Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam bardzo serdecznie chyba niedługo skończę z serwerami prywatnymi aż do czasu mojego własnego serwera ;/ jak na razie PL i inne gry co o tym sądzicie jest sens ? j>

Post małysza z fb.  

Jak się pali pod dupą, to kończę z serwerami prywatnymi :D

Ile osób online? 

Jak sytuacja na rynku? 

Kolego, małyszowi wierzysz?

między czasie jeszcze 3 reklamy serwerów zrobi.. po drugie przecież pierdolił że MPCforum to jego ostatni serwer jaki zrobił i już nie będzie innych...

Widać jak bardzo jest zakłamany....

Każdy wjeżdża na Fubu że złodziej itp ale ile w tym prawdy że okradł małysza? jeśli nawet okradł go to takiemu zjebowi sie należało...

Fubu przynajmniej postawił serwery i stoją do dzisiaj.... żadnego widza fubu nie okradł a nie to co robi małysz.

Jedyne co mnie smuci w tym poście to, to że nie kończy z youtubem i całą swoją "Karierą"

56928084622805469272.png

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam bugów pełno i administracja poniżej dna o ile się da zejść niżej.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

to jest wszedzie :D

u  mnie w domu jeszcze zadnej nie gwalcilem wbrew jej woli , natomiast co do serwera to istny koszmar wszedzie jakies potwory dioboly sztrzygi i ch... wie co jeszcze

nie polecam od 3 dni siedze na ts z problemem nikt nie pomogl + bugów wiele a wojownik jakis taki blady jest

Opublikowano

Witajcie ProBoszcz z tej strony ;) słyszałem ze to gówno należy do mnie :D hihihi spokojnie spokojnie jeszcze się nie napalajcie niebawem startuje ;) wiec podniose wtedy wam ciśnienie wy moje małe hejterki :* hehe

7026114323042821389393.png

Opublikowano

Witajcie ProBoszcz z tej strony ;) słyszałem ze to gówno należy do mnie :D hihihi spokojnie spokojnie jeszcze się nie napalajcie niebawem startuje ;) wiec podniose wtedy wam ciśnienie wy moje małe hejterki :* hehe

No tak, harpi.pl xp 

Jak wygląda sytuacja na serwerze? ile online?

Opublikowano

nie polecam bugi gwalty kradzieze i rozboje w m1 a na expie ludzie rzucaja wyzwiskami i zabijaja sie nawzajem

Nowy w metinie? Przecież to uroki tej gry. xD

Opublikowano

O cholera, skoro i ona będzie miała serwer, to chować portfele.

Proboszcz/Małysz/Harper i pewnie jeszcze ktoś będzie w teamie owego serwera :v 

Kiedy jakiś event zuo?

Opublikowano

Nie polecam:

1) Dużo bugów

2) Admini mają gdzieś ten server 

Opublikowano

Co do servera to rozumiem, że ludzie z eq navi zostaną zbanowani? Bo to jest śmieszne jak się dostaje hita za 14kk.

Opublikowano

Co do servera to rozumiem, że ludzie z eq navi zostaną zbanowani? Bo to jest śmieszne jak się dostaje hita za 14kk.

to nic nowego, na starym morisie roski na atak dawały po 50k dmg a obstawiam ze tutaj nawet o tym nie pamiętali i wrzucili gotowe pliki na maszynę tylko ;)

Opublikowano

Proboszcz/Małysz/Harper i pewnie jeszcze ktoś będzie w teamie owego serwera :v 

Kiedy jakiś event zuo?

I kto na ich serwerach grać będzie mi powiedz xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Kto chce dostać hita za 14kk to zapraszam ch3 jinno cały czas tam bije ludzi. Za napisanie "ja z mpc" gratisowy hit krytyczny za 28kk. Pozdrawiam

Możesz pokazać ss ?

/

Opublikowano

Serwer zbugowany gorzej niz stary mories ;) Nie polecam od dwoch dni sa niedostepne 2 channele w m1 a mianowicie ch1 i ch2 misje pobugowane exp jak na easy ludzi malutko administracji nie widac.

Totalnie nieprzemyslany serwer, nie grajcie szkoda waszego czasu.

Opublikowano

Witam. Mianowicie kilka pytań do strony administracji, czy macie zamiar zrobić coś z serwerem by był w 100 działający i można grać dalej , czy macie głęboko gdzieś Wasz interes i szkoda tracić czasu. Mimo że tyle błędów i bugów na serwerze jeszcze goszczę licząc na jakąś reakcję ze strony administracji która mogłaby się określić jasno i do rzeczy co dalej z losami Mories.pl   Od bodajże 2 dni pobugowane są kanały poprzez wywalanie z gry , misji jak się nie dało zrobić tak nadal jest klapa, gdzie obiecane reklamy u Youtuberów które zostały napisane w tym temacie, gdzie forum ? Czy ktoś ruszy swoje cztery litery by zadbać o osoby które jeszcze mają cichą nadzieję że będzie wszystko ok ? Proszę wypowiedź kogoś z założycieli serwera czy macie nadal trzymać i poprawiać czy poprostu zwijacie interes szkoda mojego i Waszego czasu. 

Z poważaniem Loser92

Opublikowano

Nie polecam. bug na bugu. na wh biłem smoki/wrozki/generały i expilem a bana wyłapalem dopiero na 100 lvlu . OGolnie gra max 50 osob, serwer bez przyszlosci, 

ps. fajny bug na yang macie. SELL KAZDA ILOSC  YANG. 999kkk w 10 minut. no niezle

Opublikowano

http://i.imgur.com/onnArSD.jpg
http://i.imgur.com/AUl1Aew.jpg

Mam też demko jak te hity dostaje ale puki nie muszę to nie chce mi się go uploadować.

Ogółem zamysł servera bardzo mi się podobał ale bugi + navi to jednak za dużo żeby przymrużyć na to oko.

Nie wiem czy administracja coś z tym zrobiła ale osoba z tej samej gildii stała przez 30 minut na włączonym wh i biła wszystko dookoła siebie w m1 więc raczej to navi też nie zostało usunięte.

Nawet jakby to gm się z kolegami bawił to jednak bicie ludzi w m1 na wh/navi to lekka przesada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...