Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas tych książek zostanie zmniejszony w nocy [dowodzenie itp]

Alchemie też myślę nie co inaczej zrobić, bo narazie nie wiem jeszcze jak ona działa na plu dokladnie ^^

A jutro zacznę się bawić z tworzeniem sklepików

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To skoro czyta całym stakiem, to co za problem je rozłączyć?

Co do dowodzenia, poli - jeżeli miałaby być zmniejszona ilość to polecam do 4h. Żeby coś osiągnąć, trzeba pracować a nie iść na całkowitą łatwizne.

Ktoś może się walnąć w głowe gdy o tym zapomni (ludzie to nie robocopy) i przeczyta 11 aur a wejdzie mu M2 :D zdenerwuje się i na czacie napisze "omg zaluwa ale guwno serwer nara"

Wiesz ile potrzeba przeczytać tego dowodzenia do P? :D Co 4-6h by było fajnie gdyby było 100% szansy że wejdzie, a przy takich predyspozycjach chociażby tą umiejętność wbiłoby się dopiero w dwa miesiące :D, ile można pracować na medium/EASY. Aczkolwiek 4h to już coś, fajny pomysł :).

Nie to, że narzekam, ale próbuje też coś dać od siebie jako gracz, podzielić się opinią, przecież to administracja jest dla nas i my dla administracji.

Opublikowano

Ktoś może się walnąć w głowe gdy o tym zapomni (ludzie to nie robocopy) i przeczyta 11 aur a wejdzie mu M2 :D zdenerwuje się i na czacie napisze "omg zaluwa ale guwno serwer nara"

Wiesz ile potrzeba przeczytać tego dowodzenia do P? :D Co 4-6h by było fajnie gdyby było 100% szansy że wejdzie, a przy takich predyspozycjach chociażby tą umiejętność wbiłoby się dopiero w dwa miesiące :D, ile można pracować na medium/EASY. Aczkolwiek 4h to już coś, fajny pomysł :).

Nie to, że narzekam, ale próbuje też coś dać od siebie jako gracz, podzielić się opinią, przecież to administracja jest dla nas i my dla administracji.

Ten serwer w całości to medium :)

Czas będzie miał 2h.

// jest 1h czasu na te książeczki

Opublikowano

Ile online ?

Dungeony gdzie trzeba pt zeby wejsc to da sie zbijac bossy samemu ? wchodzac postac + buff ? 

Opublikowano

Ile online ?

Dungeony gdzie trzeba pt zeby wejsc to da sie zbijac bossy samemu ? wchodzac postac + buff ? 

ok 400 osób.

Postac + buff

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na forum jest napisane, że każdy kto kupi przez paypal/przelew sm otrzyma 50% więcej SM. Kupiłem przez paypal - nie otrzymałem więcej.

Otrzymałeś, otrzymałeś.

Pierdolenie, a jak gram szamanem? To co mam robić drugiego?

Wystarczy poszukać drugiej osoby :)

Opublikowano

22:20, a w jinno 1 sklep i 5 osób. Serwer ciekawy, ale chyba nie ma sensu grać dalej. Fakt faktem, że grałem po 30 min dziennie, bo miałem nadzieje, że coś ludzi przybędzie, ale jest marnie i to bardzo.

Opublikowano

Świetnie, a kiedy wejdzie to w serwer?

Aktualnie jest to już wdrążone.

22:20, a w jinno 1 sklep i 5 osób. Serwer ciekawy, ale chyba nie ma sensu grać dalej. Fakt faktem, że grałem po 30 min dziennie, bo miałem nadzieje, że coś ludzi przybędzie, ale jest marnie i to bardzo.

O 22 był 30 sekundowy restart :)

A ludzi przybywa z dnia na dzień, więc cieńko zauważyłeś wzrost po prostu no ale na 30minut gry to się nie dziwię ^^ Dam ci jutro screena o 16.

Opublikowano

Warto zacząć grę?

Jest to prawdziwy medium a nie żadna mieszanina z hardem?

Opublikowano

Warto zacząć grę?

