Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Warlos może byś dodał np opcje że gdy się pojawia GM Pod daje jakiś sygnał dźwiekowy albo windows aktiv cokolwiek takiego będzie przydatne. Albo też np gdy ktos wejdzie w twoj zasieg załóżmy 5 komórek tez sie by przydalo

Opublikowano

Działa na XP ?

Nie wiemy. Chyba nie, ale spróbować zawsze można.

Opublikowano

Jest jakaś opcja, by pet/towarzysz chodził i bocił razem z postacią? Jak bot się włącza one stoją w miejscu.

Opublikowano

Witam

Włączam bota z uprawnieniami administratora, wszystko działa dopóki nie klikam start, wtedy wyskakuje komunikat DLL loaded have fun czy coś takiego ale odrazu wywala nostale'a (program nostalex.dat przestał działać.) Prosiłbym o pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Piszę, ponieważ mam problem z korzystaniem z bota.

Wszystko było okej , bota polecam jak najbardziej , bo jest wyśmienity ale przejdźmy do rzeczy :D

Po aktualizacji (akt6) bot przestał działać , a jeszcze wczoraj (przed aktualizacją) działał :)

Problem dotyczy tego , że gdy już mam włączone NosTale i odpalam bota , pojawia się komunikat, że Nostale.exe przestał działać.

Następnie wyłącza sie nostale :c

Byłbym wdzięczny za rozwiązanie tego problemu , bo ten bot jest naprawdę zajebi**y ! :D

Z góry dzięki za pomoc :D

Opublikowano (edytowane)

wracam do tematu. Bot bardzo mi się podobał ale po nowym patchu przestał działac. Chodzi mi o to ze jak już w menagrzerze wybieram nostale i ładuje wyskakuje mi bład, że Nostale przestał działać i się wyłacza. Nie wiem czym to jest spowodowane ale czy jest opcja na jakiś update nosbota aby to naprawic ?

wracam do tematu. Bot bardzo mi się podobał ale po nowym patchu przestał działac. Chodzi mi o to ze jak już w menagrzerze wybieram nostale i ładuje wyskakuje mi bład, że Nostale przestał działać i się wyłacza. Nie wiem czym to jest spowodowane ale czy jest opcja na jakiś update nosbota aby to naprawic ? 

.Edit Ok czekam na update :D

.Edit 2. Chciałbym pochwalić autora tego bo widze że wiele osób go niedocenia. Hack jest Zaje****

Edytowane przez LikeOzzy
Opublikowano (edytowane)

Jest juz aktualizacja? xD

edit// Wyczytalem na innym forum, że update będzie dopiero w poniedziałek, szkoda trochę ale co zrobić. ; )))

Edytowane przez xBuufff91
Opublikowano (edytowane)

Mam problem mianowicie zaznaczam odpowiednie opcje i wybieram umiejetnosci ale kiedy już odpalam nie atakuje mi

Edit . Ok już naprawiłem

Edytowane przez LikeOzzy