Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie.

Serwer będzie działał tylko usuniemy kilka itemów - błąd w stronie :)

Wez ty czlowieku odrazu restart rob bo ten serwer to gowno full bugow nic nie działa zero k***a pomyslunku zero questow serwer robiony w 2 dni smieszne  nie polecam i odradzam chodz jestem w topce 50 zl poszlo na ISa i powiem tyle ze nigdy wiecej bym tu nie zaladowal gdyz poprostu arcros to jest idiota i nawet nie wie ze jego serwer nie ma sensu gdyz brakuje ulepek na + i cale ulepszanie jest zbugowane i nie widac itemow 

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba kase ^^, watpie w to ze serwer postawi sie na nogi :P

Serwer działa i sytuacja się ustabilizowała, dodatkowo serwer będzie działał tyle ile bd chciał nawet kilka lat z 5 graczami B)

Prosimy pobrać nowego clienta z gry.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

dobrze sie gra tylko graczy brakuje ;c

Kwestia czasu, doprowadzimy serwer tak by miał minimalną ilość bugów oraz ruszamy z seriami :)

Opublikowano

Kwestia czasu, doprowadzimy serwer tak by miał minimalną ilość bugów oraz ruszamy z seriami :)

bez sklepow offline serwer nie bedzie mial duzej ilosci graczy ....

Opublikowano

bez sklepow offline serwer nie bedzie mial duzej ilosci graczy ....

Sklepiki też wejdą w życie. Ale sklepiki nie mają za wiele do ilości graczy, to że ktoś kto wprowadził nie oznacza, że jest to teraz wszędzie standard, jak dla mnie bullshit.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Dziękuje za cofkę :) haha proszę was z 75 na 46 jaka sobie robicie skill tez o 5m poszedł w dół nie mówiąc juz o reszcie Eq teraz nawet juz nie wejdę ide na sss chodź wydałem na serwer 130zl elo a i ilu graczy online pewnie z 10 tylko z topki

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Dziękuje za cofkę :) haha proszę was z 75 na 46 jaka sobie robicie skill tez o 5m poszedł w dół nie mówiąc juz o reszcie Eq teraz nawet juz nie wejdę ide na tandorie chodź wydałem na serwer 130zl elo a i ilu graczy online pewnie z 10 tylko z topki

Nikt Cię nie zmusza, ale mogę Cię zapewnić, że ten serwer postoi dłużej niż tandoria B)

Opublikowano

Przewidywana jest jakaś większa reklama?

Arcros pisał u góry

o ile nie je*nie za 2 tygodnie znów :D

:ninja:

Hakjerzy chcieli mi nawet na poczte wejść, więc są zainteresowani.

Opublikowano

Arcros pisał u góry

:ninja:

Hakjerzy chcieli mi nawet na poczte wejść, więc są zainteresowani.

Pozdrawiamy generalnie kolege z Warszawy gdzieś z tego rejonu:

a0212f120607d97f6918c24d81834009.png

Który próbował nam się włamać na serwer o 3 nad ranem dzisiejszego dnia oraz jak Majkel napisał, do niego na pocztę xD

Od września ruszamy z eventami także bądźcie gotowi!

Opublikowano

To może tak, jakz online i bugami? Jak z balansem ? Np. smokiem ogarnę DT/V2 bez isa?

Bugów poważnych już nie ma, sam gram na postaci testowej i wszystko sprawdzam dniami i nocami także jeżeli wyłapie jakiegoś buga to od razu zgłaszam do Majkela i on jest naprawiany ale zazwyczaj to są błachostki.

Opublikowano

Nikt Cię nie zmusza, ale mogę Cię zapewnić, że ten serwer postoi dłużej niż tandoria B)

Powiedz jaki sens gry skoro na serwie bedzie max 50 osób ?

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

To może tak, jakz online i bugami? Jak z balansem ? Np. smokiem ogarnę DT/V2 bez isa?

Jak zrobisz dobre eq to ogarniesz proste, zawsze to tylko na tym polegało.

Na v2 większość robi jakiś s**t, omdlenie hp full blok i jazda ^^

Opublikowano

Ooo już działacie ;D? Tym razem bez wtopy? :) czy jak zawsze xD?

Wtopa nie była naszym błędem a osoby od której zakupiłem stronę :)

Już wszystko działa, dodatkowo piszemy swoją stronę która jest ukończona w 70% B)

Opublikowano

Wtopa nie była naszym błędem a osoby od której zakupiłem stronę :)

Już wszystko działa, dodatkowo piszemy swoją stronę która jest ukończona w 70% B)

Strona była od kongo? - nic dziwnegooo.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...