Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wy jesteście pierdolnięci jak można porównywać expienie smokiem do expienia innymi klasami. dajcie mi buffy to też wszędzie ustoje xD

Tu chodziło o zadawane dmg, nie o ustanie. 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu chodziło o zadawane dmg, nie o ustanie. 

no fajnie tylko że on nie może ustać na tej mapie o czym wspomina już od od kilku stron na mpc

Opublikowano

no fajnie tylko że on nie może ustać na tej mapie o czym wspomina już od od kilku stron na mpc

Wspomniałem tylko raz naprawili to :)

Ale dmg nadal załosne w porównaniu z ich HP :)

Ohh naucz się czytać :(

// Miałem tu nie wracać ale zmusiłeś mnie do tego :( 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wspomniałem tylko raz naprawili to :)

Ale dmg nadal załosne w porównaniu z ich HP :)

Ohh naucz się czytać :(

// Miałem tu nie wracać ale zmusiłeś mnie do tego :(

Nie ważne. To wszystko nie zmienia faktu że nie mogę ustać na tej mapie a o eq umiem zadbać. Nie mam zamiaru robić buffa na easy.

Opublikowano

caly dzien prawie sa koomunikaty ze platnosci sms dzialaja  ze is  i is wkolko co za  hajs naprawiaja a np  jedno co mnie wkur to  BIolog pol  dnia sie meczylem z kasa na niego  by oddac do 70 lvl wszystkie questy a co potem? wyl gre wl po dwoch godz a  tam  bonusow za biologa nie ma :D buahahaha serw spoko ale  na samym starcie administracja pokazala na co bedzie nakladac  najwiekszy nacisk. Nie wliczam reszty bugow ktore wymieniaja gracze na glownym a  ciagle administraca  spamuje o  IS  IS powtarzam IS 

opinia :  chcesz   grac bez nerow wydaj 200 zl administracja bedzie wokol Ciebie pewnie skakac :)

Od 2 tyg nie ma konkretnego serwa testowalem kazdy praktycznie co wychodzil i ten wcale niczym sie nie wybija :)

Bo podstawa to dobra i dbajaca o graczy nie HAJS grupka osob prowadzacych serwer

Moja rada  poprawcie bugi dajcie do tego osobe  inna do IS i jak wszystko bedzie gralo jak nalezy to HAJS bedzie sie wam zgadzac wiekszy niz chcecie do tych konca wakacji  bo jak serw stabilny to i  wytrzyma bez wiekszego nakladu waszej pracy po tym miesiacu czy dwoch jak to juz pokazywaly niektore serwery :D

Privy  ostatnio to jakis biznes :) ale by biznes  sie krecil trzeba pierw  wylozyc :D  Chlopie to nie UE  ze CI da  $ :D Zainwestuj a zwroci sie bo serw sam w somie jest dobry lecz do poprawy :)

Pozdrawiam

Opublikowano

caly dzien prawie sa koomunikaty ze platnosci sms dzialaja  ze is  i is wkolko co za  hajs naprawiaja a np  jedno co mnie wkur to  BIolog pol  dnia sie meczylem z kasa na niego  by oddac do 70 lvl wszystkie questy a co potem? wyl gre wl po dwoch godz a  tam  bonusow za biologa nie ma :D buahahaha serw spoko ale  na samym starcie administracja pokazala na co bedzie nakladac  najwiekszy nacisk. Nie wliczam reszty bugow ktore wymieniaja gracze na glownym a  ciagle administraca  spamuje o  IS  IS powtarzam IS 

opinia :  chcesz   grac bez nerow wydaj 200 zl administracja bedzie wokol Ciebie pewnie skakac :)

Od 2 tyg nie ma konkretnego serwa testowalem kazdy praktycznie co wychodzil i ten wcale niczym sie nie wybija :)

Bo podstawa to dobra i dbajaca o graczy nie HAJS grupka osob prowadzacych serwer

Moja rada  poprawcie bugi dajcie do tego osobe  inna do IS i jak wszystko bedzie gralo jak nalezy to HAJS bedzie sie wam zgadzac wiekszy niz chcecie do tych konca wakacji  bo jak serw stabilny to i  wytrzyma bez wiekszego nakladu waszej pracy po tym miesiacu czy dwoch jak to juz pokazywaly niektore serwery :D

Privy  ostatnio to jakis biznes :) ale by biznes  sie krecil trzeba pierw  wylozyc :D  Chlopie to nie UE  ze CI da  $ :D Zainwestuj a zwroci sie bo serw sam w somie jest dobry lecz do poprawy :)

Pozdrawiam

Najpierw były poprawiane wszystkie błędy w grze :) W drugiej kolejności IS, to oczywiste, że coś takiego jak poprawne otrzymywanie SM jest priorytetem przecież to realne złotówki - nie dziwię się graczom, którzy się burzą jeśli im coś nie doszło. Co do ekipy codziennie odpisujemy na bardzo dużo wiadomości, admini siedzą na ts3 a bugi większej bądź mniejszej wagi staramy się w szybkim czasie naprawić.

