Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MEDIUM] Attessia.eu / Attessia.pl

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mega :D

Tylko troszkę to puste Miejsce pod tymi przyciskami nawigacji nie pasuje  ;)

Można by było coś tam wsadzić jeszcze ;p 

• Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co ja widzę administracja jest w ... czasu i się bardzo stara więc doceniam. A w sprawie grzybów to może niech pierwsze wystartuję serwer ;)

PS: Nie mogę się doczekać kolejnych aktualizacji :D

Opublikowano

Dzisiaj udało nam się dodać system łączenia przedmiotów ale jeszcze nie jest pewne czy zostanie wprowadzony on na start czy w aktualizacji.

d8cc5565e4044bd5a93fe44a28b92357.png

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Łączenie przedmiotów? Pierwsze słyszę. Opisze ktoś to? 

Przecież Seremo dodał screen'a, na którym wyraźnie widać, że gdy, np. kupisz 2 klucze w IS nie zajmują ci one 2 miejsc w twoim plecaku, a zaledwie jedno, ale masz w lewym górnym rogu na obrazku klucza taką 2, która mówi, że posiadasz dwa klucze. Nie wiem jak mogę to jaśniej wytłumaczyć :) 

Dodam lekko przyciętego screena raz jeszcze:

81073677580989762066.png

Serwer zapowiada się bardzo fajnie :) 

Oby wszystko wam wyszło, bo może być lepszy od globala.

Życzę powodzenia ekipie oraz miłej gry graczom po oficjalnym starcie serwera.

Opublikowano

System transmogryfikacji:

6233814844028071130967.jpeg

Więcej nowości nie będziemy już dodawać przed startem, reszta rzeczy pojawi się w kolejnych aktualizacjach. Teraz zajmiemy się poprawianiem i kończeniem tego co już jest.

Opublikowano

Tyle prywatnych serwerów postało jakby mieli ten zamykać to by wszystkie inne musieli a mówiąc że to zupełnie inna gra mówiłem o wyglądzie i nowych funkcjach :)

Opublikowano

Jastonoga :D ten serwer to inna gra niż sf, wszystko odświeżone oraz zrobione pod nas - graczy a nie pod zarobek i to w skromnej ekipie [kilka osób i taki projekt - ło korwnin :)] życzę, żeby playa się nie przypier***iła :)

Opublikowano

Playa jak zobaczy co się szykuje to od razu zareaguje. Ludzie nie znacie się chyba, to nadal podstawy SF są.

Korzystamy z wersji, którą playa porzuciła. Nawet jeśli będą mieli zastrzeżenia to jesteśmy na wszystko przygotowani. Nie musicie się martwić, mamy wszystko pod kontrolą.

Opublikowano

Playa jak zobaczy co się szykuje to od razu zareaguje. Ludzie nie znacie się chyba, to nadal podstawy SF są.

Nie zareaguje ponieważ projekt (wersja) jest porzucony, Interesują się tylko tym co im zysk przynosi.

Opublikowano

Ostatnio rozpisana aktualizacja została wgrana na bete.

Jest to ostatni update po którym oficjalnie wystartujemy.

Angielska wersja językowa pojawi się w ciągu kilku dni.

Jeśli ktoś ma problemy z utworzeniem konta to musi wyczyścić dane flasha tutaj:

http://www.macromedia.com/support/documentation/pl/flashplayer/help/settings_manager06.html

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Klepsydre kupiona w gabinecie magii nie mozna uzyc :D I potek tam samo :P

I pisalem wczesniej czy dało by się zrobić żę jeżeli się skonczy misja lub ja pominiemy, nie wchoddziło w zakładke bohater tylko cały czas zostawało w karczmie uciązliwe jest to :)

Tak samo lochy, żeby nie wchodziło po wygranej w Bohatera tylko zostawało w lochach cały czas :D 

Opublikowano

Klepsydre kupiona w gabinecie magii nie mozna uzyc :D I potek tam samo :P

I pisalem wczesniej czy dało by się zrobić żę jeżeli się skonczy misja lub ja pominiemy, nie wchoddziło w zakładke bohater tylko cały czas zostawało w karczmie uciązliwe jest to :)

Tak samo lochy, żeby nie wchodziło po wygranej w Bohatera tylko zostawało w lochach cały czas :D

Z tymi zakładkami pomyślimy. Aktualnie na becie wyłączone jest używanie przedmiotów specjalnych (mikstury, klepsydry, przedmioty z Is). Włączone zostaną jak dokończę jedną małą rzecz.

Opublikowano

Witajcie mam pewien problem otóż tak ciągle jest kiedy wchodze na attessie : http://imgur.com/a/2ma9Y  i jak napisał Seremo, że wyczyścić dane flasha - wtf? :D nie ogarniam kompletnie :P

Opublikowano

Witajcie mam pewien problem otóż tak ciągle jest kiedy wchodze na attessie : http://imgur.com/a/2ma9Y  i jak napisał Seremo, że wyczyścić dane flasha - wtf? :D nie ogarniam kompletnie :P

wchodzisz na stronę którą podałem  i klikasz usuń wszystkie.

e225d64f19314ba4bb0baa53ab988e56.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Usunałem, i nadal to samo.

No to pozostaje cache + cookie do wyczyszczenia

Nadal to samo :/ 

Opublikowano

Gratulacje, chyba najlepszy serwer! Widzę troszkę się Gilu nauczyłeś :) 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Na innej przeglądarce masz tak samo?

Nie próbowałem, gram na chromie - pytanko jest jedno, na jakiej przeglądarce najlepiej spróbować?

Opublikowano

Na innej przeglądarce masz tak samo?

Nie próbowałem, gram na chromie - pytanko jest jedno, na jakiej przeglądarce najlepiej spróbować?

Chrome/Opera. Mógłbyś dać screen wcześniejszego błędu? Byłbym bardzo wdzięczny

EDIT

Okej, mam już ss x.D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...