Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że się staracie :) Chyba zawitam ;)

Widac, ze serwerem nie zajmuja sie dzieciaki i dbaja o niego :)

Proposuje i zapraszam wszystkich bo naprawde warto - 1 miesiac i bd tutaj 1k jak nic :D

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem jeszcze kilka dni temu śmigał mi klient teraz kiedy odpalam daje rozpocznij grę nic się nie wyświetla. Dodam, że odpalam jako admin...

837371446280124127260.png
Opublikowano

Widac, ze serwerem nie zajmuja sie dzieciaki i dbaja o niego :) Proposuje i zapraszam wszystkich bo naprawde warto - 1 miesiac i bd tutaj 1k jak nic :D

To w takim razie zaczynamy :) Obyś miał rację, i oby za szybko sie nie poddali i uwierzyli w siebie i prowadzili serwer na sam szczyt! Propsy chłopaki! ;)

Opublikowano

Mam problem jeszcze kilka dni temu śmigał mi klient teraz kiedy odpalam daje rozpocznij grę nic się nie wyświetla. Dodam, że odpalam jako admin...

Zapodaj plik sysser.txt z głównego folderu gry na pw ;)

Widac, ze serwerem nie zajmuja sie dzieciaki i dbaja o niego :) Proposuje i zapraszam wszystkich bo naprawde warto - 1 miesiac i bd tutaj 1k jak nic :D

To w takim razie zaczynamy :) Obyś miał rację, i oby za szybko sie nie poddali i uwierzyli w siebie i prowadzili serwer na sam szczyt! Propsy chłopaki! ;)

Widząc takie komentarze na pewno dostajemy +10 do roboty :)

Dajemy z siebie jak najwięcej. 1 dobry serwer po co robić 1 po 2 %5E%5E.png

Taktyka po kumplu, pamiętam jak wom startował z 50 osobami gdzie 20 to była polska gildia %5E%5E.png

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Tyle co oni zrobili od startu to się w głowie nie mieści :) Jakby z takim servem wystartowali to teraz byłoby o wiele więcej graczy ale jest ich coraz więcej.

Przerwa o której się odbędzie?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Tyle co oni zrobili od startu to się w głowie nie mieści :) Jakby z takim servem wystartowali to teraz byłoby o wiele więcej graczy ale jest ich coraz więcej.

Przerwa o której się odbędzie?

Jak cię tam nie ma to po co ci to wiedzieć?

Aktualizacja, która wjedzie w godzinach nocnych/rannych 2-3 bądź 3-4 więcej info będzie 2h przed wprowadzeniem.

• Dodanie Systemu Dopalaczy,
  • Dodanie Wykręconego Dilera, potrzebnego do Systemu Dopalaczy,
  • Zmiana Ksiąg Umiejętności na instrukcje z nowymi ikonkami,
  • Dodanie dropu Odłamków Energii z metinów,
  • Dodanie dropu Dopalaczy z potworów,
  • Dodanie 2 nowych eventów - w odpowiednim momencie zostaną rozpisane, na wrzesień już jest kalendarz,
  • Dodanie nowej mapy do dungeonu Twierdza Lasu & aktywowanie go
  • Zniesienie limitu speed ataku, poruszania się i innych drobnostek,
  • Dodanie 5 misji na poziomy 45-55 oraz 5 misji na poziomy 55-65,
  • Zwierzak nie powinien się już odwoływać przy teleportacji etc,
  • Poprawa mapy Dolina Orków
  • Poprawa Groty Wygnańców poz. 1 (exp)
  • Zmniejszenie wymaganych Odłamków Energi do ulepszania pasów o połowę
  • Poprawa ulepszania poziomu kamienia w Smoczej Alchemii
  • Przyśpieszenie respu wszystkich potworów o 50%
Tyle co mi przyjdzie na rachunku za prąd to nigdy nie przyszło xD

Jak sytuacyjnie będzie bdb zacznę robić sklepy offlajn.

Mamy kilka propozycji, które mogą zostać zrealizowane.

Dokładnie, to chcielibyśmy poznać wasze zdanie jako graczy.

Poniżej zamieszczam temat do dyskusji na naszym forum.

http://forum.atharia.pl/topic/451-dyskusja-na-temat-kilku-rzeczy-kt%C3%B3re-mog%C5%82y-by-zosta%C4%87-wprowadzone/

Opublikowano

Stawiam 4pak dla Majkela za podejście i szybką reakcje na mpc, naprawdę bardziej zaangażowanej osoby nie spotkałem odkąd gram w metina (2007r) i privach (2008-09) do teraz. Szacunek gościu.

Zapraszam na serwer jak najbardziej, ludzi coraz więcej!

