Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wnoszę o zakaz stawiania serwerów przez łaków i nołnejmów. Publikacje tylko dla zweryfikowanych i znających się na rzeczy techników. Pozdrawiam

sygna.tan.png

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze zostały włączone raty do godziny 01:00.
Kolejne zostaną włączone dnia 09.20 od godziny 14:00 do 16:00.

Opublikowano

­

Tyle hejtów, zgłoszeń etc a Ty nawet nie odpowiesz ludziom?

Czy Ty aby na pewno jesteś założycielem serwera i masz coś wspólnego z tym projektem? Zamierzasz trzymać serwer z takimi bugami które go niszczą ogromnie od startu? Po co zakładałeś (o ile jesteś prawdziwym założycielem) ten serwer skoro nic na nim nie robisz? Padniecie gospodarki masz już jak w banku z powodu bugu YANG. Ale cóż, nie moje małpy więc nie mój cyrk.

Ile osób ma już max lvl?

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Wnoszę o zakaz stawiania serwerów przez łaków i nołnejmów. Publikacje tylko dla zweryfikowanych i znających się na rzeczy techników. Pozdrawiam

Znam kilku, którzy stawiają porządne serwery pod względem technicznym i tylko na tym się kończą, dla nich też bym tego zakazał :D

btw.

Ile jest online i czym się niby różni od starego moriesa oprócz właśnie tych sklepów?

Opublikowano

Serio? Server to dno jak nie wiem bug na bugu nie polecam. Jedyny server medium to Vesteris i dla Endy props bo jak sie cos zrobi z głową to mozna trzebać hajs przez rok a nie tylko na starcie, ułomna cytryna... i na ts sie nic nie odezwie hahah. Nie polecam i troche szkoda mi osób co IS'a załadowały xD

Opublikowano

powiem w skrócie - dno,dno i jeszcze raz dno. 

Wczorajszy bug na yangi poprzez sklepy offline - ludzie wykupili całe M1.

H@ servera tj.Lemon pajac myślał,że cofką dla tych osób yangów do zera naprawi to,ale jak wczesniej wspomniałem itemy zakupione za te yangi - zostały.

Wbijając na kanał i mówiąc po 23 o tym,że zwyczajnie okradł mase graczy,bo przecież ludzie sie bawili i dawali komuś przez handel miliardy "dla żartu".

Mówiąc o tym zwyczajnie po 30sekundach dostałem trzy godzinnego bana,bo jak można stwierdzić Surek sprzedał ten oddał pliki tego servera swojemu koledze,

ale chyba 5lat młodszemu,bo facet po głosie to ma z 15lat jako,że brak mutacji oraz umysłowo to zwykła bieda.

Miałem olać ten temat i nie pisać tak naprawde jak jest,ale skoro tak stawiacie sprawe to też odpowiednią opinie pisze.

Dzisiaj wbijając na server ts'a napisałem skromne PW do w/w osoby to jest Lemona.

<09:54:23> "teha": za tą wczorajszą akcje wystawie odpowiednią opiinie i rozpisze się na temat servera,a chciałem Ci z tym "gównem" pomóc,siema:)
<09:54:29> You poked "Lemon" with message: pw;)
<09:56:56> "Lemon": no elo.

lecz oczywiscie jak to dziecko musiał jeszcze z płaczu coś od siebie dodać

<09:57:03> You were banned permanently from the server by "Lemon" (ogarnij.)
<09:57:03> Disconnected from server

jest bug u biologa na groty strzał tak btw. kolejny :DDDDDDDD

Administratorem tego servera tylko i wyłącznie jest w/w Lemon mimo,że mówi o 3 innych których nie ma.

Skąd pewność że ich nie ma?Nie widziałem osoby która została by zbanowana,osobiscie testowałem WH na tym serverze - śmiga.

