Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Crime.

Nie obchodzą mnie Twoje zdjęcia bo nie jest sztuką to podrobić. Chodzi o sam fakt, że zaczęły się przekręty które miały miejsce już na innych Waszych serwerach, typu faworyzacja innych graczy, rozdawanie przedmiotów i ich okłamywanie.

"Strona aktualizuje się z dużym opóźnieniem" -> A ja mam złotego słonia na złotym łańcuchu w pokoju, nie wiem kogo chcesz zrobić w kija. Najwidoczniej nie wiesz jak działa baza danych, ona aktualizuje się od razu, a skrypty pobierają rekordy w czasie rzeczywistym, a nie opóźnionym (Nie mówię tu o odczytywaniu ilość graczy online bo tak powinno być - Co 10 minut)

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Crime.

Nie obchodzą mnie Twoje zdjęcia bo nie jest sztuką to podrobić. Chodzi o sam fakt, że zaczęły się przekręty które miały miejsce już na innych Waszych serwerach, typu faworyzacja innych graczy, rozdawanie przedmiotów i ich okłamywanie.

"Strona aktualizuje się z dużym opóźnieniem" -> A ja mam złotego słonia na złotym łańcuchu w pokoju, nie wiem kogo chcesz zrobić w kija. Najwidoczniej nie wiesz jak działa baza danych, ona aktualizuje się od razu, a skrypty pobierają rekordy w czasie rzeczywistym, a nie opóźnionym (Nie mówię tu o odczytywaniu ilość graczy online bo tak powinno być - Co 10 minut)

Łaaaaaaaał, rozwal mi serwer mistrzu skoro takie sztuczki potrafisz, cya.

>nie obchodzą go zdjęcia 

>przekręty na serwera

>ma złotego słonia

>nie wie kogo chce zrobić w kija

>najwidoczniej nie wiem jak działa baza danych

>nie mówi o odczytywaniu graczy

>mpc2k15

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Łaaaaaaaał, rozwal mi serwer mistrzu skoro takie sztuczki potrafisz, cya.

Umiem, ale po co marnować czas na takie coś jak Wy? Wystarczy pokazać ludziom co robicie, jak się zachowujecie, ile macie lat i jak bardzo żenujący jesteście i sami odejdą bez zbędnych dosów, ddosów :)

Opublikowano

Umiem, ale po co marnować czas na takie coś jak Wy? Wystarczy pokazać ludziom co robicie, jak się zachowujecie, ile macie lat i jak bardzo żenujący jesteście i sami odejdą bez zbędnych dosów, ddosów :)

skisłem bardzo mocno człowieku nie pogrążaj się bardziej xdx

Pomocnik
Opublikowano

>brak v2

>castios 2k15

krajm dodacie zakup marmurkow w panelu bocznym/pierscieniu plz no i zmien tą czcionke oczy bolą

Opublikowano

@Crime.

Rozumiem Crime. że nie wiesz co odpisać, że mówię prawdę, ale.. nie musisz pokazywać swoich nawyków z gimnazjum..

Widocznie nie dojrzałeś do normalnej rozmowy dwóch osób. Ja się nie mam w czym pogrążać tylko piszę ludziom co tutaj zastaną.

• Brak zainteresowania serwerem po kilku dniach
  • Obrazy na TeamSpeak3
  • Obrazy w grze
  • Brak kultury jak i zachowania się przez administracje
  • Faworyzacja graczy, dzielenie ich na lepszych, gorszych, znajomych z podwórka
  • Rozdawanie ekwipunku przez administracje (Szczególnie Nukey jak ma prawa do tego)
  • Oczernianie każdego kto im powie ciut prawdy o nich

Kończę z Tobą tą bezsensowną dyskusje :)

Opublikowano

To samo tyczy sie Ciebie latałeś po moich Fp i sie reklamowałeś, stary zanim zaczniesz kogoś osadzać zacznij od siebie... Egoizm i cebulastwo. Nie pozdrawiam.

Co do serwera moge polecić ;)

pisałem Ci na pw baranie.. trzymaj się faktów, a nie swojego jebniętego widzimisię :)

@topic

obecnie na serwerze jest max 100-150 online xD widzę że zabrali licznik ze strony bo sama liczba online odstrasza, a jak się spojrzy na team to już w ogóle nie ma o czym gadać :)

nie polecam po raz enty bo Crime jest pierdolnięty xD XD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Crime

Nukey

Skąd drop broni 75 lv i czy te z misji niektóre przedmioty, bez czasu, mają jednak limit czasowy, czy nie?

Opublikowano

pisałem Ci na pw baranie.. trzymaj się faktów, a nie swojego jebniętego widzimisię :)

@topic

obecnie na serwerze jest max 100-150 online xD widzę że zabrali licznik ze strony bo sama liczba online odstrasza, a jak się spojrzy na team to już w ogóle nie ma o czym gadać :)

nie polecam po raz enty bo Crime jest pierdolnięty xD xD

Nie tyle co pierdolnięty, a nie dojrzały do rozmowy z drugim człowiekiem, nie umie myśleć, nie jest przystosowany do rozmowy z innymi osobami niżeli tymi ze swojego podwórka. Szkoda mówić.. postaci niby 603, a graczy 602 było.. to jest zastanawiające bo nigdy nie jest liczba online adekwatna do tej ile jest postaci w bazie danych, śmiech na sali po prostu śmiech co ten człowiek wyrabia.

