Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest około 200 + graczy :) WeeZy piszę,że 600 + ale to kłamstwo :)

weezy to takie same gówno jak crime i nukey

za hajs to Ci nawet tak odbyt wypoleruje że nie będziesz chciał robić kupy żeby nie pobrudzić

@topic

na dziś była zapowiedziana przerwa. Jak długo ona potrwa godzine / dwie? czy off 4ever po tym incydencie z rozdawaniem itemsów?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

za hajs to Ci nawet tak odbyt wypoleruje że nie będziesz chciał robić kupy żeby nie pobrudzić

@topic

na dziś była zapowiedziana przerwa. Jak długo ona potrwa godzine / dwie? czy off 4ever po tym incydencie z rozdawaniem itemsów?

nie bylo na dzis zapowiedzianej przerwy;p

to moj 3 serwer i zaden nie padl od tak wiec bedzie stal sobie ile ja bede chcial^^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

to moj 3 serwer i zaden nie padl od tak wiec bedzie stal sobie ile ja bede chcial^^

Tylko go zamykałeś jak sakwę zapełniłeś albo stawał się niegrywalny przez syf i przekręty ;) Więc jak za 2- 3 dni zostanie ci 20 osób i tak go zamkniesz i tak ;) Więc nie broń się już głupio i bezsensownie , tylko wracaj do książek z Nukeyem, bo i tak nic ci to kompletnie nie da :) 

Serwer się sprzedał, jak itemy z Navi. Można już mówić iż jest off. Mafia przekrętów na scenie metka robi się coraz większa. 

Nie polecam ;) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

będziesz zatrzymywał graczy itemami z navicatu?

to Twój 3 serwer i mam nadzieję że ostatni

@Crime.

''do tej pory trzyma się bardzo dobrze'' - chyba TRZYMAŁ się dopóki nie wyszły na jaw Wasze przekręty

nie masz sobie nic do zarzucenia? czyli zwalasz całą wine na swojego przyjaciela Nukeya? oj Ty fałszywcu..

Ty i Srukej razem siedzicie w tym gównie i nie kłam mnie że jest inaczej bo i tak w to nie uwierzę

stype zapowiadałem 5 dni temu ale w kostnicy nie było miejsca ponieważ Polski rynek MT2 jest zapełniony wrakami dlatego są opóźnienia xD

@WeeZy`

Szamanka Smok być winna temu incydentowi. Ja mieć czyste ręce :sex:

the end

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tylko go zamykałeś jak sakwę zapełniłeś albo stawał się niegrywalny przez syf i przekręty ;) Więc jak za 2- 3 dni zostanie ci 20 osób i tak go zamkniesz i tak ;) Więc nie broń się już głupio i bezsensownie , tylko wracaj do książek z Nukeyem, bo i tak nic ci to kompletnie nie da :)

Serwer się sprzedał, jak itemy z Navi. Można już mówić iż jest off. Mafia przekrętów na scenie metka robi się coraz większa. 

Nie polecam ;)

Nie? Po co szczekasz jak nie znasz sytuacji?

Z beviara było 300zł (tak, 300 gdzie przeciętny serwer potrafi jeszcze więcej w dzień zarobić) i poszło to do sponsora za reklamę.

Castios (V1) - z niego nic nie otrzymałem (między innymi przez to serwer został WYŁĄCZONY), mimo że serwer trzymał się dobrze, a nawet bardzo dobrze przez 3 miesiące, i nadszedł czas wrócić do sponsora beviara (kretovskiego) gdzie aktualnie stoję, więc na następny raz zapytaj o sytuację a nie szczekasz na prawo i lewo, jakbym chciał zgarnąć więcej hajsu to sprzedawałbym ekwipunek 200 lv w grze, a nawet na to nie mam czasu.

Wiesz gdzie mam Twoje nie polecam? Bardzo głęboko.

@`Penero nie, to jest przed ostatni, i nie twoja w tym rola ile ja serwerów będę mieć bo sobie nic do zarzucenia nie mam, zajmij się lepiej innymi serwerami bo padnięcie serwera przewidywałeś mi 5 dni temu i dziwne, do tej pory trzyma się bardzo dobrze.

Opublikowano

Sam administrator mówił,że Oni zapłacili mu,żeby tak pisał hahahha :D

Jesteś jakiś chory umysłowo?

Nie wiem po c**j pierdolisz farmazon skoro mam informacje z 1 ręki od kreta (sponora) a nie od imagusa także wypierdalando ode mnie 

@topic

wypierdalaj bananowcu ci powiedzialem

idź się psie reklamować ze swoim http://screenshooter.net/101735196/kaayakezjebanym fb ;)

jak czujesz si,ę z tym ze zgłosiłem twój za spam? takze radze w*********c ode mnie bo kolejne proby spamu zaowocuja zablokowanie twojego marnego fb ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Chciałem zagrać ale te wszystkie opinię o Administracji...