Pozdrawiam teha,a na dobrą sprawe znany na tamtym teamspeaku,a raczej nazywano jako Fubu:)

Miłego dnia ;)

Opublikowano

Metin2 nie upada.. To serwery upadają przez ludzi którzy brną się k***a do spraw o których nie mają zielonego pojęcia. ;)

Nie grałam i nie zagram (dzięki ludziom którzy pisali prawde o serwerze) a jak czytałam prezentacje to sb wyobrażałam downa który ma 18 lat, na ts3 podrywa byle jakie panienki a książki to raczej ani jednej nie przeczytał. Reasumując.. Ubogie gunwo. :)

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

tak narzekacie na te serwerki, to idzcie na pl'a macie pewnosc ze szybko nie upadnie lepiej sie dorobic czegos dluzej niz czegos w 5 min a po chwili to stracic ;) tylko strata czasu na te niektore serwery, a ten to totalne dno

Opublikowano

Metin2 nie upada.. To serwery upadają przez ludzi którzy brną się k***a do spraw o których nie mają zielonego pojęcia. ;)

co?

To wlaśnie metin upada przez takich gównianych techników bo ludzie tracą chęci, traca zaufanie.

Nie polecam, bo i tak zniknie za pare dni.

Opublikowano

Na czym ten bug polega/polegał?

Ja to widzę, że Ty szukasz codziennie jakiejś nowej sensacji, jesteś wszędzie - tylko nie na swoim serwerku, kpina lel.

Serwer mega fajny, wczorajsza akcja nie zakłóciła rynku, pomimo problemów i tak polecam.

Opublikowano

Ja to widzę, że Ty szukasz codziennie jakiejś nowej sensacji, jesteś wszędzie - tylko nie na swoim serwerku, kpina lel.

Serwer mega fajny, wczorajsza akcja nie zakłóciła rynku, pomimo problemów i tak polecam.

Widzę, że lubisz codziennie jeść odgrzewnane kotlety na śniadanie.

Kiedy odc z Małyszem? Bo skoro macie razem gildie to widzę, gruby hajs dostaliście. xD

A tak apropo, jak to jest się zadawać z złodziejem?

Opublikowano

Mi się serwer podoba, bug yang był cofnęli hajs a nie zakłócili zbytnio tym rynku, itemy zostały? Osoby które miały te itemy dostały bana. Od wczoraj administracja banuje graczy na WH o czym topka się przekonała i naprawiają co chwilę bugi. Siedzimy z gildią i mamy zamiar dallej tu grac

Opublikowano

Lepiej pilnuj swojego serwerka, żeby proboszcz dużo bugów nie narobił xp 

Serwer gorszy niż 1-szy mories ;v

Opublikowano

Beka ze wszyscy myślicie że to serwer proboszcza A tak nie jest. Myślałem że to serwer surka Ale on by tyle bugow nie najebal, to serwer tego bezmozga lemona wbilem maksa i żegnam bo ze skilami m1 nie będę biegał 2 miesiące, myślałem że będzie coś fajnego aczkolwiek nie polecam.

Opublikowano

Serwer mega fajny ale tylko dla osób, które mają z niego profity. Na miesiąc, dwa zawsze to jakieś opcjonalne źródło zarobku :)

Dołączam się do pytania, na czym polegał ten bug? 

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak dobrze płacą to trzeba lizać dupsko ;)

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Jak nie mam nic do tego, że youtuberzy dostają hajs za swoją pracę, to w*****a mnie jak ktoś na widok hajsu traci jakąkolwiek wiarygodność. Jakbym dał Ci 2x tyle co Lemon, to byś pisała, że serwer słaby i nie ma po co wbijać. Zero szacunku dla ludzi, którzy sprzedają się za marne pieniądze. Możecie sobie tworzyć tę śmieszną otoczkę, że serwer jest piękny, super i w ogóle jest tyle nowości, ale każdy z IQ większym niż drewnianego krzesła po wejściu na serwer zauważy, że to jest typowy odgrzewany kotlet, dosłownie NIC tam nie zmieniliście, JEST PIEPRZONE 200 PELERYNEK MĘSTWA W SKLEPIE PO.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...