Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślisz, że nie mają nic lepszego do roboty pare h przed startem niż rozmowa z płaczkami?

Ty to najlepiej się nie odzywaj tylko idź pilnuj "tangównociala".

Skoro jest ts i są dane kanały stworzone czy też podkanały to powinni się tym zainteresować.

@lemon67

A, gracie w lola ale sprawdzacie czy wszystko macie dopięte na ostatni guzik? Nieźle. :ninja:

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Malysz?? Niby go wywaliliscie? XDDD Prosze was,chyba juz 10 serwer gdzie go niby nie ma a potem sie okazuje że był caly czas :D Nie polecam,padnie za miesiac albo szybciej

Pisaliśmy że nie ma już żadnego Małysza w teamie ani to nie jest serwer uzurpatora i respecta,

Skoro jest ts i są dane kanały stworzone czy też podkanały to powinni się tym zainteresować.

@lemon67

A, gracie w lola ale sprawdzacie czy wszystko macie dopięte na ostatni guzik? Nieźle. :ninja:

owszem ale jakie możecie mieć problemy z płatnościami jak nawet nie zostały one włączone przed startem jak pisałem z 30min wejdziemy porozmawiać.

Opublikowano

@lemon67

Ty jesteś ułomny czy jak? chyba lepiej k***a robić coś przy serwerze niż się bawić na ts.

Opublikowano

Pisaliśmy że nie ma już żadnego Małysza w teamie ani to nie jest serwer uzurpatora i respecta,

owszem ale jakie możecie mieć problemy z płatnościami jak nawet nie zostały one włączone przed startem jak pisałem z 30min wejdziemy porozmawiać.

Ale małysz reprezentuje wasz serwer - jest to najgorsza reklama jaką mogliście wybrać.

Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, że godzine przed startem ludzie sobie grają w lola, zamiast sprawdzać czy wszystko jest okej.

Opublikowano

Ale małysz reprezentuje wasz serwer - jest to najgorsza reklama jaką mogliście wybrać.

Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, że godzine przed startem ludzie sobie grają w lola, zamiast sprawdzać czy wszystko jest okej.

Japierdole XDDDDDDDDD

topic. skad truta?

Opublikowano

Japierdole XDDDDDDDDD

topic. skad truta?

widzisz, ja piszę że testujemy a ten tutaj że gramy w lola nie no boże trzymajcie mnie ;/

Opublikowano

@lemon67  IS bedzie dostepny od 18 ? i czy w ogole dziala IS abym sie nie wtopil na starcie 

testowaliśmy całego isa przed chwilą i wszystko działo i bonusy były odpowiednie.

Opublikowano

testowaliśmy całego isa przed chwilą i wszystko działo i bonusy były odpowiednie.

Dlaczego nie działają linki do strony i rejestracji - nie da się porać klienta ani założyć konta 

P.S - mam nadzieję ze nie jest to kolejny projekt pokroju Erbii gdzie forum to będzie syf, i wszystko inne też zrobione na odwal.... ;/ 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dlaczego nie działają linki do strony i rejestracji - nie da się porać klienta ani założyć konta 

P.S - mam nadzieję ze nie jest to kolejny projekt pokroju Erbii gdzie forum to będzie syf, i wszystko inne też zrobione na odwal.... ;/ 

Myślę że sami zobaczycie po wejściu że jest wszystko dopracowane jak i będziemy o to dbać.

Opublikowano

Myślę że sami zobaczycie po wejściu że jest wszystko dopracowane jak i będziemy o to dbać.

na tą chwilę nie działa nawet strona

Opublikowano

WIesz, bardziej zależało mi na odpowiedzi na pytanie dlaczego nie działa strona, nie da się pobrac klienta, ani założyć konta... Ale widzę że lubisz omijać najbardziej istotne pytania... :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...