Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż tyle się w grocie nie da ;) Ale na mapie 105 z rękawicą na 3h w 2-3h tyle wydropisz

To ja wiem. Od 105 do 137-10 brył i  dalej mnie nie stać na nić z is'a  B)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bez is'a w 2h 5kkk? jakim cudem? gdzie co i jak?

Nie chcę nic mówić ale w v2 zarabiałem 1,3kkk na 1h + około 300 małży :) małże około 5kk sztuka co wynosi 1,5kkk więc na godzine mamy jakieś 2,8kkk więc na 2h będzie ponad 5kkk ;)

Opublikowano

Nie chcę nic mówić ale w v2 zarabiałem 1,3kkk na 1h + około 300 małży :) małże około 5kk sztuka co wynosi 1,5kkk więc na godzine mamy jakieś 2,8kkk więc na 2h będzie ponad 5kkk ;)

Tylko tych malzy prawie nikt nie kupuje  <_<

Opublikowano

v2 szpony? i jest inny sposób na rozdzielanie itemków poza lewym shiftem? Niestety nie chodzi 

Opublikowano

v2 szpony? i jest inny sposób na rozdzielanie itemków poza lewym shiftem? Niestety nie chodzi 

skorpiony i węże  w v2

no tu się zgodzę ale tyle niby na rynku wystawiają ja dropiłem sam dla siebie :)

Opublikowano

Aż tyle się w grocie nie da  ;) Ale na mapie 105 z rękawicą na 3h w 2-3h tyle wydropisz  :)

bez is'a w 2h 5kkk? jakim cudem? gdzie co i jak?

Da się i to na luzie. Ja w 45 minut wyciągam 800kk bez otwierania sztabek... Więc w 45 minut jest ponad 1kkk, więc po prostu kwestia grania.. Wy tylko potraficie narzekać.. Robicie dropka, potem tp na 55 levelu do groty zwojem, szukacie spotów 2 wolnych i gotowe. Kasa się zbiera, malze, broszki, sztabki.. Trudne, NIE! Widzę 20 postów takich samych kiedy forum będzie.. Nie widzicie że Erbia nie odpisuje bo jest zajęty? Walczy z atakmi więc po c**j tyle postów? Forum będzie kiedy będzie. Teraz skupiają się na grze.. TO jest główny temat od Erbi i możecie tutaj pisać to samo co na forum. Nie macie k***a czasu aby pare dni poczekać na forum? Koniec, kropka..

Kappa.

Opublikowano

Hmm.. a co to ma znaczyć?

­

Gratulacje!

Twoja domena erbia.pl została zarejestrowana w OVH.

To ma znaczyć, że nie wiesz co to cloudflare.

Opublikowano

Da się i to na luzie. Ja w 45 minut wyciągam 800kk bez otwierania sztabek... Więc w 45 minut jest ponad 1kkk, więc po prostu kwestia grania.. Wy tylko potraficie narzekać.. Robicie dropka, potem tp na 55 levelu do groty zwojem, szukacie spotów 2 wolnych i gotowe. Kasa się zbiera, malze, broszki, sztabki.. Trudne, NIE! Widzę 20 postów takich samych kiedy forum będzie.. Nie widzicie że Erbia nie odpisuje bo jest zajęty? Walczy z atakmi więc po c**j tyle postów? Forum będzie kiedy będzie. Teraz skupiają się na grze.. TO jest główny temat od Erbi i możecie tutaj pisać to samo co na forum. Nie macie k***a czasu aby pare dni poczekać na forum? Koniec, kropka..

Mam rozumieć że siadałeś na dwa spoty z rękawicą, eq z dropem, yangami? 45minut i mam 1kkk, tak?

edit;@Degistive widzę, że jesteś miłym kolegą, powiesz mi dlaczego nie mogę zamienić mobów  na pieski?

Opublikowano

Mam rozumieć że siadałeś na dwa spoty z rękawicą, eq z dropem, yangami? 45minut i mam 1kkk, tak?

1kkk to będzie jakoś 1h bez sztabek. Ze sztabkami szybciej. Dokładnie.

Kappa.

Opublikowano

To ma znaczyć, że nie wiesz co to cloudflare.

W takim razie Ty nie masz pojęcia, co to jest ''prowo''

Kiedy start?

­

Opublikowano

Ludzie co na to poradzicie, taka polska mentalność i mafie metinowe. Zrób serwer i nie zapłać bandzie idiotów to cię będą ddosować...

Opublikowano

server RIP?

ps wiecie ze to server uzurpatora respecta i malamysza

Daj dowody że tak jest.. To tylko puste słowa... Gra 1500 osób na serwerze więc chyba jest ok tak? Kto to jest i czemu 100 osób pisze że to administracja składa się z " Małysza, proboszcza i innych", co oni niby zrobili bo ich nie znam. Ktoś mógłby zaspoilerować? 

Kappa.

Opublikowano

Kiedy bedzie ON ? ;)

Napiszą na fp :) 

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Kiedy bedzie ON ? ;)

Jak uporają się z atakami na serwer, niedługo pewnie. Chyba że to mocne ataki to jutro. 

@1361622928-U485574.pngErbia kiedy forum? Od początku serwera go nie ma a z tego co wiem forum idzie zrobic w 1 dzień B)

W najbliższych dniach się pojawi pewnie. Dokładnego infa nie ma.

Kappa.

Opublikowano

Nikt nie wie...jeśli wszytko zrobią będzie. Głupie pytanie <_<

Pojawiło się dokładne info o forum! Z fanpagu!

Jutro będzie dostępne forum

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...