Co do tych sklepów online, właśnie miałem dawać tą propozycje rano, ludzie zobaczą nawet foto z m1 dużej ilości shopów to zaczną się schodzić.

Polecam!

Pozdrawiam

ADVSWVG

Opublikowano

Dodaj możliwość dodawania PD, Rękawic, Autopot, Dopalaczy oraz Ksiąg lidera do tobołku.

Druga sprawa to żeby dało się ubrać dajmy lizak i naszyjnik z IS na raz przy czym wierzchowiec w osobnym slocie.

Nie wiem czy tylko mi się zdaje ale jak mamy za dużo % expa leci już bez zmian. Mam lwa oraz pierścień na expa w dodatku pd 30min z dropu na górze, pd 30min ubrany oraz książka lidera koło 20% z spota, bez obu Pd również 20% :/

Opublikowano

Szkoda tylko, że dopalacze się nie łączą są po 3 rodzaje z dropu i nie stakują się dobrze, ale to nic.

Co do pana up, PD rękawica itp powinny być jak najbardziej na shopy!

Aha i czcionka dalej mi nie działa nie mogę jej zmienić na dużą, aczkolwiek poradziłem sobie z tym problem i się przerzuciłem z 42 calowego ekranu na 17 calowy monitor, czego nie robiłem od około 10-15 serwerów wcześniej, tak to komplement dla Atharii :D

edit

dobrze byłoby dodać płatność paysafecardami :D

Opublikowano

Dodaj możliwość dodawania PD, Rękawic, Autopot, Dopalaczy oraz Ksiąg lidera do tobołku.

Druga sprawa to żeby dało się ubrać dajmy lizak i naszyjnik z IS na raz przy czym wierzchowiec w osobnym slocie.

Nie wiem czy tylko mi się zdaje ale jak mamy za dużo % expa leci już bez zmian. Mam lwa oraz pierścień na expa w dodatku pd 30min z dropu na górze, pd 30min ubrany oraz książka lidera koło 20% z spota, bez obu Pd również 20% :/

Wystarczy spatchować klienta, a będziesz mógł wystawić.

Naszyjnika i lizaka nie będzie się dało naraz włożyć.

Szkoda tylko, że dopalacze się nie łączą są po 3 rodzaje z dropu i nie stakują się dobrze, ale to nic.

Aha i czcionka dalej mi nie działa nie mogę jej zmienić na dużą, aczkolwiek poradziłem sobie z tym problem i się przerzuciłem z 42 calowego ekranu na 17 calowy monitor, czego nie robiłem od około 10-15 serwerów wcześniej, tak to komplement dla Atharii :D

Dopalacze z misji nie połączą się z tymi z dropu, ale dużo ich nie ma ;)

Stawiam 4pak dla Majkela za podejście i szybką reakcje na mpc, naprawdę bardziej zaangażowanej osoby nie spotkałem odkąd gram w metina (2007r) i privach (2008-09) do teraz. Szacunek gościu.

Zapraszam na serwer jak najbardziej, ludzi coraz więcej!

Co do tych sklepów online, właśnie miałem dawać tą propozycje rano, ludzie zobaczą nawet foto z m1 dużej ilości shopów to zaczną się schodzić.

Polecam!

Pozdrawiam

ADVSWVG

Dawaj tego 4paka, adres podam na pw aa ps. Warkę poproszę bo mi się kończy.

Opublikowano

edit

dobrze byłoby dodać płatność paysafecardami :D

Płatność PSC można dokonać na naszym ts3 - manualnie, lub napisać do mnie na PW na naszym forum.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hejka, jaki max lvl i jak z ulepami? Jest tego bardzo dużo? Masa nie potrzebnych ulepków czy bardziej to wszystko ogarnięte co do lvl? ;)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Hejka, jaki max lvl i jak z ulepami? Jest tego bardzo dużo? Masa nie potrzebnych ulepków czy bardziej to wszystko ogarnięte co do lvl? ;)

Na większy lv ulepki to easy i nie dużo, max lvl 135.

Serwer medium, a na początkowe eq ulepki lecą bardzo dobrze, żeby nie było trudzenia się.

edit - patch nie został jeszcze wprowadzony, czekam na sporą ilość grafiki i 2 inne rzeczy..

Gdy tylko all bd gotowe to wgram, teraz lecę w kime do 12 %5E%5E.png

Opublikowano

Bug-komedia - kupiłem 150 zmianek w is, na koncie na postaci miałem 150kk, mixuje mixuje mixuje, zostaje ostatnia zmianka, a bs cały czas mixuje, tak, jakby tak zmianka się zbugowała, mixuje z 1 zmianki. Po chwili zauważam że mam 116kk (nie, nie mam sklerozy, nie kupiłem żadnych zmianek). Po 2-3minutach ta zmianka "się kończy".  wtf?

