Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Update:

- Wgrano wszystkich przeciwników do lochów gildii

- Dodano losowe herby gildii

- Naprawiono wyświetlanie wpłaconego złota i grzybów

- Naprawiono zabieranie złota i grzybów podczas wpłat do gildii

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie jesteśmy w trakcie dodawania rajdów globalnych oraz klejnotów i będzie to ostatni update na becie.

Możliwe ze grafiki ulegną zmianie.

6ed6c48e0e604b899ef9191cd01ed6aa.png

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie moge wejść do gry, mam czarny ekran :/

Mamy przerwe na becie bo na razie nie ma czego testować.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nioch nioch ;D zapowiada się jeszcze bardziej epicko, czyli że tak to po cebulaczkowatemu ujmę - attesiowo :D

Opublikowano

Item shop się rozrasta. Jesteśmy ciekawi co Wy byście chcieli tam zobaczyć. Wszystkie propozycję dodania/zmiany przedmiotów mile widziane. Możecie też pisać, czego NIE chcielibyście zobaczyć w IS. Wszystkie odpowiedzi bierzemy pod uwagę.

Dodatkowo mam do Was jedno ważne pytanie. Który system piw wolelibyście zobaczyć na serwerze:

System nr 1: 

- Max. ilość piw to 10

- Każde piwo przywraca 20 awanturniczości

System nr 2:

- Max. ilość piw jest nieograniczona

- Różne trunki przywracające rożną ilość awanturniczości

- Każde wypite piwo zwiększa nasz stan upojenia o 1. Każdy 1 pkt. upojenia zmniejsza zdobywane doświadczenie o 1%. Jeśli upojenie osiągnie 100 punktów, nasze doświadczenie z misji będzie wynosiło 0 (Bonus z upojenia: -100%). Poziom upojenia resetuje się o 00:00.

1122414838303031130967.jpeg

Uczeń
Opublikowano

Item shop się rozrasta. Jesteśmy ciekawi co Wy byście chcieli tam zobaczyć. Wszystkie propozycję dodania/zmiany przedmiotów mile widziane. Możecie też pisać, czego NIE chcielibyście zobaczyć w IS. Wszystkie odpowiedzi bierzemy pod uwagę.

Dodatkowo mam do Was jedno ważne pytanie. Który system piw wolelibyście zobaczyć na serwerze:

System nr 1: 

- Max. ilość piw to 10

System nr 2:

- Każde wypite piwo zwiększa nasz stan upojenia o 1. Każdy 1 pkt. upojenia zmniejsza zdobywane doświadczenie o 1%. Jeśli upojenie osiągnie 100 punktów, nasze doświadczenie z misji będzie wynosiło 0 (Bonus z upojenia: -100%). Poziom upojenia resetuje się o 00:00.

Imo wersja druga

Opublikowano

System nr 1: 

- Max. ilość piw to 10

System nr 2:

Jak dla mnie System 2 :D Ciekawszy ;)

Opublikowano

System nr 1: 

- Max. ilość piw to 10

System nr 2:

Jak dla mnie System 2 :D Ciekawszy ;)

Przesuń te ramki bardziej w górę bo je ucina, Sremo do roboty! :D

Jak dla mnie system nr. 2, jakos sie bardziej pobawic trzeba. Oczywiscie zawitam :)

500661481414534336505.png

@336505

Opublikowano

Jakieś nowości? 

Tak ;)

1. Bardziej czytelny podział przedmiotów:

* Przedmioty zwykłe (Ekwipunek)

* Przedmioty epickie (Ekwipunek z niebieskim opisem)

* Przedmioty epickie okolicznościowe (Ekwipunek z zielonym opisem)

* Przedmioty specjalne (Przedmioty zdolne do użycia, np. klucz, mikstura, klepsydra, itd. z żółtym opisem)

2. Bonusy od zestawów:

* Od teraz przedmioty epickie i epickie okolicznościowe z tego samego zestawu będą dawały określony bonus (Skompletowanie całego zestawu). 

* Bonus będzie działał tylko wtedy, gdy mamy założony cały zestaw na bohatera (Nie liczy się plecak/magazyn).

3. Stajnia:

* Przycisk stajnia będzie migał, gdy nie posiadamy wierzchowca.

4. Transmogryfikacja:

* Powyższy system pozwoli na zmianę wyglądu naszego uzbrojenia za drobną opłatą. Jest to jedynie efekt wizualny i może pomóc w skompletowaniu całych zestawów.

5. Elastyczne pliki:

* Wszystko co dodajemy jest odpowiednio przemyślane i przystosowane, aby w przyszłości można było rozwinąć dany system lub dodać kolejny. Przykładem może być system klejnotów znany z nowej wersji, lub łączenie przedmiotów, które pojawią się dopiero po starcie serwera w odpowiedniej aktualizacji. Z różnych względów nie możemy wprowadzić wszystkich nowości na raz.

6. Optymalizacja:

* W magazynie przedmioty są już poprawnie wyświetlane. Cały czas także polepszamy optymalizację i naprawiamy drobne niedociągnięcia. 

7. Start:

* Start serwera planujemy w lutym, staramy się wszystko dopinać na ostatni guzik i ewentualnie dodawać ciekawe nowości, które można napisać w szybki i optymalny sposób. Dziękujemy, że jesteście z nami i wspieracie nas ;)

6057914841655931130967.jpeg

3551714841661101130967.jpeg

Opublikowano

serwer spoko i ekipa też czekam na start bo strasznie ciekawy serwer 

PS: grzybki będą drogie? 

Opublikowano

O korwin! Jestem mega pozytywnie zaskoczony, nie mogę sie doczekać officiala :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...