Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium]

lemon67

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niby taka ekipa i serwer pro elo a :

P: Czy dodacie Chunjo?

O: Nie, ponieważ nie chcemy tworzyć "pustego" królestwa w którym i tak nikt nie zagra.

-wiec brawo doświadczenia :x ludzie ze slabszym laczem wybieraja zazwyczaj chunjo,po za tym nie wiem w czym to przeszkadza,ale no coż nie ja o tym decyduje :-)
Powodzenia na starcie,osobiscie nie zawitam i poprawcie ortografie-strasznie razi w oczy WIERZA ORKÓW w pytania&odpowiedzi

pozzzdrawiam 

Opublikowano

Serwer na miesiąc góra dwa, potem administracja oleje serwer, tak jak zrobiła to z każdym poprzednim.

Rozpierdalająca jest tylko głupota graczy, którzy brną w to samo gówno xD

Opublikowano

Rozpierdalająca jest tylko głupota graczy, którzy brną w to samo g****o xD

Gracze moriesa to ludzie, za których w życiu decyzję podejmują rodzice, w grze natomiast youtuberzy. Naprawdę ciekawi mnie to, czy przy wyborze współmałżonka będą również liczyć na pomoc osób trzecich.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jestem niedzielnym graczem metina, a przeglądając obecne serwery po prostu mi niedobrze.

Grałem od PL'a aż do mnóstwa serwerów prywatnych, głównie medium/hardy.

Takie serwery powinny cechować się dobrą atmosferą/klimatem, aktywną administracją, zapleczem technicznym (autorskie rozwiązania etc.).

Tutaj, sądząc po prezentacji, występuje jedynie zakłamanie administracji (tak, czytając ten temat natrafiłem chyba 10x na tą gorącą dygresję) i wiele oszustw.

Klimatu czy atmosfery na serwerze nawet nie sprawdzam, zero nowości, a raczej uboga wersja PL'a (bo przy tym to właśnie PL jest lepszy).

Zastanawiam się kiedy ktoś spróbuje zrobić (a raczej osiągnąć) coś lepszego od WoM2, bo póki co ręce opadają.

Pozdrawiam.

­

Opublikowano

Z ciekawości, pobiorę i ocenię.

Jeszcze 17 min, mam nadzieje że się czekanie opłaci ;p

Opublikowano

Mam dziwny problem, wczoraj ucieszony dropłem aure no i czytam tą księge a tu księga weszła ale skill M1 mowie co jest, potem dowiedzialem sie ze 3ku trzeba wiec wtf? :) 

Opublikowano

Mam dziwny problem, wczoraj ucieszony dropłem aure no i czytam tą księge a tu księga weszła ale skill M1 mowie co jest, potem dowiedzialem sie ze 3ku trzeba wiec wtf? :)

30 ku do G

Opublikowano

Pograłem już trochę na tym serwerze powiem tak:

1. Misje all z PL ciekawe nagrody lecz np nie da się wykonać misji z metkiem Cierpienia Bug, nie da się wykonać misji w lochu (nie da się do niego wejść) Anty exp działa jak ostatnie gówno po robieniu misji i tak wbija po kilka lwl, Ogl exp do 40 lwl jest mega szybki jakbym grał na easy,

2. Pc procek 4x3.4ghz 8gb ram ddr3 dysk ssd 120gb/ hdd 1TB Karta 1GB DDR5 do tego światłowód 100mb a z konia jak wchodzę i shodze to trwa to z 10s + do tego crashuje, 

3. Nie polecam syf gomora i samora 

Opublikowano

Sklep PO:

200 Pelerynek za 500 PO, no bo co z tego, że jest nieskończona na start. PD na godzinę kosztuje mniej niż 1 Medal, wtf?

W sumie nawet nie wiem czemu znowu wszedłem na ten serwer.

Opublikowano

Nie polecam, wczoraj w 2 godzinki wbiłem 75. Nic w tym dziwnego gdyby nie fakt, że wbiłem go na wh i specjalnie się z nim nie kryłem... Z ciekawości chciałem sprawdzić czy administracja robi z tym cokolwiek ale jak widać nie bardzo. Wg mnie powinien ich zainteresować fakt, że topowe postacie wbijają poziom dość szybko (wczoraj postać była top 8, dziś jest top 35). Uważam że serwer nie ma przyszłości i jest na góra tydzień. 

Pozdrawiam ;p

Opublikowano

Wyparowali :D Nie polecam serwera. Nawet forum nie macie :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wyparowali :D Nie polecam serwera. Nawet forum nie macie :)

Ważne ze IS jest xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ważne ze IS jest xD

Misji to nawalone jak na rynku w Krakowie po przelocie stada gołębi, już pomijając że nie wszystkie da się zrobić. Bugów masa. Kopiuj wklej, w czystej postaci. Nic nie jest tu ani przemyślane, ani zrobione dobrze, żeby miało to chociaż zalążki jakiejś normalnej grywalności - po prostu wrypane na żywca byle ile, byle tylko. 

Brak pojęcia. Na szczęście serwer wyladował w koszu, bo za tydzień już go nie będzie. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Misji to nawalone jak na rynku w Krakowie po przelocie stada gołębi, już pomijając że nie wszystkie da się zrobić. Bugów masa. Kopiuj wklej, w czystej postaci. Nic nie jest tu ani przemyślane, ani zrobione dobrze, żeby miało to chociaż zalążki jakiejś normalnej grywalności - po prostu wrypane na żywca byle ile, byle tylko. 

Brak pojęcia. Na szczęście serwer wyladował w koszu, bo za tydzień już go nie będzie. 

No co ty, przecież dedyk jest opłacony na pól roku :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Wiadome, że serwer pod hajs. Małysz i Surek na pewno z tym serwerem nic nie mają wspólnego wcaleeee. 

Tak samo jak Surek wmawiał, że na Laneris S1 był tylko Technikiem, a wyszło że HA. ;)

Ile online?

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...