Jest to prawdziwy medium a nie żadna mieszanina z hardem?

Tak, nawet możesz po komentarzach to stwierdzić, lecz najlepiej grając :)

Opublikowano

Tak, nawet możesz po komentarzach to stwierdzić, lecz najlepiej grając :)

Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Na pewno zawitam na serwerze :)

Moderatorka Wasza mi poleciła serwer xD

Opublikowano

logowanie padło ?

+ jeszcze odnośnie restartu

Po tym "30 sekundowym" restarcie poszedłem do dt. Do piętra z mapkami wszystko ok. Po wydropieniu 1 skrzynki nie pojawił się kolejny metin. Otworzyłem skrzynkę z mapkami, z nadzieją że wtedy pojawi się kolejny metin, jednak żadna mapka nie wypadła ze skrzynki i żaden metin się nie pojawił - musiałem lognąć. Nie wiem czy to jest "jednorazowy" bug, czy efekt korekt przy "30 sekundowym restarcie"..

Opublikowano

Razem z kolegą wydropiliśmy 8 przep na baronke, z myślą, że wszystko działa wybraliśmy się do Seon-Hae coś takiego, jesteśmy w pt (75lvl i 65lvl czyli wszystko ok) klikam żeby przeniosło i npc po prostu nas wyśmiał i nie wpuścił! Skandal! Nie przeniosło, znikło okienko, my ze łzami w oczach stoimy w m1, pajęczy klucz zabrało i wtedy dopiero łez nie mogliśmy powstrzymać, tak samo założone PT na odwrót (zamiana liderów) kluczyk znikł jak ja podczas ścigania się z bmw 535d na światłach :/

Otarłem łzy i wpadłem na genialny pomysł "skoro ten padalec mnie wyśmiał udam się do strażnika DT" 

Hej, hej, chciałbym wejść, no spoko wbijaj bla bla.

Ubijam metka twardości - mylna nazwa, wcale nie jest taki twardy, oczyszczam drugie piętro niczym ELDO miasto z pusto głowo, oczyszczam trzecie piętro niczym zelmer z Króla demonów i wszystkich jego podwładnych, przeniosło na piętro numer cztery, metiny diabła - nazwa przerażająca dlatego też wylogowałem się i schowałem pod kołdre, no dobra żart taki z mojej strony, bije z zimną krwią, macham moją bronią z konia, wojownik się poci, koń się poci, ubiłem w końcu tego mrocznego metina diabła, pojawiły się metiny upadku, nie wahając się zbyt długo zszedłem z mojego dzielnego rumaka, przetarłem poty, zażyłem mocarza (może dlatego metin upadku był prawidłowy za pierwszym razem) mniejsza i teraz najgorsze piętro, ukazały się podłe(jak kobiety...) demony, zmieniłem moją broń na nieco lżejszą odpaliłem aure miecza i zacząłem się z nimi klepać niczym majk tajson, padały jak kukiełki, tym razem z ciepłą krwią czekałem na drugi resp z którego był już kamień otwarcia! Potem następne dwa, aż tu nagle, Game over, cya nerd fckin moron, kick. Pomyślałem ze łzami w oczach i miną groźną jak kot srający na pustyni, tego już za wiele, uderzyłem młotkiem w monitor(dotykowy SW@G) aż metin chyba się przeraził i dobrowolnie zalogował mnie do gry, przetarłem oczy trwało to z 38 sekund i co ja widze?! Zostaniesz połączony z serwerem...

Metin ty fagasie, do mnie wielokropki stawiać? To żem tupnął nóżką złożyłem ręce i dąsnąłem pod noskiem "Foch głupku" aka 14 letnie dziewczynki z gimbazjum.

Po krótce mówiąc, baronka nie działa, bynajmniej nam, a kick pojawił się z dupy na dt i się zdenerwowałem bardzo.

Pozdrawiam serdecznie

ADVSWVG

Opublikowano

logowanie off..

nie mozna zrobić pt w loch oraz dać handlu.

dodajcie sklepy offf ...

