Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ts serwerowy? Bo się chyba nie doczytałem.

Jest kalendarz eventowy?

Administracja gra na prywatnych postaciach?

Bez IS'a jest się w stanie pograć, czy trzeba wywalić hajs, by coś osiągnąć?

Lecą bany za autoklikera i wulgaryzmy? (wulgi, a nie obrazy)

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@smok590 rob tą deile. :(

Moze i bym polecił ale... [Nukey]

Ten osobnik posiada IQ ziemniaka 

nie polecam ze względu na tą osobe.

src cyca? ^,^

Tak to jest source cyca, dokładniej z azurisa.

Serwer polecam

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Jest ts serwerowy? Bo się chyba nie doczytałem.

Jest kalendarz eventowy?

Administracja gra na prywatnych postaciach?

Bez IS'a jest się w stanie pograć, czy trzeba wywalić hajs, by coś osiągnąć?

Lecą bany za autoklikera i wulgaryzmy? (wulgi, a nie obrazy)

livegame.pl

na ten moment nie potrzebny

nie

tak

nie

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

jakby ktos pytal o liczbe online

http://screenshooter.net/101735196/jqolwkm

ss z ch4 troche ludu jest z 30 w m1 i na kazdym ch jest tyle bo pologalem na ch1 troche wiecej no i reszya expi

moze byc to 500 online

peace

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jak zrobisz historyka i biologa to bedzie ok, bo za kazda misje bonus staly. 

Stary, przecież testowaliśmy te DMG na becie zamkniętej i archer w porównaniu z innymi klasami to gówno, bez misji powinni być już wyrównani, przecież za misje bonusy stałe otrzymuje każdy więc co to zmieni? Archer dalej będzie gównem.

Opublikowano

Stary, przecież testowaliśmy te DMG na becie zamkniętej i archer w porównaniu z innymi klasami to gówno, bez misji powinni być już wyrównani, przecież za misje bonusy stałe otrzymuje każdy więc co to zmieni? Archer dalej będzie gównem.

No to go podrasuje. :p

Pomocnik
Opublikowano

No to go podrasuje. :P

podrasuj go no i zrób to co ci pisalem ze z daleka bije to samo co z bliska a nie że z 2 metrów bije tyle co z ręki a nawet mniej, dodaj szybka zmiane ch i zapis kont

Opublikowano

"Najmniej groźny jest ten, co najgłośniej szczeka"

Chce tym przekazać, że tak na mnie szczekałeś, na mój serwer, na to co robię, a jaka prawda jest? Taka, że masz niewiele więcej osób niżeli ja miałem na poprzednim projekcie. A szczekałeś jakbyś miał/miał zamiar mieć 2 tysiące online..

Pomocnik
Opublikowano

"Najmniej groźny jest ten, co najgłośniej szczeka"

Chce tym przekazać, że tak na mnie szczekałeś, na mój serwer, na to co robię, a jaka prawda jest? Taka, że masz niewiele więcej osób niżeli ja miałem na poprzednim projekcie. A szczekałeś jakbyś miał/miał zamiar mieć 2 tysiące online..

Tak cie kojarzę po nicku jaki ty serwer miałeś bo coś pamietam ale jednak nie do końca ;D

Tutaj w m1 są tez te ziemniaki czy co to tam było?

Dodajcie zapis lokalizacji,passów i zmiane czcionki bo nie widze a oczy bolą

@Edit wiem ale kojarze twoj nick i ze jakis serwer miales po prosut pytanie

Opublikowano

Tak cie kojarzę po nicku jaki ty serwer miałeś bo coś pamietam ale jednak nie do końca ;D

Tutaj w m1 są tez te ziemniaki czy co to tam było?

Dodajcie zapis lokalizacji,passów i zmiane czcionki bo nie widze a oczy bolą

Pomyliłeś osoby kolego, nie znam Cię, ani Ty mnie. Nie rozumiem sensu tego, że odpisałeś jak wiadomość nie była adresowana do Ciebie.

Opublikowano

A jak sytuacja z Healerem ?

Testował go Technik - Crime, coś tam go poprawiał, powinien być okej.

@Crime.

Co z SM za bete? Bo niektórzy się napracowali :)

Opublikowano

Testował go Technik - Crime, coś tam go poprawiał, powinien być okej.

@Crime.

Co z SM za bete? Bo niektórzy się napracowali :)

Jutro.

O 1 w nocy krótka przerwa techniczna. :>

Opublikowano

603 postacie, a po starcie już mieli 602 online! Na bogato imaguś, życzę Ci powodzenia bo zawistny nie jestem.

Jakbyś umiał czytać to strona aktualizuje to z duzym opoznieniem.

Opublikowano

skoro reklamujecie się w taki sposób to na c**j się w ogóle bierzecie za robienie serwerów?

banda dzieciuchów.. nie polecam! :D

88381158443565008439.png

To samo tyczy sie Ciebie latałeś po moich Fp i sie reklamowałeś, stary zanim zaczniesz kogoś osadzać zacznij od siebie... Egoizm i cebulastwo. Nie pozdrawiam.

Co do serwera moge polecić ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey kogo Ty chcesz zrobić w bambuko?

Postać zostanie zrobiona przez klienta gry, rekord zostaje dodawany do bazy danych, strona odczytuje wszystkie rekordy z tabelki player, dlaczego robisz swoich graczy w .. :) Nie wciskaj kitu, że odświeża się co 10 minut bo nikt Ci w to nie uwierzy, nie miałoby to najmniejszego sensu.

@SuReeK - Tak jak powiedziałeś, a ja napisałem wyżej "Najmniej groźny jest ten, co najgłośniej szczeka" oni uważają się za kogoś kim nie są, oczerniają inne osoby, próbują z człowieka zrobić gówno mówiąc o ich wpadkach, a osobie jacy to oni nie są, a Nukey technik roku chciał ustawić drop przedmiotów z potworów w bazie danych..

To jest żenujące, kilka niedorozwiniętych umysłowo osób uważających się za bóstwa coś czyni, czyni coś, ale im to nie wychodzi.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey kogo Ty chcesz zrobić w bambuko?

Postać zostanie zrobiona przez klienta gry, rekord zostaje dodawany do bazy danych, strona odczytuje wszystkie rekordy z tabelki player, dlaczego robisz swoich graczy w .. :) Nie wciskaj kitu, że odświeża się co 10 minut bo nikt Ci w to nie uwierzy, nie miałoby to najmniejszego sensu.

Przecież wiem lepiej ile mam online, wyjdź stąd człowieku i przy okazji przejrzyj ostatnie strony dawałem tam screena.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...