Ulepszacze na 105 będą do lekkiej poprawy (najprawdopodobniej drop ich będzie trochę lepszy).

Opublikowano

Najpierw były poprawiane wszystkie błędy w grze :) W drugiej kolejności IS, to oczywiste, że coś takiego jak poprawne otrzymywanie SM jest priorytetem przecież to realne złotówki - nie dziwię się graczom, którzy się burzą jeśli im coś nie doszło. Co do ekipy codziennie odpisujemy na bardzo dużo wiadomości, admini siedzą na ts3 a bugi większej bądź mniejszej wagi staramy się w szybkim czasie naprawić.

Ulepszacze na 105 będą do lekkiej poprawy (najprawdopodobniej drop ich będzie trochę lepszy).

Taaa sranie w banie :D Wy wszystko poprawiacie, wszystko dla was jest ok, a w rzeczywistości serwer to jedno wielkie zrypane gó***o, chwalicie się 2k graczami - chyba w waszych marzeniach , 2 sklepy na krzyż w miastach , wymysł o "gospodarce" a serwer z marką "EASY" nie ma kompletnie nic wspólnego - na czym tu opierać gospodarkę :D Chyba na tym ile każdy wam w IS właduje :D  :) . Próbujecie się sygnować "odwzorowaniem Pandory" a żaden z was chyba na Pandorze nie grał bo to dziadostwo nawet koło pandory nie leżało. Zrobiliście serwer , ładną prezkę - żeby samą prezką wyciągać od naiwnych ludzi kasę - a w realu prezka nie ma praktycznie żadnego pokrycia z rzeczywistością. 3/4 na serwie to bubel opatrzony znakiem "BUG" i "ZJEB" bo niestety postawiliście go na chwile , pierdzieląc non stop że coś tam naprawiacie i robicie - ileż można robić forum , ile będziecie ludzi karmić bajkami "robimy" ??  Przecież to max 1 dzień roboty, a wy z tego co widzę tylko hajs liczycie :) :) Więc nie róbcie debili z siebie , i tym samym z ludzi bo widać że w główce po za "sianem" nie macie nic :) :) 

Ja każdemu rozsądnemu polecam zrobić jedno  - DEL i KOSZ i nie tracić czasu na to coś, jak ja zrobiłem już dawno. 

A tresowanym kundlom tematu mówię tylko jedno - siad i do budy, latać za kośćmi które wam Erbia rzuca ( przykładem prezki innego serwera)  , bo widać łykacie wszystko co popadnie, niczym pierwotniaki :) 

Za nie długo startuje fajny serw ( Shiv*** bo Cast***s to padnie po 2 dniach...) więc lepiej poczekać i wbić tam - bo na pewno będzie lepszym serwerem, i z pojęciem czym jest Easy / Medium itp itd. 

Nie pozdrawiam :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Pyt.1-Gdzie jest forum? I nie chce odp typu "pracujemy nad serwerem, forum jest w przygotowaniu" do forum można wziąć jedną osobę co się na tym zna i taka osoba w ciagu jednego dnia jest w stanie, postawić w pełni działające forum...

Pyt.2-Gdzie są questy?

Pyt.3-Czemu nawet nie zrobicie dokładnych animacji  np...gdy sie przeciaga metal na eq to jest czerwone tlo i niektóre osoby zamiast ulepszać to pisza milion pw gdzie to ulepsza sie bo metalem nie da sie bo czerwone tlo jest... animacja białego lwa też jest jakaś powalona..

Pyt.4-Gdzie jest to co było w prezentacji? http://prntscr.com/84uffv, admini siedza sb na innym ts, a na "serwerowym" sa wymutowani "[GA]" nawet nie raczy odpisać na kilka pytań, tylko popierdala sobie na jakieś Idole.... jedynie jeden gm co wejdzie raz na dzien i do tego wieczorem bo pracuje jest w stanie coś odpisać i jedna gm'ka co jest caly czas, bo reszta "Nie wiem, nie wiem.." totalna olewka...

Pyt.5-Gdzie są opisy do wierzchowców? 

obraz.png

Opublikowano

Jeśli olewacie problemy graczy i nie odpowiadacie na ich pytania to ja mam was od teraz także zwyczajnie gdzieś.

Pytałem chyba trzy razy czy poprawicie DMG na zwiększenie ataku u healera, ale chyba ciężko wam zmienić jedną linijkę.

Nie polecam serwera, pozdrawiam.

­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngErbia

Gdy pobieram clienta poprzez MEGA, przy 99 % wyskakuje mi komunikat ,, Błąd w opisie '' 

Drodzy użytkownicy forum, pomożecie ?

PLUSY LECĄ !

Na jakiej przeglądarce pobierasz?

Opublikowano

Ja teraz umieszczę swoje pytania razem bo jak widzę nie dostanę odp....

1.czemu nie mogę zmienić mobów na psy?

2.gdzie fryzury? Co to ten sklep gracza?

3.Ma ktoś już szarfę z misji? Pokaże mi ją tuaj?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...