Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo się miło gra na becie [2 faza] Szczegolnie fajny pomysl z tymi kluczami do lochow 10-13 [ps  jak zdobyc klucz w strefie mroku?] 

Mam nadzieje, że na officialu będą wszystkie dodatki o których mówiliście :D [nie chodzi mi o 50 przeciwnikow] tylko np. pomocnicy z wiezy beda nam pomagac w kazdym lochu

Pojawiła się strefa mroku, więc lochy z pomocnikami są zbędne. Klucze do strefy mroku można zdobyć z misji od 150 poziomu.

Klucz I - 150 poziom

Klucz II - 160 poziom itd.

Wgrana mała aktualizacja:

- Dodano kolejne komunikaty do błędów

- Poprawiono regenerowanie punktów życia przeciwników w portalu gildii

- Usunięto zbędne nagłówki

- Poprawiono optymalizację oraz polepszono szybkość gry

Halo halo :P 323 pzm i zadnego klucza nie zobaczylem do strefy mroku

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego w Zbrojowni i Gabinecie gdy jest Arfetakt raz zatrzymuje a raz nie ? ;p

Ponieważ pliki są tak zoptymalizowane, że silnik za nimi nie nadąża. Postaramy się to jakoś rozwiązać.

Bardzo się miło gra na becie [2 faza] Szczegolnie fajny pomysl z tymi kluczami do lochow 10-13 [ps  jak zdobyc klucz w strefie mroku?] 

Mam nadzieje, że na officialu będą wszystkie dodatki o których mówiliście :D [nie chodzi mi o 50 przeciwnikow] tylko np. pomocnicy z wiezy beda nam pomagac w kazdym lochu

Pojawiła się strefa mroku, więc lochy z pomocnikami są zbędne. Klucze do strefy mroku można zdobyć z misji od 150 poziomu.

Klucz I - 150 poziom

Klucz II - 160 poziom itd.

Wgrana mała aktualizacja:

- Dodano kolejne komunikaty do błędów

- Poprawiono regenerowanie punktów życia przeciwników w portalu gildii

- Usunięto zbędne nagłówki

- Poprawiono optymalizację oraz polepszono szybkość gry

Halo halo :P 323 pzm i zadnego klucza nie zobaczylem do strefy mroku

Klucze do strefy tymczasowo wyłączone, ponieważ przeciwników mam napisanych dopiero do lochu 1.

Dzisiaj dodam ich drop, a przeciwników do wieży i strefy postaram się dopisać w weekend.

Opublikowano

Dzisaj eh  - jezeli by sie dalo to dodaj jutro :p to bedzie takie troszeczke no fair bo jezeli ktos skonczyl awke a ktos nie to wiesz.

Opublikowano

Dzisaj eh  - jezeli by sie dalo to dodaj jutro :p to bedzie takie troszeczke no fair bo jezeli ktos skonczyl awke a ktos nie to wiesz.

Okej, to dodam jutro.

Mały patch:

- Usunięto ukrywanie source w celu polepszenia płynności

- Dodano telewizor (Wstępna wersja)

- Dodano ikonę informującą o wersji serwera 

- Poprawiono szybkość wczytywania plików

- Dopisano wszystkie komunikaty błędów

Opublikowano

Okej, to dodam jutro.

Mały patch:

Ładne ramki przy administracji :3 Podobają mi się, skąd macie?

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano

Okej, to dodam jutro.

Mały patch:

To już nie pamiętasz że ty je zrobiłeś jeszcze jak byłeś w teamie? :-)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Okej, to dodam jutro.

Mały patch:

Nigdy nie byłem w żadnym teamie, lol. Po prostu nie podoba mi się to, że jak ktoś to robił to nawet nie podacie jego nicku tylko podajecie się pod stworzycieli lol.

@336505

Opublikowano

Okej, to dodam jutro.

Mały patch:

Nigdy nie byłem w żadnym teamie, lol. Po prostu nie podoba mi się to, że jak ktoś to robił to nawet nie podacie jego nicku tylko podajecie się pod stworzycieli lol.

Zed i po co tak pajacujesz?

Dlaczego niby mielibyśmy podawać gdzieś twój nick jeżeli robiłeś to dla teamu a nie solo :)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Okej, to dodam jutro.

Mały patch:

Zed i po co tak pajacujesz?

Dlaczego niby mielibyśmy podawać gdzieś twój nick jeżeli robiłeś to dla teamu a nie solo :)

Wciąż nie rozumiem o czym piszesz, mając na myśli "zed"... Cały czas mylisz mnie z inną osobą i robisz tylko niepotrzebny spam...

@336505

Opublikowano

Czy dodacie odświeżone przyciski? [np stajnia itd] oraz czy odświeżycie tła w zbrojowni i gabinecie magii? 

Kiedy zostanie dodana full strefa mroku? bo nudy są jak się zrobiło wszystkie lochy a w easteros nie masz nawet 1% szans na wygraną.

Opublikowano

Czy dodacie odświeżone przyciski? [np stajnia itd] oraz czy odświeżycie tła w zbrojowni i gabinecie magii? 

Kiedy zostanie dodana full strefa mroku? bo nudy są jak się zrobiło wszystkie lochy a w easteros nie masz nawet 1% szans na wygraną.

Strefę i resztę rzeczy dodamy wraz z aktualizacją którą cały czas szykujemy. Będzie ona już ostatnią aktualizacją na becie i przygotuje serwer pod oficjalną wersję. Na nowe wyglądy przycisków i handlarzy nie zgadza się właściciel, jednak możliwe, że pojawią się one w przyszłości.

może tez zmniejszyć koszt poziomu bohaterów w wieży?? bo za każdy poziom 75 tysięcy to dużo...

Ceny pomocników są podobne do tych na globalu. Poprawię je aby były takie same.

nie idzie zrobić konta bo pokazuje cały czas ze blednę hasło

Nie używaj znaków specjalnych w haśle.

Opublikowano

Zabezpiecz SWF :) bo już się znalazło w moim posiadaniu :D

Wow, od ponad dwóch tygodni swf jest na serwerze, a Ty dopiero teraz go znalazłeś? No, no, jak zawsze mnie zaskakujecie.

Nie musimy nic zabezpieczać, używamy swf w taki sam sposób jak serwer globalny i liczymy, że twórcy innych serwerów wykażą się uczciwością i nie użyją naszego swf'a bez zgody właścicieli :)

Opublikowano

Warto zapytać właścicieli moim zdaniem lepiej być uczciwym a Oni zapewne się zgodzą z samego tego że ich spytaliście ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...