Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie mam nic do tego, że youtuberzy dostają hajs za swoją pracę, to w*****a mnie jak ktoś na widok hajsu traci jakąkolwiek wiarygodność. Jakbym dał Ci 2x tyle co Lemon, to byś pisała, że serwer słaby i nie ma po co wbijać. Zero szacunku dla ludzi, którzy sprzedają się za marne pieniądze. Możecie sobie tworzyć tę śmieszną otoczkę, że serwer jest piękny, super i w ogóle jest tyle nowości, ale każdy z IQ większym niż drewnianego krzesła po wejściu na serwer zauważy, że to jest typowy odgrzewany kotlet, dosłownie NIC tam nie zmieniliście, JEST PIEPRZONE 200 PELERYNEK MĘSTWA W SKLEPIE PO.

Nie polecam.

5N1zXok.png

o k***a, ale mam hajsu, faktycznie

Opublikowano

5N1zXok.png

O k***a dowód że hoho xD zrobić taki w paincie z 4mln zł? xD  Weż wyjdz i nie wracaj marna pseudo ytberko bez swojego zdania.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ty się nie udzielaj, bo też kradniesz.

Banda złodziei.

Po nagraniu 2 odcinków (z 10).

Razem z małyszem teraz kradną, małysz niby tak płakał że fubu go okradł a on robi to samo.

mówił że nie będzie już robić serwerów prywatnych a cichaczem już dwa serwery jego wystartowały i padły. 

Ps. szkoda mi Harper bo fajna laska... może i nawet ma coś w głowie ale małysz ciągnie ją na złą drogę. 

złapie troche hajsu i będzie opierdalać każdego. 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Ściągnęłam, zagrałam i nie polecam.

A forum jak nie było, tak nadal nie ma.

Opublikowano

dla ciekawskich.

Bug jako 3 osoba odkryłem i polegał na sklepie offline o którym oczywiscie tutaj 3 razy pisali,że w pełni odbugowany :DDDD

w skrócie:

kupowało sie item z drugiego acc 1lvl i hajs wpadał przy wyplacie do Twojego ekwipunku tak jakby ta postać z 1lvl'em miała te yangi,ale na dobrą sprawe miała ich zero.

jedna wielka porażka,ja osobiscie dostałem perma z tego powodu,że Lemon jest 15letnim gimnazjalistą,któremu brak języka w gębie i lirycznie(oczywiscie bez obraz i pooziomu gówna) go zniszczczyłem zaczęło się od 3godzinnego skonczyło na permie :DDDDDD

@harper

Tak cudowny server,że minęło kilka dni,a Ty nawet nie masz co nagrać.

Nie wiem po co nakręcać coś gdzie są 3bugi,a w sumie obecnie dwa takie porządne.

Głupota,głupota i jeszcze raz głupota

widać Twój nick lewy górny róg.

Opublikowano

Ja to widzę, że Ty szukasz codziennie jakiejś nowej sensacji, jesteś wszędzie - tylko nie na swoim serwerku, kpina lel.

Serwer mega fajny, wczorajsza akcja nie zakłóciła rynku, pomimo problemów i tak polecam.

Ile $$ dostajesz za komentraze tego typu?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Szczerze miałem już się nie wypowiadać, ale troszkę się uśmiałem przez wiad z gg :D 

Forum nie ma bo lisek je wyjebał dla ciekawych.  ( Lisek były admin forum starego moriesa)  

Ale życzę wam powodzenia do szczurka nic nie mam lemon, to noname.  Małysz jedyne co robi na odc, to stoi w m1 lub dobija lv po 3% resztę za niego robią przydupasy co mnie trochę irytuje ale mniejsza o większe :)  3/5 odc i będzie koniec serii lub zawieszenie :D 

Opublikowano

widze hejty xD

opłaca się tu grać?

Nie, dużo bugów. Administracja nie potrafi odpisać w temacie. Wystarczy poczytać komentarze.

Ja się nadal pytam kiedy naprawicie bugi. 

denzel.png

Opublikowano

Ale serwer to porażka.. Bug na bugu dosłownie. Wszystko podstawione pod Hajs, kolejny serwer Małysza..Lemon ma chyba z 15 lat piskliwy głosik. Coraz miej gracz, upada kolejny Mories. Pierwsza odsłona o wiele lepsza.

Oczywiście nie polecam. Szkoda marnować czasu ;)

Opublikowano

Nie polecam. Mało ludzi, dużo bugów. Misje jak na plu, bez sensu. Fabuły serwera brak. Nagrody od biologa są gorsze niż od strażnika. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za questy na tym serwerze. Tylko nagrody pozmieniane. 0/10

Opublikowano

5N1zXok.png

Niektórzy wolą być wszędzie i pisać prawdę a zarazem ostrzec ludzi przed serwerem, czy jak już serwer wystartował. A nie, lecieć łapczywie na hajs i okłamywać samego siebie, jakie to piękne. :^)

Co do serwera, to gdzie jest zainteresowanie administracji? Gdzie jest ten serwer roku? Te cudowne aktualizacje?

Opublikowano

witam bardzo serdecznie chyba niedługo skończę z serwerami prywatnymi aż do czasu mojego własnego serwera ;/ jak na razie PL i inne gry co o tym sądzicie jest sens ? j>

Post małysza z fb.  

Jak się pali pod dupą, to kończę z serwerami prywatnymi :D 

Ile osób online? 

Jak sytuacja na rynku? 

Opublikowano

Miałam ściągnąć i zagrać .. Tak to jest jak się robi pliki kopiuj wklej a nic własnego.

Co do tematu proBoszcz nie jest w teamie , juz dawno zakonczyl wspolpracę z "Malyszem" 

Tak czy siak trzeba czekać na jakiś konkretny start , a przydałby się jakiś easy lub Medium . Szkoda , że Administracja się nie wypowiada i nie mówi ile jest graczy online chociażby w przybliżeniu .

@ByGod masz 100 % racji :)

Pozdrawiam . 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Miałam ściągnąć i zagrać .. Tak to jest jak się robi pliki kopiuj wklej a nic własnego.

Co do tematu proBoszcz nie jest w teamie , juz dawno zakonczyl wspolpracę z "Malyszem" 

Tak czy siak trzeba czekać na jakiś konkretny start , a przydałby się jakiś easy lub Medium . Szkoda , że Administracja się nie wypowiada i nie mówi ile jest graczy online chociażby w przybliżeniu .

@ByGod masz 100 % racji :)

Pozdrawiam . 

Nie ma co pytać administracji o liczbę osób - gra tu 150 max, duże max 200 ( o ile jeszcze tyle jest ). Z kazdym dniem liczba maleje. Serwer jest bezsensowny, niegrywalny przez bugi. Ne ma sensu zawracać nim sobie głowy. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...