Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atharia.pl [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będzie restart

w sumie co do stacków to może i masz rację i tak mamy 5 stron.. ale z zbędnym syfem na ziemi musisz coś zrobić, te dropiące z mobów ks poli, sun zi, wu zi, mikstury, bronie do wyjeb...co do tych ksiąg to i tak lecą z skrzynki i to dużo, więc nie ma potrzeby dodatkowego dropu tego.. a i naprawcie to bo jak przeczytałem sobie jakas ksiege chyba sun zi to za jednym razem wsiąkło mi 12. Moglibyście zmniejszyć czas czytania tych książek typu poli, wu zi itp.. a i jeszcze przydałyby się jakieś rzadko dropiące eliksiry do biologa, które usuwają czas :) kilka jeszcze takiego typu zmian,a serwer ujrzy jeszcze większe światło dzienne, a graczy będzie jeszcze więcej.. Aktualnie w godz. szczytu dochodzi 400 na moje oko, zapraszam do gry! Serwer naprawdę świetny.

x

• Odpowiedzi 634
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WPadłem na serwer i o to co myślę : 

Brak nieskończonych zmianek ( jak na serwery niby medium / easy przystało ) tudzież małe stacki.

Nie bardzo pasuje mi kwestia biologa i czasu oddawania itemów do niego - czasy prawie jak na globalu i nie ma to zbyt wiele z tym co jest napisane w prezce ani z pojęciem Serwera Easy / Medium bądź sam Medium... więc trochę się ośmieszyliście "zachęcając" serwerem medium z elementami Easy - pojęcia to wy o tym nie macie:

» typ serwera:

Nad typem serwera trwały długie spekulacje. Na początku miał być to easy, lecz po długich przemyśleniach doszliśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie serwera typu medium, który będzie miał w sobie elementy serwera easy. Wszystko to zostało połączone w idealną harmonię, aby rozgrywka na naszym serwerze była przyjemna.

Tak więc biologa będzie się robiło "rok" jak na globalu :)

Gdyby nie te dwie rzeczy serwer był by naprawdę spoko i super. Natomiast wchodząc na MPC i czytając prezkę, następnie wchodząc na serwer - duże rozczarowanie. Bo bardziej temu serwerowi pod medium / Hard niż medium z elementami easy. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Brak nieskończonych zmianek ( jak na serwery niby medium / easy przystało ) tudzież małe stacki.

Nie bardzo pasuje mi kwestia biologa i czasu oddawania itemów do niego - czasy prawie jak na globalu i nie ma to zbyt wiele z tym co jest napisane w prezce ani z pojęciem Serwera Easy / Medium bądź sam Medium... więc trochę się ośmieszyliście "zachęcając" serwerem medium z elementami Easy - pojęcia to wy o tym nie macie:

» typ serwera:

Nad typem serwera trwały długie spekulacje. Na początku miał być to easy, lecz po długich przemyśleniach doszliśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie serwera typu medium, który będzie miał w sobie elementy serwera easy. Wszystko to zostało połączone w idealną harmonię, aby rozgrywka na naszym serwerze była przyjemna.

Gdyby nie te dwie rzeczy serwer był by naprawdę spoko i super. Natomiast wchodząc na MPC i czytając prezkę, następnie wchodząc na serwer - duże rozczarowanie. Bo bardziej temu serwerowi pod medium / Hard niż medium z elementami easy.

Czytanie biologa co 30minut to jak na pl? xD

To jest Medium, a zmianki nie trudno zdobyć.

Trudno, każdy ma inny gust, ale na pl biolog co 24h :D

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Napisze mi ktoś czy na tym serwerze są dungeony (nie chodzi o DT, WO bo to standard) tylko na które będzie można pochodzić w celach zarobkowych i tym podobne. Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo to jedyna rzecz której mi może brakować, a chcę jak najszybciej zacząć grę na serwerze. Dzięki :*

Opublikowano

Napisze mi ktoś czy na tym serwerze są dungeony (nie chodzi o DT, WO bo to standard) tylko na które będzie można pochodzić w celach zarobkowych i tym podobne. Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo to jedyna rzecz której mi może brakować, a chcę jak najszybciej zacząć grę na serwerze. Dzięki :*

dla mnie server nudny

Różne gusta.

Opublikowano

Kiedy otwieram skrzynkę z tymi rzeczami do alchemii (onyksy itd, zapomniałem jak się to nazywa) to na czacie pojawia się info że dostaję kamienie, natomiast w ea ich nie mam. Bug czy niedokończony system?

Drugie pytanie- kiedy ta aktualizacja z instrukcjami zamiast KU?

