Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strasznie drogi ten is  żeby  coś kupić trzeba  wydać 30 zł ... 

trzeba  potwierdzić  e-mail ..

Aktywacja konta trwa tylko kilka sekund.
http://www.mories.pl/active/8e4e1412739923f.......................
(Niektórzy operatorzy poczty , potrzebują skopiowania linku i samodzielnym wklejeniu do wyszukiwarki).

Wiesz szkoda że nie przyszedł żaden link aktywacyjny na maila... :)

Co do ISU - każdy przypuszczał ze tak będzie ;) ;) WIęc ISowcy bd cisnąc, reszta bd sto lat za murzynami...;p :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

18:41 nadal off , good for you

Jaram szluga za szlugiem przede mną stos kartek

skupiam się maksymalnie by znów przelać na nie prawdę

brzydzę się fałszem w tej szesnastce go nie znajdziesz to ja

miejski poeta która ma swój własny świat!

<3

Opublikowano

Start równa 19.00 zapraszamy do ostrej gry !!

Ostrej ?? 

Link aktywacyjny dotarł po 30 minutach, pomijając fakt iż nie działa :) I dalej pokazuje się komunikat iż konta zostaną aktywowane przed startem :)

Chyba kolejny projekt w którym robicie sobie jaja z ludzi :)

Próba aktywacji konta z linku który doszedł ( nie pieprzcie mi o wklejaniu, zmianach przeglądarki itp itd... bo to pic na wodę ), a do tego mimo aktywacji pokazuje się komunikat KONTO ZOSTANIE AKTYWOWANE PRZED STARTEM :

http://prntscr.com/8hs245

Płacić za aktywację i możliwość grania na tym syfie nie mam zamiaru :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Zapewne do 20 się nie wyrobicie, lepiej podać późniejszą godzinę niż wcześniejszą i przekładać ją,

rada na przyszłość, jaki start taka cała trwałość serwera...

czyli LIPA !

<3

Opublikowano

dobra, prawie godzina minęła od startu.  Bawcie się dobrze

nie zagram i nie polecam ^^

DOLADUJCIE IS ! xD

Ja też odpuszczam. Rejestracja + aktywacja daje albo bład aktywacji - bo link nie działa, albo po którejś próbie pokazuje mi się dalej komunikat iż konto zostanie aktywowane po starcie serwera :D 

Więc podziękuję - kolejny gniot i syf na scenie. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Opublikowano

Dusher z konca linku usuń == i będzie działać 

To nic nie daje :

http://prntscr.com/8hs4ke

Ciągle jest jedno i to samo :) 

7812818616.png

Opublikowano

Dobrze, niech doprawią mi sie  akurat client sciąga, a wam już sraczka podchodzi bo spóźnienie hahah :D wyjdzie z domu patologio :D

@down, ahahah smieszy mnie jak to czytam xD Wyjdz na dwór z kumplami na piwo, czy tam na siłownie, wróć i będzie wszystko grało, a nie się będziesz niepotrzebnie wkurwiał, jakbyś był chociaż odrobinę inteligentny, to byś pomyśłał kiedy wyszedl ostatnio serwer bez opóźnienia conajmniej półgodzinnego hahaha :D, ja tam sie nie nastawiałem na start o 18, dlatego wrocilem do domu i dopiero zaczałem czytac temat, i jak widać odrobina inteligencji wystarczy, zeby sie nie wkurwiać jak debil :D Weekend jest ziomeczku :D

@To najwidoczniej sama na nim grałaś, albo z psiapsiułkami... I napisałem gdzieś ze ta administracja jest profesjonalna ze ciągle mi piszesz o podejsciu do graczy? Napisałem tylko ze skoro nie działa, to trzeba czekać na informacje od zalozyciela, a nie spamowac jak typowe no life. I skoro się już zareklamowałaś to wyjazd :D

@nie jestem obeznany w swiecie serwerów metina koleżanko, wchodzę tylko znalezc serwer i sie rozluznic, a nie napierdalac jak głupi. A ty mnie coraz bardziej smieszysz, bo piszesz do mnie jakbym miał znać wszystkie publikacje, i twój serwer który mnie gówno obchodzi, pewnie jestes technikiem tak się szczycisz  XDDDDDDD.

Polecam wyjsc na dwór i znaleźć chłopaka, ewentualnie poszukać niewyimaginowanych kolegów, tylko nie z fb. Bez odbioru, skończyłem. Buźki slicznotko xoxo :*

Opublikowano

Dobrze, niech doprawią mi sie  akurat client sciąga, a wam już sraczka podchodzi bo spóźnienie hahah :D wyjdzie z domu patologio :D

Profesjonalna administracja się nie spóźnia, chociażby z szacunku do graczy. :)

Pomyśleć, że ktoś taki jak Ty nazywa nas patologią.. :)

@up, "ziomeczku", mój serwer wystartował bez opóźnienia i nie umniejszaj proszę mojej inteligencji, ponieważ wypowiedziałam się odnośnie tego, jak powinien zachowywać się administrator sama nim będąc.

btw. jestem kobietą.

@up, Tak, na Vesterisie grałam sama z psiapsiółkami. Nie ma sensu z Tobą dyskutować, bo nie jesteś totalnie obeznany w temacie.

xdnXBJo.png

Opublikowano

cos nie pyklo znow bo juz po 19 i dalej off

Jebło to jebło na c**j drązyć temat :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

19:04 - serwer dalej off. 

Konta nieaktywowane - nie będę się powtarzał pisząc po raz kolejny to samo ( KONTA ZOSTANĄ AKTYWOWANE PO STARCIE )

Odpali to dzisiaj w ogóle ?? 

Zastanawiam się czy wy dopiero ten serwer stawiacie czy co ?? 

7812818616.png

Opublikowano

BŁĄD PODCZAS ŁĄCZENIA Z SERWEREM 19:05 !

<3

Opublikowano

akurat konto to mialem aktywne od razu i nawet bez tego potwierdzania maila:P

moge sie na strone normalnie zalogowac.

ale i tak dyntka bo serwer nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...