Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czego nie pomyślicie o jakiejś dobrej reklamie żeby przybyło tych graczy.. Samo zajmowanie sie serwerem nie da dobrych efektow ..

Dobra reklama to nie wszystko i nie zawsze pomoże, ale i tak się staramy w każdym kierunku.

/ W metinie tak btw nie ma dobrej reklamy.

Event ZUO rozpoczęty, dopiero teraz bo spałem po nocce i 5 budzików vs ja nie dało rady ;/

Wejście u Egzekutora Bitewnego ONLY NA CH3!

Bez spatchowanego klienta nawet nie wbijajcie, chyba że powstrzymacie się od bezsensownych postów.

Kilka minut przed 24 serwer będzie wyłączony na kilka minut w celu zmiany maszyny.

Serwer już dawno przeniesiony, alles gut

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

2-3 dni testów sklepów offline i zostają one wprowadzone na serwer jeżeli się błędy nie znajdą poważne.

Razem ze sklepami wejdzie update, zmiana, aktualizacja czy jak to 5 innych osób nazwie.

Jak ktoś chce testować, pisać na forum pw.

Opublikowano

@morjaN

-Mało

-Szkaty rippa albo śmierci (możesz wymienić 30 szkat rippa plus 30 szkat śmierci na wybraną broń 75)

-DT jak na pl'u

-Nie, ja na 45lvl już dorobiłem się 50kk i dobre eq

-Łatwo

-Konie robisz za pomocą medali, czytasz je

-Opłaca się ale jak na razie mało graczy.

Teraz pytanie do administracji, zrobicie coś z DT? drugi raz przechodzę i na mapkach nie ma metina, wczoraj było okey tylko nawet szkaty śmierci nie idzie podnieść bo szybko wywala po zabiciu jej ...

50192204343378727253.jpg

4692787228.png

Opublikowano

@morjaN

-Mało

-Szkaty rippa albo śmierci (możesz wymienić 30 szkat rippa plus 30 szkat śmierci na wybraną broń 75)

-DT jak na pl'u

-Nie, ja na 45lvl już dorobiłem się 50kk i dobre eq

-Łatwo

-Konie robisz za pomocą medali, czytasz je

-Opłaca się ale jak na razie mało graczy.

Teraz pytanie do administracji, zrobicie coś z DT? drugi raz przechodzę i na mapkach nie ma metina, wczoraj było okey tylko nawet szkaty śmierci nie idzie podnieść bo szybko wywala po zabiciu jej ...

50192204343378727253.jpg

Nic z dt nie było robione, więc dziwne jak wczoraj było okej ale na pewno obczaję to w nocy przejdę się kilka razy.

A w dt pisze, że jest czas na wybicie nieb śmierci ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...