Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I taki serwer powinien być, administracja pomocna i zawsze odpisze, dużo update i poprawek [:D] Nie wiem dlaczego ludzie sie tak jarali ta shiveria wy juz stoicie z 2 tygodnie ponad a oni nawet chyba tygodnia nie dali rady [xD]

Ilu teraz jest graczy @Trobol

Polecam, polecam i zapraszam!!!!

Opublikowano

Ludzi mało, ale za to ogromne zainteresowanie ze strony administracji. Ciągłe poprawki, odpowiedzi na pytania etc. Gra się naprawdę przyjemnie. 

ta ale serwer bez shopow offline nie ma racji bytu niestety i moze bedzie te 500 online ale nie wiecej .. poki nie wprowadza ich 

Opublikowano

ta ale serwer bez shopow offline nie ma racji bytu niestety i moze bedzie te 500 online ale nie wiecej .. poki nie wprowadza ich 

Dlaczego nie ma racji bytu? Nie rozumiem. 

To nie zmienia niczego, oprócz sztucznego tłumu.

tw: jaka jest liczba online? 

Opublikowano

Jakos na plu nie ma shopow offline tak samo jak na 3/4 serwerach metin i nikt nie narzeka.

Wiec nie wiem o co sie tak srasz. Serwerek ma potencjal i wierze ze bedzie tutaj 1k online.

Opublikowano

Jakos na plu nie ma shopow offline tak samo jak na 3/4 serwerach metin i nikt nie narzeka. Wiec nie wiem o co sie tak srasz. Serwerek ma potencjal i wierze ze bedzie tutaj 1k online.

Ludzi ciągle przybywa, cieszy nas to bo od wczorajszego dnia ta liczba zmieniła się trochę, a to zawsze daje lekkiego 'kopa' dla nas :)

Od godziny 15 do godziny 20 będzie szukanie gma, o losowych porach dokładnie info będzie w grze.

0b0sxe.jpg

On już na was czeka.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Grałem kilka dni, nie polecam.   
Administracji nigdy nie ma, graczy jest niebagatela mało, aktualizacja rodzi nowe błędy, które poprawia inna aktualizacja, która ma nowsze błędy. (nieskończone koło)
Gracze rodzą do siebie nienawiść na wzajem, wiele ludzi wyrzuca EQ w miastach bo nie mają zamiaru dużej tracić czasu na tym serwerze ( zrobiłem to samo).   
Dodatkowo śmieszny błąd z yang, który pozwala pomnażać je na niezrozumiałe ilości.

Opublikowano

Administracji nigdy nie ma, graczy jest niebagatela mało, aktualizacja rodzi nowe błędy, które poprawia inna aktualizacja, która ma nowsze błędy. (nieskończone koło)

Gracze rodzą do siebie nienawiść na wzajem, wiele ludzi wyrzuca EQ w miastach bo nie mają zamiaru dużej tracić czasu na tym serwerze ( zrobiłem to samo).   

Dodatkowo śmieszny błąd z yang, który pozwala pomnażać je na niezrozumiałe ilości.

Chyba serwery Ci się pomyliły.

Zawsze jest ktoś z Administracji wystarczy przyjść ch1 - jinno to zawsze ktoś stoi.

Graczy przybywa, nie ubywa :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jedyne co tu śmieszne. to Twój post.

Od 15 do 20 szukanie gm, on już czeka na właściciela...

0b0sxe.jpg

Opublikowano

Jak tam u kogo reklama (konkrety nie zapowiedź itd tylko serie wykupione już)?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Jak tam u kogo reklama (konkrety nie zapowiedź itd tylko serie wykupione już)?

A co Ci po reklamie? Jak serwer jest dobry to znajdą się gracze. Do marketu też chodzisz tylko jak gazetkę dostaniesz?

Serwer nawet fajny, ale grałem za krótko aby wystawić ocenę. Troszke mnie odstrasza biolog i pt na dungi (mało czasu mam na grę i te dwa aspekty praktycznie uniemożliwiają mi jakikolwiek rozwój), więc muszę zrezygnować.

Opublikowano

Nie pisz pw tylko tutaj rozwiązanie dawaj, być może ktoś jeszcze ma z tym problem.

Problem taki, że kolega miał starego klienta.

