Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co grać panowie pobugowne misje, Ku miało wchodzić co 2h wchodzi co 7h, Co innego w prezce co innego w grze, Lwl się wbija jak na easy. Online max 300 i to sami nowi gracze którzy po chwili gry żegnają się z serwerem zostają tylko dzieci które nie czają gry, 

Opublikowano

Jeden z gorszych serwerów na jaki wbiłem. Na samym początku masa bugów do tego brak graczy z wiadomych przyczyń. Nie potrafisz to nie bierz się za stawianie serwera.

Nie poleca- Piotr Fronczewski ;>

IDcncno.png

Opublikowano

Fajny Serwer typowy medium. Jest pare niedociągnięć Ale gra się spoko . Jest to Medium z Lekkim uciskiem harda :) Poprawcie Sklep PO ITD i bedzie git

Opublikowano

Czy ktoś mi zwróci sm ?

Wczoraj przez sms dostałem nie poprawny kod i profitsms.pl odpisali żebym sie do was z tym zgłosił.

Daj Lajka ! ;)

Opublikowano

670291442687693162525.jpeg

Weź użyj kuponu to ci zniknie i nie da sm bo wczoraj testowałem ale administracja ma mnie w dupie i wyruchała mnie bez gumy nawet wazeliny nie dali.

Daj Lajka ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...