Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tymczasowo może występować problem z poruszaniem przedmiotów w magazynie.

Jutro to naprawimy,

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Nowicjusz
Opublikowano

już wcześniej po 1szej  fazie bety miałem problem z rejestracja nie wiem czemu nie moglem przejść do okna rejestracji w ogolę nic nie wyskakiwało tylko błąd ze nie prawidłowe hasło i nic nie się dało zrobić może potem będzie inaczej ;-)

Opublikowano

nie działa  dodawanie do gildi, gdy chce zaprosić gracza który nie ma gildi to on mi pisze na pw że nie może dołączyć 

Opublikowano

już wcześniej po 1szej  fazie bety miałem problem z rejestracja nie wiem czemu nie moglem przejść do okna rejestracji w ogolę nic nie wyskakiwało tylko błąd ze nie prawidłowe hasło i nic nie się dało zrobić może potem będzie inaczej ;-)

Rejestracja teraz jest tymczasowo wyłączona.

nie działa  dodawanie do gildi, gdy chce zaprosić gracza który nie ma gildi to on mi pisze na pw że nie może dołączyć 

Wyskakuje jakiś komunikat? Spróbuj wysłać zaproszenie ponownie

Opublikowano

Wysyłalem zaproszenia ponownie kilka razy kiedy mi odpisywał, że nie może dołączyć - relogował się itd ale nadal nie może, oraz nie, nic nie wyskakuje wyświetla się,że gracz jest zaproszony ale nie moze dolaczyc [tak mi przynajmniej pisal]

Opublikowano

I mam propozycje aby  usunąć z eq każdemu broń która przed tą aktualizacją mozliwa byla do zbugowania w kiblu, gdyz wojownik ma takie same obrazenia na tej broni co ja [tez mam zbugowaną przyznaje sie, ale dopiero teraz nie  widze w tym sensu, oraz mozna ew. zresetować easteros czy coś zeby od nowa się pomęczyć]

Opublikowano

1526414817357791404932.png

Polecam koło fortuny, tylko nie pokazuje mi grzybków i złota oraz ile zakręciłem dziś kołem.

O czym ty mówisz ? 

713897c08b9846e8b6a29bb5fb0342ba.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

1526414817357791404932.png

Polecam koło fortuny, tylko nie pokazuje mi grzybków i złota oraz ile zakręciłem dziś kołem.

O czym ty mówisz ? 

713897c08b9846e8b6a29bb5fb0342ba.png

O tym, że dotarł tam bez logowania.

A jaki to teraz problem skoro nie dodałem żeby nie dało się wejść w ustawienia będąc wylogowanym.

To jest tylko beta.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Informacje ?

Koniec semestru, początek świąt i jeszcze więcej czasu na pliki. Aktualnie kończę pisać gildię. Gdy ją skończę, pliki będą w 100% gotowe pod start ;) Możliwe, że pojawi się jeszcze reset kont na becie, aby przetestować kilka funkcji i nową optymalizację. 

Opublikowano

Zastanawia mnie tylko czy napewno załataliście wszystko? Czasem można załatać najtrudniejsze błędy a te podstawowe przeoczyć.

W sumie to nic nie łataliśmy, bo pliki są pisane od podstaw przez nas, więc żadnych błędów nie było, a te które się pojawiły podczas procesu tworzenia naprawiliśmy. Mamy także dodatkowe zabezpieczenia itd. więc serwer będzie w pełni bezpieczny i co najważniejsze, bez żadnych bugów.

Opublikowano

Yea :D A ten tego, będzie reset konta i znowu kilku-dniowa beta czy od razu official?

Opublikowano

Yea :D A ten tego, będzie reset konta i znowu kilku-dniowa beta czy od razu official?

Na chwile włącze betę, bo musze sobie osobiście sprawdzic kilka drobiazgów. Reset kont oczywiście bedzie

Opublikowano

Z tego co widze konta zresetowaliscie ;) a więc ile potrwa ta chwilowa beta?

przypadkowo natknąłem się na buga : http://imgur.com/a/j09GN

już tłumacze - wchodze na attessie  [pisze ze bledne haslo bo nie mam konta a cookie zostaly, a po wyczyszczeniu to samo] klikam zębatke i prosze bardzo ''loguje sie'' na Twoje konto Gilu  pozdrawiam kappa

Opublikowano

Z tego co widze konta zresetowaliscie ;) a więc ile potrwa ta chwilowa beta?

przypadkowo natknąłem się na buga : http://imgur.com/a/j09GN

już tłumacze - wchodze na attessie  [pisze ze bledne haslo bo nie mam konta a cookie zostaly, a po wyczyszczeniu to samo] klikam zębatke i prosze bardzo ''loguje sie'' na Twoje konto Gilu  pozdrawiam kappa

Już zrobione, konta zresetowane. Czekam tylko na błędy, które zgłosicie. Magazyn jest niedokończony, więc nie musicie o nim informować. Ten błąd z zębatką naprawimy później, jak wróci Seremo

Opublikowano

Zróbcie żeby po kliknieciu Pomin misje czy ogolnie jak sie skonczy misja żeby nie wywalało do zakładki bohater tylko zozstawało w karczmie :)

Opublikowano

Zróbcie żeby po kliknieciu Pomin misje czy ogolnie jak sie skonczy misja żeby nie wywalało do zakładki bohater tylko zozstawało w karczmie :)

Spróbujemy

https://zapodaj.net/ebfcf21aeab7a.jpg.html cały czas ten sam błąd nie mogę kotna zrobić od 1 fazy bety

Wybierz "załóż konto", a nie logowanie

Lochy gildii zostały ukończone, łącznie 747 przeciwników, którzy mają takie same statystyki i animacje jak na serwerze globalnym.

5217714825059711130967.jpeg

Kilka drobiazgów, które zostały:

- Przepisać walkę w kategorie (podtypy)

- Poprawić używanie przedmiotów

- Zoptymalizować generator wartości złota i doświadczenia

- Poprawić koszt pomocników i złoto z premii środowiska

- Poprawić album

- Dodać losowe herby gildii (1.6)

- Poprawić sprawdzanie wartości w funkcjach gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...