Opublikowano

Serwer przyjemny, zagram. Pytanie tylko czy będzie jakaś reklama? Bo na serwerze mało ludzi gra , lecz fakt przybywa ich co raz więcej :) I jak na medium, bo to raczej nie hard, przydałaby się zmianka nieskończona i peleryna :D to moje sugestie.. Bony nie wchodza maxymalne dlatego i tak będzie ciężko bony ustawic nawet jak będzie zmianka nieskończona :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Serwer przyjemny, zagram. Pytanie tylko czy będzie jakaś reklama? Bo na serwerze mało ludzi gra , lecz fakt przybywa ich co raz więcej :) I jak na medium, bo to raczej nie hard, przydałaby się zmianka nieskończona i peleryna :D to moje sugestie.. Bony nie wchodza maxymalne dlatego i tak będzie ciężko bony ustawic nawet jak będzie zmianka nieskończona :)

Nieskończoną pelerynke możesz wytworzyć u dozorcy z 2k zwykłych co do zmianek niech zostanie jak jest :)

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Wziełam w ciemno i niezbyt zadowolona jestem :P Mało ludzi... staki po 200 nie składają się zmianki, syf się w eq robi biolog co 30 min i nie przyjmuje!  Exp z harda %5E%5E.png  Denerwuje mnie to że piszą w prezce że jest to np serwer medium a wchodze a tu..? Lekki Hardzik :) Nie interesują mnie serwery typu gdzie trzeba siedzieć miesiąc 24/7 żeby wbić max lvl xD Ale tez nie za szybko... Musi być idealnie sproporcjonowany Exp do Dropu! Zbędne są ulepy z M1/2 itp.. Bardzo mnie to denerwuje ! Nie lubię syfu ! Żenua :/ Poleca ktoś fajnego-ogarniętego medium/easy/pvp ? Czy takich narazie nie ma? :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Wziełam w ciemno i niezbyt zadowolona jestem :P Mało ludzi... staki po 200 nie składają się zmianki, syf się w eq robi biolog co 30 min i nie przyjmuje!  Exp z harda %5E%5E.png  Denerwuje mnie to że piszą w prezce że jest to np serwer medium a wchodze a tu..? Lekki Hardzik :) Nie interesują mnie serwery typu gdzie trzeba siedzieć miesiąc 24/7 żeby wbić max lvl xD Ale tez nie za szybko... Musi być idealnie sproporcjonowany Exp do Dropu! Zbędne są ulepy z M1/2 itp.. Bardzo mnie to denerwuje ! Nie lubię syfu ! Żenua :/ Poleca ktoś fajnego-ogarniętego medium/easy/pvp ? Czy takich narazie nie ma? :)

To jest medium, widocznie nigdy w życiu nie grałeś na serwerze hard i nie wiesz co to oznacza.

Dla mnie osobiście z punktu widzenia jako gracz serwer jest bardzo łatwy, aż za bardzo.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To jest medium, widocznie nigdy w życiu nie grałeś na serwerze hard i nie wiesz co to oznacza.

Dla mnie osobiście z punktu widzenia jako gracz serwer jest bardzo łatwy, aż za bardzo.

Trobol, moglibyście popracować nad tym zbędnym syfem i powyrzucać te nie potrzebne rzeczy (mikstury, bronie itp..), zwiększyli limit stacków do 500-1000 oraz możliwość stacków niektórych rzeczy, a tak to wszystko jest git, wręcz z*********e... serwer ciekawy.. Gorąco polecam i zapraszam do gry.. Serwer zasługuję na te 1k online, ale to już chwestia czasu, jak na razie szacuje na 400 osób w godz. szczytu, a owa liczba cały czas się zwiększa.

x

Opublikowano

Trobol, moglibyście popracować nad tym zbędnym syfem i powyrzucać te nie potrzebne rzeczy (mikstury, bronie itp..), zwiększyli limit stacków do 500-1000 oraz możliwość stacków niektórych rzeczy, a tak to wszystko jest git, wręcz z*********e... serwer ciekawy.. Gorąco polecam i zapraszam do gry.. Serwer zasługuję na te 1k online, ale to już chwestia czasu, jak na razie szacuje na 400 osób w godz. szczytu, a owa liczba cały czas się zwiększa.

Stacków nie zwiększamy, prócz fasolek i zmianek/dodań raczej nikt nie ma 'milionów' zbędnych rzeczy.

Nie stackujące itemy są tylko z misji.

Jak coś by ktoś pytał to czekam na grafe do update

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...