Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co robić? Gdy daje start na bocie zaczyna atakowac i po 2 sek się wyłącza razem z grą???

Gdy klikam "start" na bocie zaczyna atakowac i po 2sec wyłącza się razem z grą. Co robic???

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zauwazylem problem z biciem mobow, gdy bot uzyje skila obszarowego przy 2 mobach to tego ktory nie jest atakowany przez postac/bota zostanie zignorowana ;o. Wczesniej tak nie bylo.

Opublikowano

@MistrzMaster, mógłbyś mi pomóc z edytowaniem twojego multiclienta pod prywatny serwer OpenNos? Próbowałem co nieco w hex editorze a mianowicie nadpisałem ip oraz port(nie jestem pewny czy to był port ale jedyne w pliku co znalazłem z 4001) i niestety nie chce mnie połączyć z serwerami

Opublikowano (edytowane)

@MistrzMaster wiresharkiem to co najwyżej umiem komuś ip na omegle zobaczyć ale dzięki za tipy. pobawię się

mam już wszystko ale jak się okazało nie wiem jak edytować port. masz jakieś wskazówki?

Edytowane przez KKim Ir Sen
Opublikowano

Bot działa, wystarczy użyć client.exe(Multinos.exe) z folderu z botem do odpalenia rozgrywki, powinien się sam skopiować do folderu z grą(o ile wskazałeś dobrą ścieżke) i mieć nazwe Multinos.exe

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Witam serdecznie nie mam pojęcia co jak i gdzie zainstalować, jaki folder przerzucić gdzie dokładnie jak to odpalić i tak dalej. Bardzo bym prosił o pomoc POZDRAWIAM

Opublikowano

Up
pobierasz , wypakowujesz , odpalasz nostale , włączasz Manager.exe z Admina , wybierasz ( na początku jest wybranie nostaleX.dat , masz w folderze z grą) proces i grasz

Nie działa na opennos bo offa gre

Opublikowano

Witam, gdy odpalam manager.exe i już po wybraniu folderu, kilkam start wywala grę. Gdy odpalam client.exe z tego drugiego folderu wywala błąd "EWDL.EWS." że nie znaleziono tego, co robić?

Witam, gdy odpalam manager.exe i już po wybraniu folderu, kilkam start wywala grę. Gdy odpalam client.exe z tego drugiego folderu wywala błąd "EWDL.EWS." że nie znaleziono tego, co robić?

Opublikowano

Skopiować client.exe do folderu z grą, i zmienić jego nazwe np na MultiNos.exe. Jeśli odpalasz manager.exe z prawami administratora, to client.exe powinien się automatycznie skopiować do folderu z grą, i zmienić nazwę na MultiNos.exe.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Witam gdy próbuje injectować bota wywala mi nie błąd nie wysyłaj nostalex.dat co zrobić?

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego jak wchodzę w link pobierania pokazuje że plik usunięty? Tak samo z tym wideo pisze że jest prywatne i nie da sie odtworzyć.

Edytowane przez kutagonga