Tu już nawet o administrację nie chodzi.

Grałem sobie ze 3-4h i ten serwer jest nudny jak skurwysyn. Expisz sobie spoko do 61 lvla w v1. Potem c***a tam leci (na 60lvlu za spota wleciał lvl a na 61 już po 5% xD), więc chciałem iść do v2 (na każdym serwie ono jest) a tutaj nie ma v2 ciekawe czemu xD  

I musisz się meczyć z 1h bez PDka w red lesie by dobić ten 75.  Potem sobie katujesz kolejną godzinę by wbić 85 i tak dalej XDDD

Już nie wspomnę o misjach, które polegają na zabijaniu x mobów i dostaniesz nagrodę. Gracze? Liczyłem ile po południu jest wiadomości na globalnym czacie i naliczyłem 20 wiadomości na minute :v 

Totalnie nie polecam. Kwestia paru dni jak się zawiną. Zresztą to samo stanie się z MPCforum bo tamci też nie są święci i sam serwer dno.

Opublikowano

Tu już nawet o administrację nie chodzi.

Grałem sobie ze 3-4h i ten serwer jest nudny jak skurwysyn. Expisz sobie spoko do 61 lvla w v1. Potem c***a tam leci (na 60lvlu za spota wleciał lvl a na 61 już po 5% xD), więc chciałem iść do v2 (na każdym serwie ono jest) a tutaj nie ma v2 ciekawe czemu xD

I musisz się meczyć z 1h bez PDka w red lesie by dobić ten 75.  Potem sobie katujesz kolejną godzinę by wbić 85 i tak dalej XDDD

Już nie wspomnę o misjach, które polegają na zabijaniu x mobów i dostaniesz nagrodę. Gracze? Liczyłem ile po południu jest wiadomości na globalnym czacie i naliczyłem 20 wiadomości na minute :v

Totalnie nie polecam. Kwestia paru dni jak się zawiną. Zresztą to samo stanie się z MPCforum bo tamci też nie są święci i sam serwer dno.

Serwer jest dla Ciebie za trudny bo wszystkiego nie osiągniesz w jeden dzień? Masz wiele serwerów do wyboru, trzeba było trafić w swój gust a nie potem płakać że nie potrafisz wbić 100 poziomu.

Opublikowano

3? Slyszałem o 2, tzn o 1, bo #rework, hehe. Nie padł? Padł, reaktywacja i znów pada, reaktywacja Ci nie pomogła.

Opublikowano

3? Slyszałem o 2, tzn o 1, bo #rework, hehe. Nie padł? Padł, reaktywacja i znów pada, reaktywacja Ci nie pomogła.

O czym Ty gadasz? Wiem lepiej ile miałem serwerów, rework pada? Chyba tylko w Twojej wyobraźni bo jeszcze daleko do ujrzenia "serwer został wyłączony", także skończ te swoje śmieszne bajeczki i wracaj do swojego syfu.

Opublikowano

Poczekam aż uspokoicie się po tych pseudo screenach i znowu wykupie reklamę.  :v

I co znowu dostanę bana? 

Założę nowe konto wbije 175 lvl + zrobię eq i ban ? 

Opublikowano

Serwera nie polecam (zresztą jak chyba każdy zdrowo myślący człowiek)

Napisałbym, że przez administracje, ale ciężko określić takim mianem osoby do których ten serw należy.

Opublikowano

Napisałbym, że przez administracje, ale ciężko określić takim mianem osoby do których ten serw należy.

Crime i Nukey 

Opublikowano

Crime i Nukey 

Są to zera sceny Mt2 itd ale nie rozumiem twojego spamu w tym temacie dalej :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Są to zera sceny Mt2 itd ale nie rozumiem twojego spamu w tym temacie dalej :D

Patrz jak mi smutno.  :((

Serwer należy do mnie. 

Opublikowano

Nie polecam przez te przekręty,administracje (jesli moge ich tak nazwać) 

'' To mój serwer, mogę Cię zbanować nawet za samo wejście [...]. ''

'' lol, wskaż mi serwer na którym nie ma przekrętów. '' 

Co to za gówno  ?XDD Crime,zamknij ten syf bo sie tylko osmieszacie 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie polecam przez te przekręty,administracje (jesli moge ich tak nazwać) 

'' To mój serwer, mogę Cię zbanować nawet za samo wejście [...]. ''

'' lol, wskaż mi serwer na którym nie ma przekrętów. '' 

Co to za gówno  ?XDD Crime,zamknij ten syf bo sie tylko osmieszacie 

Zamknąć to ty możesz twarz bzbku.  :ok:

Opublikowano

Zamknąć to ty możesz twarz bzbku.  :ok:

A ty nogi zamknij bo ciagle rozchylone

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...