Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to naprawić ? o Co chodzi ?

file:///C:/Users/kubis/Desktop/Bez%C2%A0tytu%C5%82u.png

"Can`t inject the NosBota.dll to your process, are you sure that you opened injector as administrator ? Also check the NosBota.dll in actuall folder If all is fine just try with another injector "

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kocham Cię! Znalazłem tyle zastosowań dla tego bota <3 Jest naprawdę świetny, jeżeli to ty go wykonałeś to naprawdę gratuluję umiejętności :) Serdecznie pozdrawiam :D

Edytowane przez MrMisiek121
Opublikowano

Chciałbym jeszcze napisać komentarz dla wszystkich którym coś nie działa. Po 1. ODPAL PLIK "MANAGER" JAKO ADMINISTRATOR (ppm --> uruchom jako administrator) bo inaczej nie zadziała 2. Wszystkie opcje testowałem i działają bardzo dobrze, jeżeli coś nie działa spróbuj użyć tego w inny sposób/zrestartuj bota (czasami niektóre funkcje się "zacinają", np. postać nie odpala buffów, wystarczy zrestartować bota)

Opublikowano (edytowane)

Witam mam niewielki problem poniewaz gdy chce odpalic bota wyskakuje mi cos takiego jak widac na screnie, odinstalowalem kilka razy ale nadal nic nie wiem co dalej robic

post-1227762-0-58156600-1462367082.png

Edytowane przez mojakuleczka12
Opublikowano

Need help bo zobaczyłem teraz że nie można chodzić z petami na bocie :(.

Albo po prostu tylko u mnie się nie da?

Opublikowano

Mam problem, ustawiam bota, daje moby na whitelist, wszystko cacy, ale postać zbliża się do mobów, stoi obok nich i nie atakuje. Ktoś wie o co może chodzić?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Witam bot super jednak nie działa mi odpalenie np drugiego nostale poprzez bota czy jest na to jakaś rada bot działa ale pojedyńczo w poprzednich wersjach działał większej ilości  :/ jak Tu expić wr :/ 

Opublikowano

Mam problem, ustawiam bota, daje moby na whitelist, wszystko cacy, ale postać zbliża się do mobów, stoi obok nich i nie atakuje. Ktoś wie o co może chodzić?

Prawdopodobnie jak masz zakładke skill>attack to 

Auto atak ma cast time 0

Musialbyś w tym wypadku looknąc czas działania auto ataku i wpisać w cast time

Opublikowano

Pewnie jest jakiś wirus/keylogger (nie chce mi się sprawdzić) ale na 75%

Po tych wszystkich błędach wyskakującym userom

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano (edytowane)

Btw Mistrzu pomożesz?

Bo jak odpalam to po czasie postać mi się blokuje, stoi przed ścianą zamiast inną drogą iść xD

#Edit.

I po czasie zaczyna mi gubić piórka i te itemy które nie mam zaznaczone

W sensie nie zbiera ich czasem

#Edit 2.

Po czasie także przestaje odpalać buffy xD

Edytowane przez Smerfuseke
Opublikowano

@up

Zgaduje ze bocisz w shanerze i ci sie blokuje o sciane,bo przez sciane (wedlug bota) ma krotsza droge, zrob tak:

wyznacz mu po prostu droge i zmniejsz w atakowaniu i podneoszeniu scan radius do max 10, powinno zadzialac

Opublikowano

Wyskakuje okno Multiclienta lecz co kolwiek wpisze wyskakuje error a na nim jest napisane iż nie posiadam aktualnej wersji klienta :(