Opublikowano

» typ serwera:

Wnioskuje ,że dla ciebie mediumem był diamond albo jakiś elitemt2 .Facet w dupie ci się poprzewracało z nieskończoną zmianką na tego typu serwerze.Żyj tam nadal w swoim świecie i nie zawracaj dupy :P

Opublikowano

Kiedy otwieram skrzynkę z tymi rzeczami do alchemii (onyksy itd, zapomniałem jak się to nazywa) to na czacie pojawia się info że dostaję kamienie, natomiast w ea ich nie mam. Bug czy niedokończony system?

Drugie pytanie- kiedy ta aktualizacja z instrukcjami zamiast KU?

Te kamienie masz w oknie alchemi pod O a nie w eq.

Aktualizacja będzie zrealizowana nie długo.. [do 24 i think]

// A jednak bd nie co później, jeszcze posprawdzam to co mi piszą tam jakieś błędy drobniejsze ale warto sprawdzić i machnąć za 1 restartem po co jutro np robić %5E%5E.png ten restart przy aktualizacji wniesie wszystko co trzeba. Nie rok tylko 2h dajmy ;p

Opublikowano

No Skrzynki mocy (KU) udały wam się, z metka diabła dropło mi ich 4 (8ksiąg) kozak.

Mam propozycje odnośnie skill pasywnych, dowodzenie, poli itp. Może ustawilibyście czytanie tego bez limitu? Takie poli P czy dowodzenie (na buffku) bardzo się przyda, a zarazem zawsze to jakieś urozmaicenie, bo zauważyłem, że drop tych książek jest spory a dowodzenie czytać co 30h nawet jak nie wejdzie no to nie uśmiecha mi się to ;P

A i co do tych książek, żeby nie wpieprzało całego staku od razu bo ostatnio mi spaliło jedną a w staku było 12 xD

Pozdrawiam

Opublikowano

No Skrzynki mocy (KU) udały wam się, z metka diabła dropło mi ich 4 (8ksiąg) kozak.

Mam propozycje odnośnie skill pasywnych, dowodzenie, poli itp. Może ustawilibyście czytanie tego bez limitu? Takie poli P czy dowodzenie (na buffku) bardzo się przyda, a zarazem zawsze to jakieś urozmaicenie, bo zauważyłem, że drop tych książek jest spory a dowodzenie czytać co 30h nawet jak nie wejdzie no to nie uśmiecha mi się to ;P

A i co do tych książek, żeby nie wpieprzało całego staku od razu bo ostatnio mi spaliło jedną a w staku było 12 xD

Pozdrawiam

Wiemy o tym, że jest błąd z tymi książkami, że czyta cały stack jako 1 zostanie to poprawione, co do zniesienia limitu to raczej wątpie co najwyżej możemy pomyśleć nad jego zmniejszeniem

Opublikowano

Ja mam błąd. W prezentacji macie info, że instrukcja podnosi skilla o 1 poziom, a działa tak samo jak KU...

Przy okazji, serw off??

Tu jest sporo błędów i rozbieżności.. ( ogólnie , tak jak to iż jest to serwer medium z elementami easy...)   ;) Tak na dobrą sprawę mówiąc ;):)

Jakaś przerwa jest, ale nie widzę nigdzie info jak długo itp. Widziałem tylko info w grze że serwer off... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tu jest sporo błędów i rozbieżności.. ( ogólnie , tak jak to iż jest to serwer medium z elementami easy...)   ;) Tak na dobrą sprawę mówiąc ;):)

Jakaś przerwa jest, ale nie widzę nigdzie info jak długo itp. Widziałem tylko info w grze że serwer off...

Nie ma przerwy, był tylko szybki restart ze względów bezpieczeństwa o czym było pisane w grze.

Jak ktoś ma problem z odpaleniem patchera - błąd połączenia z internetem, to niech doda go do zapory systemu lub ją wyłączy.

Na forum nad shoutboxem znajduje się link do pobrania łatki jeżeli by ktoś tak bardzo chciał.

Opublikowano

Witajcie. Jako, że poprawiliśmy parę błędów trzeba wgrać na nie czym prędzej poprawkę.

O godzinie 20:00 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa około minuty.

Lista zmian:

- Poprawa respu metków 65 w dt z 2 na 4

- Poprawa czytania Instrukcji [ku]

- Całkowita naprawa zmiany ch [aktualizowanie]

- Usunięcie respu z av1 [mapa zostanie aby ludzie mogli wyjść]

- Bossy takie jak Umarły Rozpruwacz oraz Niebieska Śmierc otrzymają swoje skille

- Boss Trupia Twarz otrzyma nno

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

można prosić o ss z m1?

W jakiej sprawie? Nie ukradliśmy trawy z pod ratusza ani kwiatków od pani Kwiatkowskiej..

Opublikowano

W jakiej sprawie? Nie ukradliśmy trawy z pod ratusza ani kwiatków od pani Kwiatkowskiej..

