie udawał tylko reklame. Pozdrawiam :-)

(pls, nie hejtujcie, to tylko info od kumpli małysza xD)

Opublikowano

Ani ProBoszcz.... Ani Małysz... a tymbardziej Surek który to wszystko sponsoruje :D

Nie polecam serwera ofc ze względu na tego złodzieja Małysza, który znowu sobie na Was hajs zarobi i za pare tygodni postawi kolejny serwer i będzie udawał tylko reklame. Pozdrawiam :-)

(pls, nie hejtujcie, to tylko info od kumpli małysza xD)

Takiego połączenie się nie spodziewaliśmy Surek + Proboszcz + Małysz , Osobom którym nie działa serwer niech usuną z folderu Pack dwa pliki o nazwie root

Opublikowano

Takiego połączenie się nie spodziewaliśmy Surek + Proboszcz + Małysz , Osobom którym nie działa serwer niech usuną z folderu Pack dwa pliki o nazwie root

Ja jednak myślę, że wywalenie całego folderu "MorieS.PL Oficjalny Klient" dałoby o wiele przyjemniejsze skutki.

To jest CZYSTE ctrl+c ctrl+v starego moriesa, nie dodali nic nowego, może poza shopami offline, który jeszcze nie widziałem, bo 3/4 czasu to serwer jest offline, no i oczywiście gracze nic nie sprzedają. Wiem, że się powtarzam, ale nadal - odradzam grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...