A pisałem pw, żeby podał plik sysser.txt, chyba lepiej tam jak spam w temacie? A podał:

0905 15:52:06221 :: Pack index file fourcc error! pack/patch3
0905 15:52:06222 :: Pack index file fourcc error! pack/demirgame_pvpsystem
0905 15:52:06223 :: Pack index file fourcc error! pack/interface
0905 15:52:06224 :: Pack index file fourcc error! pack/patch0033
0905 15:52:06224 :: Pack index file fourcc error! pack/Grafika
0905 15:52:06226 :: Pack index file fourcc error! pack/Itemy
0905 15:52:06241 :: Pack index file fourcc error! pack/Modele
0905 15:52:06241 :: Pack index file fourcc error! pack/Dzwiek
0905 15:52:06241 :: Pack index file fourcc error! pack/Patch
0905 15:52:06242 :: Pack index file fourcc error! pack/Postacie
0905 15:52:06242 :: Pack index file fourcc error! pack/Postacie2
0905 15:52:06242 :: Pack index file fourcc error! pack/Potwory
0905 15:52:06243 :: Pack index file fourcc error! pack/Potwory2
0905 15:52:06243 :: Pack index file fourcc error! pack/Property
0905 15:52:06244 :: Pack index file fourcc error! pack/Tereny
0905 15:52:00189 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/dropitem/dropitem.mse) Error
0905 15:52:00213 :: mouseModule:155: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception

0905 15:52:00213 :: Traceback (most recent call last):

0905 15:52:00213 ::   File "mouseModule.py", line 155, in ChangeCursor

0905 15:52:00213 :: RuntimeError
0905 15:52:00213 :: : 
0905 15:52:00213 :: Cannot load image (filename: D:/Ymir Work/UI/Cursor/cursor_hvsize.sub)
0905 15:52:00213 :: 

0905 15:52:01025 :: RunMain Error

A to są błędy, bo stary klient był zabezpieczony. Trzeba pobrać nowego ze strony..

Opublikowano

A co Ci po reklamie? Jak serwer jest dobry to znajdą się gracze. Do marketu też chodzisz tylko jak gazetkę dostaniesz?

Serwer nawet fajny, ale grałem za krótko aby wystawić ocenę. Troszke mnie odstrasza biolog i pt na dungi (mało czasu mam na grę i te dwa aspekty praktycznie uniemożliwiają mi jakikolwiek rozwój), więc muszę zrezygnować.

Wystarczy, że zrobisz sobie bufkę to wejdziesz do dunga :P

A co do biologa, to jeszcze nikt na niego nie narzekał, naszym zdaniem jest dobrze - nie za szybko go zrobisz oraz nie za wolno.

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiejszej nocy odbędzie się przerwa techniczna.

Lista zmian i poprawek:

• Zapis pozycji

• Zmiana czasu respu metka mordu w dt

• Poprawa Smoczej Alchemi

• Poprawa kilku misji

• Dodanie nowych misji

• Dodanie nowych pytań do OX

• Usunięcie wejścia na baronke w m1 [wchodzi się w v2]

• Zmniejszenie abs wróżki o 20%

• Zmniejszenie hp jaj na dungeonie z pająkiem

• Kilka innych poprawek

Relacja z eventu "ZNAJDŹ GM"

Jutro o godzinie 19:00 odbędzie się event OX

Opublikowano

Dokładnie w jakich godzinach ma być ta przerwa? 

Nocne, między 2 a 3 się rozpocznie.

#edit - możliwe że o 4.

Opublikowano

Wystarczy, że zrobisz sobie bufkę to wejdziesz do dunga :P

A co do biologa, to jeszcze nikt na niego nie narzekał, naszym zdaniem jest dobrze - nie za szybko go zrobisz oraz nie za wolno.

To nie kwestia, że narzekam na biologa. Po prostu grając maks pół godziny dziennie same zęby orka będę 2 tygodnie robił;D biolog jest okej, to tylko kwestia indywidualnego dopasowania.

A buffa robić nie lubię, szkoda mi czasu na exp w pt;D

Fajnie, że prezentujecie taką aktywność jako administracja, życzę powodzenia i oby serwer się rozwinął bo zasługujecie na to.

Opublikowano

To nie kwestia, że narzekam na biologa. Po prostu grając maks pół godziny dziennie same zęby orka będę 2 tygodnie robił;D biolog jest okej, to tylko kwestia indywidualnego dopasowania.

A buffa robić nie lubię, szkoda mi czasu na exp w pt;D

Fajnie, że prezentujecie taką aktywność jako administracja, życzę powodzenia i oby serwer się rozwinął bo zasługujecie na to.

Ten serwer zasługuje jak c**j na 1k online minimum, widać co administracja tutaj robi w przeciwienstwie do innych serwerow.

Polecam, propsuje i zapraszam!!!

Opublikowano

Jak wyżej, polecam serwer! 1k graczy to minimum na co on zasługuje, administracja jest bardzo zaangażowana.

Przeważnie staram się unikać serwerów gdzie jest mało ludzi, ale ten serwer naprawdę ma potencjał.

Nie zniechęcajcie się małą ilością graczy, tylko wbijcie jak się spodoba zostańcie i polecajcie!

Pozdrawiam zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...