Post na poziomie gimbazy więc za serwer podziękuję. Chciałem tylko zobaczyć ile jest sklepów i czy warto wejść, ale jak widać nie warto. 

Opublikowano

Post na poziomie gimbazy więc za serwer podziękuję. Chciałem tylko zobaczyć ile jest sklepów i czy warto wejść, ale jak widać nie warto. 

Nie gimbazy, tylko irytujące jest to, że ktoś wejdzie na serwer patrząc na liczbę.

Wejdź na serwer i sprawdź czy jest warty rozgrywki, nie zważając na to ile gra osób.

http://scr.hu/3p0/z89t8

Opublikowano

Racja, taki był Twój post.

No przykro mi, ja skończyłem technikum polecam :)

Opublikowano

Nie gimbazy, tylko irytujące jest to, że ktoś wejdzie na serwer patrząc na liczbę.

Wejdź na serwer i sprawdź czy jest warty rozgrywki, nie zważając na to ile gra osób.

http://scr.hu/3p0/z89t8

Dla mnie jest bardzo ważna możliwość handlu na  takich serwerach bo po co mam wchodzić i tracić swój czas skoro nic nie będę mógł sprzedać/kupić w mieście? 

Wooow Majkel skończyłeś technikum. Jestem z Ciebie bardzo dumny. btw technikum gastronomiczne czy jakie?

Opublikowano

Dla mnie jest bardzo ważna możliwość handlu na  takich serwerach bo po co mam wchodzić i tracić swój czas skoro nic nie będę mógł sprzedać/kupić w mieście? 

Wooow Majkel skończyłeś technikum. Jestem z Ciebie bardzo dumny. btw technikum gastronomiczne czy jakie?

Dałem ss'a :P

Dodatkowo:

Witajcie!

Do niedzieli trwa promocja, każdy kto zakupi Smocze Monety poprzez płatność Paypal lub Przelew otrzyma aż 50% więcej smoczych monet!

Udanych zakupów smile.png

Promocja jest tymczasowa - trwa do niedzieli.

Opublikowano

Jeżeli macie przemyśleć zmniejszenie czasu czytania dowodzenia poli itp, to co najmniej 1h.

Przy takim czasie 30h + palenie next 30h to na PL wbije się szybciej te umiejętności, a w takim czasie można nadropić tego tyle, że będzie to się czytać 10 lat.

Gram już sporo i mediumem jest to na pewno, ale domieszek easy tutaj nie ma, więc to może być mylne.

Chociażby patrząc na te najzwyklejsze umiejętności pasywne.

Oczywiście na serwerze zostaje jak najdłużej, co dziwne nie znudził mi się po 3-4 dniach a to już wielki plus.

Rozmyślcie nad tymi książkami, chociaż to dajcie easy/medium :P.

Pozdrawiam.

ADVSWVG

edit.

Książki dalej czyta całym stakiem, chyba, że nie to robiliście w tej przerwie.

edit2.

nie wiem czy to bug błąd czy co, ale po otworzeniu szkatułek alchemii miałem po 3-4 każdego legendarnego kamienia (NIE ZAŁOŻONE NIE AKTYWOWANE JESTEM PEWIEN) znikły mi wszystkie, oprócz tych które mam założone i normalnie leci mi na nich czas gdy aktywuje.

Opublikowano

Jeżeli macie przemyśleć zmniejszenie czasu czytania dowodzenia poli itp, to co najmniej 1h.

Przy takim czasie 30h + palenie next 30h to na PL wbije się szybciej te umiejętności, a w takim czasie można nadropić tego tyle, że będzie to się czytać 10 lat.

Gram już sporo i mediumem jest to na pewno, ale domieszek easy tutaj nie ma, więc to może być mylne.

Chociażby patrząc na te najzwyklejsze umiejętności pasywne.

Oczywiście na serwerze zostaje jak najdłużej, co dziwne nie znudził mi się po 3-4 dniach a to już wielki plus.

Rozmyślcie nad tymi książkami, chociaż to dajcie easy/medium :P.

Pozdrawiam.

ADVSWVG

edit.

Książki dalej czyta całym stakiem, chyba, że nie to robiliście w tej przerwie.

edit2.

nie wiem czy to bug błąd czy co, ale po otworzeniu szkatułek alchemii miałem po 3-4 każdego legendarnego kamienia (NIE ZAŁOŻONE NIE AKTYWOWANE JESTEM PEWIEN) znikły mi wszystkie, oprócz tych które mam założone i normalnie leci mi na nich czas gdy aktywuje.

To skoro czyta całym stakiem, to co za problem je rozłączyć?

Co do dowodzenia, poli - jeżeli miałaby być zmniejszona ilość to polecam do 4h. Żeby coś osiągnąć, trzeba pracować a nie iść na całkowitą łatwizne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...