Opublikowano

...

@topic

Crime, pisałeś, że w tydzień wbiję max lv, ale zależnie z jakim is, mi chodzi wgl, bez is, czysta gra?

Ogólnie, polecam serwer fajnie się gra xD

Opublikowano

Nie tyle co pierdolnięty, a nie dojrzały do rozmowy z drugim człowiekiem, nie umie myśleć, nie jest przystosowany do rozmowy z innymi osobami niżeli tymi ze swojego podwórka. Szkoda mówić.. postaci niby 603, a graczy 602 było.. to jest zastanawiające bo nigdy nie jest liczba online adekwatna do tej ile jest postaci w bazie danych, śmiech na sali po prostu śmiech co ten człowiek wyrabia.

15 minut po starcie na stronie było ~160 postaci, a @<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngNukey pisze że w grze jest 600 online :)

ogólnie nie ma o czym rozmawiać.. daje Wam max 2 dni i R.I.P

to był ostatni mój post w tym temacie

@down

pisałem Wam jeszcze w zapowiedzi tego szitu że po upadku tego serwera Crime aka Imagus i Nukey będą zmieszani z błotem przez hejterów

teraz obydwoje awansowali do ligi Asfena :)

@Weorsik

nie wkręcaj mnie że nie było licznika bo był licznik ale go ukradli :)

lubię się powtarzać więc mówię po raz kolejny

w poniedziałek stypa

@Sky

rozjebałeś mnie tym postem xD ale to prawda

na yt dopiero stworzyłem kanał

c.d.n. :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Juz przerwa z powodu bledow,admin nie pomogl nikomu - nie odpowiedzial na zadne pytanie.Ludzie chcieli zglosic buga,0 odpowiedzi.Nie polecam.

Opublikowano

@damian990

@`Penero

• Brak zainteresowania serwerem po kilku dniach
  • Obrazy na TeamSpeak3
  • Obrazy w grze
  • Brak kultury jak i zachowania się przez administracje
  • Faworyzacja graczy, dzielenie ich na lepszych, gorszych, znajomych z podwórka
  • Rozdawanie ekwipunku przez administracje (Szczególnie Nukey jak ma prawa do tego)
  • Oczernianie każdego kto im powie ciut prawdy o nich

Wiesz u nich tabelka player odświeża się co 10 minut.. czyli.. założysz postać i nie możesz na nią wejść.. bo jej jeszcze nie ma w bazie i musisz czekać ~10 minut!

Opublikowano

@topic

nie polecam po raz enty bo Crime jest pierdolnięty xD xD

Pierdolnij się w swój rudy dzban. Wejdź na serwer i zobacz ile gra graczy, można stwierdzić po M1 i expowiskach. Licznika na stronie nie było od początku, ale jesteś idiotą i tego nie zauważyłeś.

Popatrz na siebie, potem oceniaj, że ktoś jest pierdolnięty, elo.

skad chakry?

Pomocnik
Opublikowano

Pierdolnij się w swój rudy dzban. Wejdź na serwer i zobacz ile gra graczy, można stwierdzić po M1 i expowiskach. Licznika na stronie nie było od początku, ale jesteś idiotą i tego nie zauważyłeś.

Popatrz na siebie, potem oceniaj, że ktoś jest pierdolnięty, elo.

skad chakry?

Panie on mówil ze zalozy kanal na jutube a z zarobionych piniendzy zrobi z*******y serwer jakiego jeszcze nie było xD (na jego fanpejdzu) nie bronie nukeya bo jesli ma dostep do navi to eq sie rozejdzie w 100 %, bossy w av2/dt

Opublikowano

Szybka przerwa techniczna;

1. Dodano możliwość wymiany Symboli Zwierząt u Stajennego na Wierzchowca. (bonusy takie jak mają te z is)

2. Dodano informacje o Level Upie od 135 poziomu.

3. Poprawiono drop yang w atlantydach.

+

Będzie jeszcze jedna o 1 w nocy.

Pozdrawiam, Crime

Jeżeli komuś brakuje informacji, zapraszam na teamspeaka/forum.. przed chwilą siedziałem godzinę i odpowiadałem na pytania, wystarczy poke/pw..

Nie oczekujcie odpowiedzi w grze, większość wiadomości jest "elo gm". ;)

Opublikowano

na starcie mogę powiedzieć strasznie bugi bolą jak i też zlagowany serwer... Ciekawi mnie na jakim ścierwie to stawaliście i jaki net :)

Pomocnik
Opublikowano

na starcie mogę powiedzieć strasznie bugi bolą jak i też zlagowany serwer... Ciekawi mnie na jakim ścierwie to stawaliście i jaki net :)

Jakie bugi ?

Jakie k***a lagi XDDDDD nikt nie ma lagów tylko Ty

Opublikowano

To chyba serwery pomyliłeś...

Opublikowano

HalnyNS WH !!! Proszę o bana ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Lol, to już? A no tak, kurde, a miała być topka. Jeżeli postacie z maxymalnym lvl będą się układały datą stworzenia, a nie długością wbijania lub kolejnością tego wymarzonego lvl up-u to może będę w top 50/100. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...