Ps; fajnie się gra :D

Pewna rzecz się scrashowała, 'doszedłem' do błędu teraz powinno być ok.

Razem z kolegą wydropiliśmy 8 przep na baronke, z myślą, że wszystko działa wybraliśmy się do Seon-Hae coś takiego, jesteśmy w pt (75lvl i 65lvl czyli wszystko ok) klikam żeby przeniosło i npc po prostu nas wyśmiał i nie wpuścił! Skandal! Nie przeniosło, znikło okienko, my ze łzami w oczach stoimy w m1, pajęczy klucz zabrało i wtedy dopiero łez nie mogliśmy powstrzymać, tak samo założone PT na odwrót (zamiana liderów) kluczyk znikł jak ja podczas ścigania się z bmw 535d na światłach :/

Otarłem łzy i wpadłem na genialny pomysł "skoro ten padalec mnie wyśmiał udam się do strażnika DT" 

Hej, hej, chciałbym wejść, no spoko wbijaj bla bla.

Ubijam metka twardości - mylna nazwa, wcale nie jest taki twardy, oczyszczam drugie piętro niczym ELDO miasto z pusto głowo, oczyszczam trzecie piętro niczym zelmer z Króla demonów i wszystkich jego podwładnych, przeniosło na piętro numer cztery, metiny diabła - nazwa przerażająca dlatego też wylogowałem się i schowałem pod kołdre, no dobra żart taki z mojej strony, bije z zimną krwią, macham moją bronią z konia, wojownik się poci, koń się poci, ubiłem w końcu tego mrocznego metina diabła, pojawiły się metiny upadku, nie wahając się zbyt długo zszedłem z mojego dzielnego rumaka, przetarłem poty, zażyłem mocarza (może dlatego metin upadku był prawidłowy za pierwszym razem) mniejsza i teraz najgorsze piętro, ukazały się podłe(jak kobiety...) demony, zmieniłem moją broń na nieco lżejszą odpaliłem aure miecza i zacząłem się z nimi klepać niczym majk tajson, padały jak kukiełki, tym razem z ciepłą krwią czekałem na drugi resp z którego był już kamień otwarcia! Potem następne dwa, aż tu nagle, Game over, cya nerd fckin moron, kick. Pomyślałem ze łzami w oczach i miną groźną jak kot srający na pustyni, tego już za wiele, uderzyłem młotkiem w monitor(dotykowy SW@G) aż metin chyba się przeraził i dobrowolnie zalogował mnie do gry, przetarłem oczy trwało to z 38 sekund i co ja widze?! Zostaniesz połączony z serwerem...

Metin ty fagasie, do mnie wielokropki stawiać? To żem tupnął nóżką złożyłem ręce i dąsnąłem pod noskiem "Foch głupku" aka 14 letnie dziewczynki z gimbazjum.

Po krótce mówiąc, baronka nie działa, bynajmniej nam, a kick pojawił się z dupy na dt i się zdenerwowałem bardzo.

Pozdrawiam serdecznie

ADVSWVG

4pak Wschowa 67-400 Zielony Rynek 4. Czekam

Opublikowano

michał proszę dodajcie te sklepy off, bo średnio mi się widzi 24h pc włączony , bo shop..

Pisałem co do sklepów już, zaczynam jutro je robić ale nie wgram ich po 5 minutach i na pewno będzie przed wprowadzeniem jakiś test na serwerze testowym.

Opublikowano

http://zapodaj.net/6d46e9b71fb1b.jpg.html 

Majkel które to Twoje okna?

@.  Ile ku do g?

Druga strona na wysokości balkonu kocie :D

2k13 to ja golfa nie miałem xD Ale teraz seacik toledo ;)

ku do g 25

Jakby to kogoś interesowało, zaszły wszystkie korekty typu teleportacja na Ziemię Olbrzymów, BS i kilka innych drobnostek.

I proszę o patchowanie klienta gry, nawet gdy nie piszemy że trzeba, czasem po prostu proszę abyście odpalali patchera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...